Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Drága öcskös, hogy te milyen segítőkész vagy! Igen, szerintem is szombaton legyen, akkor többen lesznek, és mindenkit kicsábítunk a karaoke miatt.
Be kell szerveznünk Picilányt is, hogy segítsen kiabálni, hogy MangaFan fórumtalálkozó!
A Momotaro-ra szaazok. MA meg az időel nem lesz gond,uncsitesóal fontolgatjuk,hogy nem lenne-e jobb életlen kienni egy szobát,hamár 3000 Ft-ért lazán lehet kapni...Bár ehhez úúúúgy meg kell dumálni a szünlőket,hogy hajjaj...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Karaokesok figyelem!
Két nagy kérdést kéne megvitatni:
1. Mikor lépjünk fel: szombaton (csak simán), vagy vasárnap versenyben?
Eddig 4-en a szombatra szavaztunk.
2. Milyen napokon érnétek rá találkozni?
Eddig a szombat vetődött fel ötletként, helyszint még nem tudunk.
Akinek van vmi ötlete, ossza meg velünk please!
A fórumtlai sozmbaotn legyen, mitn eddig mindig és délban a padoknál. Szerintem szombaton lépjünk fel. Jah, és a hörgús részeket betudom vállalni, bár a magas hörgést még gyakorolnom kell.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A verseny most elég szerencsejáték-szerű lesz, vagy kihúznak vagy nem. Szóval ez szerinte alapból kiesik, ha mindenképp énekelni akartok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én is inkább a rámenezést vagy a kínait preferálnám - már csak az összehasonlíthatatlanul jobb ár/érték mutatójuk miatt is.
Pontosan. Talán célszerűbb lenne a kínai, mert az nagyon közel van. Bár tény, hogy egy Momotaros rámenezés sokkal hangulatosabb.
beküldve: 2009-03-03 20:44:29
(#898) Karaokesok figyelem!
beküldve: 2009-03-03 17:54:07
(#897) Ramen?? Mehetek??
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-03-01 21:34:38
(#896) Én is inkább a rámenezést vagy a kínait preferálnám - már csak az összehasonlíthatatlanul jobb ár/érték mutatójuk miatt is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-01 21:31:05
(#895) ezek szerint te is jössz ramenezni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-01 21:28:46
(#894) beküldve: 2009-03-01 20:23:15
(#893) Hanon: ez igaz...sztem is jó ötlet am. a meki...szívesen mennék oda is (vagy lehet h inkább oda? =3)
Yaven: nem tudok bejelentkezni az msnen, vmi baja van már megint...:
Yaven: nem tudok bejelentkezni az msnen, vmi baja van már megint...:
szal csak az a lényeg h ne ütközzön a csoportos performance-al, és a kezdő DDR versennyel (mindenképpen ütközik velük a karaoke, csak mi legyünk vhogy úgy, hogy el tudjak vonulni a DDR-re, a barátnőm meg a performance-ra :3 )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-01 20:16:00
(#892) oké,uncsitesóm belement, szal felőlem is ok a Ramen
Con után Meki? Na nee...
Nálunk ez a tradíció, nem értem mi vele a probléma. Ráadásul mekiben sokkal viccesebb látványt nyújtanak a cosplayerek mint pl egy kínaiban.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem akarok okoskodni meg nem is vagyok pesti, de szvsz a BKV nem szokott vonatokat küldözgetni. A MÁV annál inkább. Bár nincs sok különbség a kettő között mentalitásban és a szolgáltatás minőségét tekintve sem. XD
Ahogy azt tanult kollégám mondta
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-01 20:05:43
(#889) jaj,tényleg xD oké,én hülye... csak osztálytársam monogramja maradt meg nekem: Bere Katalin Viktória
am meg ha óránként megy vonat,meggyőzöm az uncsitesót
am meg ha óránként megy vonat,meggyőzöm az uncsitesót