Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Nos, én belemennék a ramenezésbe,de 2 dologtól függ: 1: Attól,hogy a BKV mikor küld vonatot 2: Hogy uncsitesóm benne lesz-e. de szentem igen
Nem akarok okoskodni meg nem is vagyok pesti, de szvsz a BKV nem szokott vonatokat küldözgetni. A MÁV annál inkább. Bár nincs sok különbség a kettő között mentalitásban és a szolgáltatás minőségét tekintve sem. XD
A vonatok pedig egész óra 53-kor indulnak a Nyugatiból Szeged felé, 20:53-as zárással.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-01 20:03:45
beküldve: 2009-03-01 19:57:32
(#887) nah megyek letölteni az MSN-t
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 19:57:04
(#886) Nos, én belemennék a ramenezésbe,de 2 dologtól függ: 1: Attól,hogy a BKV mikor küld vonatot 2: Hogy uncsitesóm benne lesz-e. de szentem igen
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
BTW Con után ki lenne benne egy Momotaros rámenezésben?
Tessék beleszámolni engem is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Con után Meki? Na nee...
alister: Fisi esetéből tanulva inkább maradnék a villánál
alister: Fisi esetéből tanulva inkább maradnék a villánál
Szerk: Yaven 2009-03-01 19:52:51
de mostmár leszek olyan cseles, hogy otthonról hozok kanalat
Akkor már inkább villát... De addig még simán megtanítunk pálcikával enni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-01 19:47:20
(#882) beküldve: 2009-03-01 19:43:52
(#881) Sziasztok!
Mad-chan és Hanon légyszi vegyetek fel MSN-re, mert ott dumáljuk majd meg a karaoke részleteit
És akkor mivel vasárnap van és azt irtam, hogy máig lehet jelentkezni, meg is van a taglista:
Kaminaga + 2 ismerőse, Usagi-chan, Necrokid, mad-chan, Hanon, Fisi, Yaven és két tartalékosunk: Misu-chan, Aizen.
Nah, ez eléggé jól hangzik eddig
Még ha megirnátok, hogy ki mikor ér rá a megbeszélésre nagyon hálás lennék. Személy szerint péntek, szombat, vasárnapot kivéve állok rendelkezésetekre.
Oh, és persze a con utáni rámenezésben benne vagyok!!
Mad-chan és Hanon légyszi vegyetek fel MSN-re, mert ott dumáljuk majd meg a karaoke részleteit
Ezzel az MSN-es dumával már kezdek olyan lenni, mint egy internetes szatir
És akkor mivel vasárnap van és azt irtam, hogy máig lehet jelentkezni, meg is van a taglista:
Kaminaga + 2 ismerőse, Usagi-chan, Necrokid, mad-chan, Hanon, Fisi, Yaven és két tartalékosunk: Misu-chan, Aizen.
Nah, ez eléggé jól hangzik eddig
Még ha megirnátok, hogy ki mikor ér rá a megbeszélésre nagyon hálás lennék. Személy szerint péntek, szombat, vasárnapot kivéve állok rendelkezésetekre.
Oh, és persze a con utáni rámenezésben benne vagyok!!
de mostmár leszek olyan cseles, hogy otthonról hozok kanalat
Szerk: Yaven 2009-03-01 19:45:37
Szia! *integet*
*elmosolyog, hogy Dragda megszólitja, és olyan erősen integet ahogyan csak tud*
Szia! *integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Wááá,nem hiszem el,hogy leírtam
Halott ember vagy. Készülj fel lelkileg....Pofonlista: + 2
hello mindenki...
Dragda téged kiemellek...
*Mivel sokat efzett kőszívű olvasás közben,most van annyi ereje,hogy megtartsa a lányt.Óra után elhívja kocsmázni,mert a pizza már unalmas *
hogy ez milyen romantikus tiszta amerikai film
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Halott ember vagy. Készülj fel lelkileg....Pofonlista: + 2
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*Mivel sokat efzett kőszívű olvasás közben,most van annyi ereje,hogy megtartsa a lányt.Óra után elhívja kocsmázni,mert a pizza már unalmas *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
BTW Con után ki lenne benne egy Momotaros rámenezésben?
én, én, éééé~n!!! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."