Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Yaven én nagyon szeretném ha találnánk valami megoldást Mert Pécsről Pestre nem tudok 3x felmenni sajnos
Mondjuk most úgy van, hogy anyumat meg engem meghívtak bulizni Pestre, és akkor lehet hogy köv héten szombaton fel tudok menni. Csak hogy ez meg korán van
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-21 09:47:31
(#857) Én szeretnék jelentkezni, csak nem tudom, hogy lesz a dolog. Majd írok privátot és úgy megbeszéljük!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-21 09:42:02
(#856) FELHIVÁS!
Minden kedves, a SakuraConon karaokezni vágyó otakut megkérnék arra, hogy ha még nem tette volna meg, jelentkezzen nálam.
Kérlek vegyétek figyelembe a következőket:
- a választott szám a Zetsubou Billy lesz, ha valakinek evvel gondja van; a) ajánljon jobbat b) alapitsa meg saját csoportját c) tartsa magában d) győzzön meg minket, hogy neki van igaza
- szeretnénk próbákat tartani, ezekre valószinüleg Budapesten fog sor kerülni. Ha gondot okoz, hogy 3x felgyere, sajnos nem tudunk bevenni a csapatba.
(Azért ha nagyon szeretnél jönni, megbeszélhetünk vmi megoldást )
- a fórumtalis éneklés nem egyenlő a karaokezással (csak a félreértések elkerülése végett irtam )
- az első megbeszélést MSN-en keresztül fogjuk lebonyolitani; ezért kértem, hogy vegyetek fel (lásd: profilom). Ennek a dátumát még nem tudom, légyszi ti irjátok meg, hogy mikor lenne jó Nektek.
Azt hiszem ennyit akartam...
Addigis szép hétvégét és jó zuhany alatti hörgést...
Exiled: az '... on the water' stimmel, de én a 'smoke'-ra szavaznék a 'moon' ellenében
Minden kedves, a SakuraConon karaokezni vágyó otakut megkérnék arra, hogy ha még nem tette volna meg, jelentkezzen nálam.
Kérlek vegyétek figyelembe a következőket:
- a választott szám a Zetsubou Billy lesz, ha valakinek evvel gondja van; a) ajánljon jobbat b) alapitsa meg saját csoportját c) tartsa magában d) győzzön meg minket, hogy neki van igaza
- szeretnénk próbákat tartani, ezekre valószinüleg Budapesten fog sor kerülni. Ha gondot okoz, hogy 3x felgyere, sajnos nem tudunk bevenni a csapatba.
(Azért ha nagyon szeretnél jönni, megbeszélhetünk vmi megoldást )
- a fórumtalis éneklés nem egyenlő a karaokezással (csak a félreértések elkerülése végett irtam )
- az első megbeszélést MSN-en keresztül fogjuk lebonyolitani; ezért kértem, hogy vegyetek fel (lásd: profilom). Ennek a dátumát még nem tudom, légyszi ti irjátok meg, hogy mikor lenne jó Nektek.
Azt hiszem ennyit akartam...
Addigis szép hétvégét és jó zuhany alatti hörgést...
Exiled: az '... on the water' stimmel, de én a 'smoke'-ra szavaznék a 'moon' ellenében
beküldve: 2009-02-19 21:08:03
(#855) ajánlatom: beat crusaders: moon on the water
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-19 21:07:47
(#854) Én is hozzászólnék a karaokés témához: az a tapasztalatom, hogy régebbi magyar számokat érdemes énekelni, mert azokat ált. mindenki ismeri. Az angol számok valahogy mindig behalnak... A rossz kiejtést már nem is említem.
Persze mangafanos csoportról van szó, szóval a japán még egy jó ötlet lehet, persze abból is egy népszerűbbet érdemes választani.
Persze mangafanos csoportról van szó, szóval a japán még egy jó ötlet lehet, persze abból is egy népszerűbbet érdemes választani.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-19 21:06:30
(#853) akkor az örökké tart lehet az egyik?^^ Ha gondolod még kereshetek aqusticus gitárhoz valót. Legalább is megpróbálhatok:)
beküldve: 2009-02-19 21:02:06
(#852) nos,az örökké tartot,talán még be is vállalnám,a többit vagy nem ismerem,vagy csak elektromoson szólna jól...( bár az örökké tart kifejezetten jól szólna akusztikuson)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-19 20:47:03
(#851) Nyalóka emberek!^^
Végre először a héten el tudtam szakadni a középiskolás élet nehzésgeitől(xD) és géphez ülhettem.
Nos a karaokeval kapcsolatban én arra gondoltam hogy énekelhetnénk olyan számokat, amiket sokan ismernek, így senki nem marad ki a buliból^^
lista:
Végre először a héten el tudtam szakadni a középiskolás élet nehzésgeitől(xD) és géphez ülhettem.
Nos a karaokeval kapcsolatban én arra gondoltam hogy énekelhetnénk olyan számokat, amiket sokan ismernek, így senki nem marad ki a buliból^^
lista:
Tankcsapda-örökké tart,be vagyok rúgva, menyország tourist
Daniel Powter-Have a bad day
Ákos-Ilyenek voltunk
Rihanna-umbrella xD
Republic-Szeretni valakit valamiért
(vagy ötlet esetleg?
Daniel Powter-Have a bad day
Ákos-Ilyenek voltunk
Rihanna-umbrella xD
Republic-Szeretni valakit valamiért
(vagy ötlet esetleg?
Szia Yaven (lassan t leszel a legjobb haverom)
micsoda megtiszteltetés
Ez tény
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Yaven: kb. 1150 forint.
Kösz az infót! Valamikor biztos ki fogom próbálni
Szia Morduk!
Szia Yaven (lassan t leszel a legjobb haverom)
Kösz az infót! Valamikor biztos ki fogom próbálni
Szia Morduk!
beküldve: 2009-02-18 18:21:13
(#846) Hi
Nem egy ezresnél kezdődik? Mondjuk rég voltam de úgy látszik ennek is megemelték az árát...
Nem mintha annyira kívánnám mostanában, hogy állandóan instant tésztalevest zabálok... (X___x)
Kevesen maradtunk, de a háttérből figyelünk... és várunk...
...amíg a csillagok állása ismét kedvezőre fordul... :greatoldones:Bizony! Scary-scary-scary solstice, very-very scary solstice, up from the sea, from underground, they're all around, mankind will learn nem kinds of fears...