Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Hmm, rendben. A hangosítást megpróbálom elintézni, és akkor nekem 100%-ig biztos a tánci-tánci, meg a karaoke.
Aztán majd lassacskán kéne egy személyes találkozó, hogy úgy megbeszélni mindent, hogy akkor ténylegesen hogy is lesz. De gondolom erre hamarosan sor kerül.
beküldve: 2009-03-24 15:04:48
(#962) én a táncra csak annyira gondoltam h kimegyünk a pecsa elé, vhogy beindítjuk a számot
és ott, mindenki előtt szétégetjük magunkat
(szóljon, akinek van vmi nagyobb hangszórója, vagy hangos mobilja, vagy mini-lejátszómagnó vagy akármije xDDD
és ott, mindenki előtt szétégetjük magunkat
(vagy nagy sikerünk lesz...vagy mindkettő xDDD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-24 14:48:50
(#961) Várhatóan ma fog beindulni a honlapja "Az oldal várható indulása: 2009. március 24."
Ideje lenne megbeszélni a dolgokat a karaokeval, a közös tánccal kapcsolatban, hogy mégse az utolsó pillanatban kapkodjunk, meg így lesz lehetősége felkészülni mindenkinek.
Ideje lenne megbeszélni a dolgokat a karaokeval, a közös tánccal kapcsolatban, hogy mégse az utolsó pillanatban kapkodjunk, meg így lesz lehetősége felkészülni mindenkinek.
beküldve: 2009-03-22 14:25:05
(#960) akkor majd lehet beszámolót tartani fórumtalin
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Nem május 15-16-ig????
Május 15. idén péntek, úgy hogy nem valószínű Sakako: Most mindjárt megsajnállak...
Nem azért modtam, de lehet hogy 17-én tudok menni!
"A világ velejéig romlott"
beküldve: 2009-03-22 12:48:51
(#958) hidd el jobb egy rakat múzeum ennél a ratyi ökofalunál x) ráadásul még csak messze se megyünk... kb 40 km re van Pécstől, a Mecsek túloldalán asszem...-.-'
szegényke T^T
nekünk szerencsére május 1-3-ig lesz az oszt.kirándulás Nyíregyházára...remélem nem múzeumokat fogunk bámulni 3napon keresztül =_="" xD
beküldve: 2009-03-22 12:32:41
(#956) május 16-17 ezek szerint ^^ fú remélem nem fog egybeesni az osztálykirándulásommal :S mert oda kötelező elmenni...
a poén az egészben, hogy azért kell fizetni 10ezer ft ot, hogy 8 km-t gyalogoljak 5 kilós táskával,e gy olyan helyért, ahol se áram, se angol wc, se térerő, se semmi, ugyanis egy ökofalu, melyből mindenki kiköltözött mert olyan messze van a "civilizációtól"... . szuper lesz
a poén az egészben, hogy azért kell fizetni 10ezer ft ot, hogy 8 km-t gyalogoljak 5 kilós táskával,e gy olyan helyért, ahol se áram, se angol wc, se térerő, se semmi, ugyanis egy ökofalu, melyből mindenki kiköltözött mert olyan messze van a "civilizációtól"... . szuper lesz
Nem május 15-16-ig????
Május 15. idén péntek, úgy hogy nem valószínű Sakako: Most mindjárt megsajnállak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-21 09:16:42
beküldve: 2009-03-21 08:56:04
(#954) Nem május 15-16-ig????
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
SakuraCon: 2009. május 16-17., Petőfi Csarnok
Köszi! Akkor pont Japánban leszek XD
"A világ velejéig romlott"
Betanulom én neked, nehogy már kimaradjak a mókából.
yay de örülök!!! ezer hála, és majd szépen megölelgetlek-fojtogatlak a conon xD vagy előtte egy próbán... xDD
beküldve: 2009-03-20 21:36:05
(#950) az lehet...nomind1, jöhet az is ^^
viszont csapatot gyűjtök egy kis Night of Fire paraparára, szal aki akar, az tanulja be, aztán jöjjön velünk, és égesse be magát ^^"""
viszont csapatot gyűjtök egy kis Night of Fire paraparára, szal aki akar, az tanulja be, aztán jöjjön velünk, és égesse be magát ^^"""
(már van rajtam kívül két biztos, és három bizonytalan embörke ^^")
beküldve: 2009-03-19 21:51:11
(#949) de a caramelldansen olyan kis cuki... xDxD
Szerk: Misu. 2009-03-19 21:51:20