Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
dumálunk, eldöntjük h megyünk-e együtt vmerre, hogy van-e vkinek vmi versenyszáma, és megnézzük-e együtt (pl.: cosplay performance, amv, karaoke xD, táncpad, stb.), fényképezkedés, közös bevásárlás, talán mekibe is mehetnénk....nagyjából ennyi >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-17 20:01:33
(#782) Egyépként fogunk csinálni vlamit, vagy csak dumálunk?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
ez is lehetséges xDDD
Usagi-chan: yuppp!!! még1ember!!! ezaz! x333 mekkora üvöltözés lesz ebből XDDD
Zurelily: na, pont ez az! milyen jó lehet már, nem? sztem tök buli ^^ x3
Usagi-chan: yuppp!!! még1ember!!! ezaz! x333 mekkora üvöltözés lesz ebből XDDD
Zurelily: na, pont ez az! milyen jó lehet már, nem? sztem tök buli ^^ x3
Szerk: Kaminaga 2009-02-17 19:56:37
beküldve: 2009-02-17 19:53:34
(#780) Maximum the hormone- Zetsubou Billy.. ott a helyem, ez valami remek.. *már most hörgi a sorokat* Yaven, azthiszem felveszlek MSN-re.
Kellemes érzés a free hugs *tapasztalatból beszél* Animekarácsonyon voltam olyan elvetemült, hogy végig járkáltam ilyennel. Igaz, csak a kis baráti társaságomból sikerült gyűjteni, de majd conon pótolom.
Kellemes érzés a free hugs *tapasztalatból beszél* Animekarácsonyon voltam olyan elvetemült, hogy végig járkáltam ilyennel. Igaz, csak a kis baráti társaságomból sikerült gyűjteni, de majd conon pótolom.
Szerk: Usagi-chan 2009-02-17 19:54:56
*visszainteget* x3
nem lesz baj...én a perverzebb kategóriában vagyok, szal nem érhet nagy meglepetés xD
meg azért a conon ált. nincsenek olyan szörnyű alakok...már kétszer voltam, és eddig semmilyen borzadalmat nem láttam (najó...csak néha xD )
integet
na lehet akkor téged kell elkerülnia taáblás izét én is ki akartam próbálni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-17 19:54:54
mi az h mindig ide lyukadok ki??? ~90hszől volt egy ölelős meg egy iszapbirkózás
mi volt animekarácsonyon?
mi volt animekarácsonyon?
-
Szóval ez a free-hug dolog vicces....én még egy táblásat sem öleltem meg, mert valahogy fura...
Ezzel valahogy én is így vagyok. Viszont egyszer szívesen megcsinálnám, kíváncsi vagyok, hogy hányan jönnének oda, hogy megöleljenek. Biztos tök jó érzés. :)
9/28 NEVER FORGET
Sziasztok! *majd leesik a székről úgy integet a képernyőjének*
Szóval ez a free-hug dolog vicces....én még egy táblásat sem öleltem meg, mert valahogy fura...
Dzirun: hajj, te mindig ide lyukadsz ki! Amúgy addig még nincs gond, amig a hozzád hasonlók jönnek, na de a perverzek... Animekarácsonyon is 10 percbe tellett, mire lenyugodtam...
Uhm...Kaminaga; ok, várom a jelentkezésed
Dzirun: hajj, te mindig ide lyukadsz ki! Amúgy addig még nincs gond, amig a hozzád hasonlók jönnek, na de a perverzek... Animekarácsonyon is 10 percbe tellett, mire lenyugodtam...
Szia *egy jó nagyot esett a székkel de még mindig integet*
*visszainteget* x3
nem lesz baj...én a perverzebb kategóriában vagyok, szal nem érhet nagy meglepetés xD
meg azért a conon ált. nincsenek olyan szörnyű alakok...már kétszer voltam, és eddig semmilyen borzadalmat nem láttam (najó...csak néha xD )
beküldve: 2009-02-17 19:47:24
(#774) Sziasztok! *majd leesik a székről úgy integet a képernyőjének*
ott lesz a véres balta...az nem elég felismerhető? xD
xDDD igen, reméljük mást nem akar xDD
de...az vagyok...tényleg, szoktam is csodálkozni h miért nem lettem emós xD már csak az kéne... x3
szerk: Morduk: én már semmin sem lepődök meg xDD
am. okké
de...az vagyok...tényleg, szoktam is csodálkozni h miért nem lettem emós xD már csak az kéne... x3
am. okké
Kaminga: hozz egy táblát hogy megismerjelek... egyépként a könnyeb módot választjuk.. Filcel írjuk fel a nevem
haha xDDD
nekem már rég nem olyan ártatlan... xDDD
Én hozzád megyek (mondjuk bátran) Onnan fogtok megismerni hogy Narutó van a pólomon, és a hátamon lesz a nevem: Morduk
Ha hozzátok lép egy kis gyerek és azt mondja hello fúrumozó, akkor ne lepődjetek meg... Mert az én vagyok
ezen én se lepődök meg
de vannak dolgok amiken még meglepődök kis ártatlan a lekem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
xDDD igen, reméljük mást nem akar xDD
am. okké
am. okké
Szerk: Kaminaga 2009-02-17 19:40:39