Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Eh, elég lesz majd egy gurulós bőrönd is gyanítom....
legalább lesz mibe tenned a conos szerzeményeket
meg egy kis bort
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
sütii én is kértem
gondolom még sokan majd ha a conon látunk valakit 3-4 teherautóval jönni akkor az Dragda lesz
gondolom még sokan majd ha a conon látunk valakit 3-4 teherautóval jönni akkor az Dragda lesz
Eh, elég lesz majd egy gurulós bőrönd is gyanítom....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-04 21:32:02
(#916) sütii én is kértem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
én kértem!!
Ok, már emlékszem.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-04 20:29:06
(#914) beküldve: 2009-03-04 19:45:55
(#913) No gyerekek. Voltam olyan tökkkkkkéletesen ügyes, hogy elhagytam a fórumtalálkozó mézeskalács-igénylős listáját.
A nagyjára emlékeztem fejből, de azért dobnátok egy privát üzit, hogy meglegyen a nevetek?
Mégegyszer bocsi.
A nagyjára emlékeztem fejből, de azért dobnátok egy privát üzit, hogy meglegyen a nevetek?
Mégegyszer bocsi.
beküldve: 2009-03-04 19:22:18
(#912) Szija mindenki^^ Rég láttalak benneteket!:P Öm... melyik szám lenne az ami ilyen hörgős és énekelni fogjuk? és ugye nem csak 1-et énekelünk?
Voltam Pesten szombaton, és meglátogattam a Pecsát is ahol az én kis pécsi fejemmel először voltam
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
noigen...én is azt fogom inkább énekelni veled...az ordibálás nem nagyon megy =3 xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Necrokid: hurrá, minden hörgősre szükség van! Én is csak nagyon mélyen tudok amúgy, de jó lesz ez igy is
Jaj és normális éneklős részeket is vállalok. Szóval akkor ki mit tudna elénekelni, illetve melyik részbe szeretne mindenképp beszállni?
Ma a metrón újra meghallgattam, és van benne az a rész, mikor olyan "vékony" hangon "énekelnek". Na, nekem az kell. (persze nem egyedül)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
nos igen,van egy ilyen kis hibám,hogy néha a billenytűzet elfelejti,hogy ott nem egy üres gombot nyomkodok,hanem egy v-t...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szombat!!! mert ha úgy lesz a con, mint eddig volt, akkor vasárnap lesz a DDR...szal mindenképpen szombat!! =3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-04 11:33:29
(#907) MA meg az időel nem lesz gond,uncsitesóal fontolgatjuk,hogy nem lenne-e jobb életlen kienni egy szobát,hamár 3000 Ft-ért lazán lehet kapni...Bár ehhez úúúúgy meg kell dumálni a szünlőket,hogy hajjaj...
Akkor ezt most magyarul, kérlek Rossz a billentyűzetén a "v" betű, a megfelelő helyekre kéretik odaképzelni.
MA meg az időel nem lesz gond,uncsitesóal fontolgatjuk,hogy nem lenne-e jobb életlen kienni egy szobát,hamár 3000 Ft-ért lazán lehet kapni...Bár ehhez úúúúgy meg kell dumálni a szünlőket,hogy hajjaj...
Akkor ezt most magyarul, kérlek "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-03 21:02:49
(#904) Okok, akkor ez el lett döntve: szombaton lépünk fel, lehetőleg a fórumtali keretében. Iszonyat jó lenne, ha a KIRA üvöltésekbe mindenki beszállna (úgy értem a karaokezósokon kivül is)
Necrokid: hurrá, minden hörgősre szükség van! Én is csak nagyon mélyen tudok amúgy, de jó lesz ez igy is
Jaj és normális éneklős részeket is vállalok. Szóval akkor ki mit tudna elénekelni, illetve melyik részbe szeretne mindenképp beszállni?