Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-17 20:39:26
(#813) necrokid: csak nem arra célzol, hogy mi ne lennénk jó arcok?
Kaminaga: áá, néztem, hogy ki ez az új ember, aki nekem válaszolgat, aztán rájöttem, hogy csak az avatárodat változtattad meg.
Naruto: hát én sem hagytam magam és jól belekönyönyököltem a gyomrába...aztán továbbált más szerencsétleneket "boldogitani
Kaminaga: áá, néztem, hogy ki ez az új ember, aki nekem válaszolgat, aztán rájöttem, hogy csak az avatárodat változtattad meg.
Naruto: hát én sem hagytam magam és jól belekönyönyököltem a gyomrába...aztán továbbált más szerencsétleneket "boldogitani
Szurkolunk! De ti is szurkoljatok nekem, kérlek. (Főleg majd a kémiánál meg a biosznál. :))
9/28 NEVER FORGET
jahh xDD én rögtön postoltam már, amikor felregiztem ^^
jóéjjjtt mad_chan...asszem én is megyek ^^
jóéjt mindenkinek ^^
jóéjjjtt mad_chan...asszem én is megyek ^^
jóéjt mindenkinek ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-17 20:37:37
(#810) de jó lesz annak aki eltud menni, én max a nyárira jutok el de ha jól hallottam az is bpn lesz, mind1 reménykedem hogy arra már eljutok addig szurkoljatok majd éretségihez>.<
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Ahhoz képest néha postolok valamit, amúgy meg nézem, hogy mit írtok. xD
Szerk.: Szia, mad_chan! :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-17 20:35:26
Ha már témánál vagyunk: fórumtag vagyok 2007-03-28 óta. Oo Ez azért poén, mert nap mint nap feljártam ide régebben, csak éppen lurk céljából, és nem postoltam... Egészen januárig. ^^'' * Túl sokat 4chanozik a drága, 100%-ig lurker *
én is régóta fenn vok,de általában meg nem szólalok
na megyek hali mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-17 20:34:32
aztaaa!!! akkor te jó régi tag vagy ^^ wowww x3
régebbi, mint én xD
régebbi, mint én xD
Szerk: Kaminaga 2009-02-17 20:34:44
beküldve: 2009-02-17 20:32:39
(#806) Ha már témánál vagyunk: fórumtag vagyok 2007-03-28 óta. Oo Ez azért poén, mert nap mint nap feljártam ide régebben, csak éppen lurk céljából, és nem postoltam... Egészen januárig. ^^'' * Túl sokat 4chanozik a drága, 100%-ig lurker *
Szerk.: lehet tőlem félni ^^''
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-17 20:33:43
igen ^^ x33
beküldve: 2009-02-17 20:30:48
(#804) Yaven:Ez undorító...nem hiszem el hogy volt ien emberke ott!Hallod ha tudom nagyon megverem egy az egyben!Mit képzel magáról mocskos perverz akasztófára való!Én is ott voltam Animekarin de nem hallottam róla! Szerencséjére!
Morduk:Jóccakát!
Morduk:Jóccakát!
ühüm...csak most nem lesz időm msn-ezni, mert görnyedek a 400szavas angol fogalmazás felett ^^"" (aztán jöhet a 120 szavas spanyol....nemtom, miért adnak házinak fogalmazásokat...) >.<
Szóval akkor te vagy Shii?
A fogalmazásokat én szerettem gimiben, mert a tanár jófej volt és értékelte a humort az irományainkban
Sorry a duplapostolásért, de mennem kell... Sziasztok.
'Szerkeszt' funkció, aranyapám, 'szerkeszt'
necrokid: "Különben a régi jó arcok úgy látszik elmentek.."
"És mikorra óhajtja a kivégzését: most vagy azonnal? A császár ilyen tekintetben roppant rugalmas tud lenni."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-17 20:33:03
Kaminaga: akkor felveszel MSN-re?
necrokid: azta, ilyen régi fórumtaggal sem találkoztam még
necrokid: azta, ilyen régi fórumtaggal sem találkoztam még
Bizony, kb két éve vagy mennyi már, csak mostnaában nem aktívkodtam sokat. De majd most. Különben a régi jó arcok úgy látszik elmentek..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
szijja ^^