Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-03-08 21:16:06
(#933) Ismét felhívás következik!
Van itt esetleg ZALAEGERSZEGI, aki JÖNNE CONRA?
Ha esetleg van, dobjon már egy mélt. Nem szívesen buszoznék cirka 4 órácskát tökegyedül Pestre.
Köszönöm.
És igen, megint tőlem. ^^
Van itt esetleg ZALAEGERSZEGI, aki JÖNNE CONRA?
Ha esetleg van, dobjon már egy mélt. Nem szívesen buszoznék cirka 4 órácskát tökegyedül Pestre.
Köszönöm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-08 21:21:50
Én szeretnék karaoke-zniiiiiii!!!!!
Bárcsak ott lehetnék...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
szülinapom? júli 2 ^^ az kissé odább van
Nem úgy szülinap, hanem hogy elmúltál-e már 18.
beküldve: 2009-03-08 19:26:31
(#930) beküldve: 2009-03-08 19:20:28
(#929) Hupsz. Na, a karaoke... szóval szeretne jönni még egy személy a karaoke csapatba, és a fórumon is itt van (Ayu-chan), csak most tudta meg. Esetleg részt vehet Ő is? *bociszemek*
Nem is mondtad, hogy akarsz jönni!
*lecsekkolja a szülinapod*
Hm. Bár Alistert kéne megkérdezni....
Nem is tudtam hogy külön jelentkezhetek! De velem elvileg van plusz egy fő
szülinapom? júli 2 ^^ az kissé odább van
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
hát... nem tudom.. egyenlőre nem lettem elhívva szal ezzel nincs probléma
Nem is mondtad, hogy akarsz jönni!
*lecsekkolja a szülinapod*
Hm. Bár Alistert kéne megkérdezni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-05 19:52:23
(#926) hát... nem tudom.. egyenlőre nem lettem elhívva szal ezzel nincs probléma
kocsmázás?? te jó ég mit fogtok ti művelni... xD
Nem szépeket.... Ne gyere... nem fogsz jól aludni!
beszél a tíz éves menő
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-05 17:04:38
(#924) kocsmázás?? te jó ég mit fogtok ti művelni... xD
még a végén lázadás törne ki ha elmaradna
Másnap az újság szalagcíme: Otaku matrózok tomboltak a belvárosban az elmaradt rum-adagjuk miatt!
Nem biza, meg lett ígérve. Ergo meg is lesz tartva....
még a végén lázadás törne ki ha elmaradna
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
de azért az esti kocsmázás nem maradhat el
Nem biza, meg lett ígérve. Ergo meg is lesz tartva....
Eh, vásárfiának ott az oldaltatyó, borocskát meg alapból se vinnék be conra, szal.... marad az esti kocsma-tour....
de azért az esti kocsmázás nem maradhat el
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
legalább lesz mibe tenned a conos szerzeményeket
meg egy kis bort
Eh, vásárfiának ott az oldaltatyó, borocskát meg alapból se vinnék be conra, szal.... marad az esti kocsma-tour....