Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-16 13:53:46
Ezek soha sem átgondolt akciók, mivel, ha át lenne gondolva, kiderülne, hogy nem kéne és az ugye nagyban elrontaná az élményt.
Gondolj csak a VMG-ben hirtelen a lépcsőn lefelé száguldó tömörülésekre, akik kisebb közfelháborodás felhőjét hagyták maguk mögött...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
persze, ott vannak még a sok Naruto opening/endingek, amiket szintén szeretek, de nagyon x33
a Heroes come back a legjobb
Egyértelműen megy nekem az összes Naruto op!!! 4eva
Szerintem is a Heroes come back a legjobb, habár a kép stílusa egy kicsit fura, nem megszokott. Habár ha jobban belegondolok ez tetszik benne a zenén kívül a legjobban.. :)
He heh he .....
beküldve: 2009-02-15 23:34:12
(#750) Alaposan átgondoltátok ti ezt*?
*: mármint hogy énekeljek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-15 23:23:04
(#749) Ez nem egy rossz ötlet ha valkinek megy a beatbox, meg hasonlók, azt is örömmel várjuk x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-15 23:21:02
(#748) A legegyszerűbb talán egy kis freestyle rap battle lenne. Nem is kéne gitár akkor, csak egy-két szájdobos.
beküldve: 2009-02-15 23:11:37
(#747) Mindenesetre írnunk kell majd egy dalt aminek köze van a conhoz, a talihoz, és mindehez amiért ott vagyunk és együtt vagyunk :)
Szerintem az ákos-ilyenek voltunk <- dalt mindenki ismeri hisz átlagos dal ballagásoknál^^ azt szerintem sokan tudnánk gitárral énekelni :)
Szerintem az ákos-ilyenek voltunk <- dalt mindenki ismeri hisz átlagos dal ballagásoknál^^ azt szerintem sokan tudnánk gitárral énekelni :)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
persze, ott vannak még a sok Naruto opening/endingek, amiket szintén szeretek, de nagyon x33
Egyértelműen megy nekem az összes Naruto op!!! 4eva
Amúgy a karaokera választható számok kb. ezek, nem? [Link]
Te jó Isten. Miután nagy nehezen túltettem magam azon, hogy választható az Arashi - Sakura Sake, Heroic Age - Gravitation, Doremi - Carnival, Excel Saga - Aishou No Borero (aki végigugatja kap tőlem egy csokit), Higurashi Dear You verziók, You és a game openingek, Kyou Kara Maou! - Arigatou, Cossette - Houseki és Ballad, egyszercsak ott a Portal - Still Alive. Mi a franc, hogy kerül ez ide?! :'D Nem mintha nem örülnék neki, én is szoktam magányomban GLaDOS hangon énekelgetni, de mi köze az animeconhoz?
A Monochrome Kiss-t pedig nem kellett volna vocal cutolniuk, elvileg január végén kijött egy karaoke verzió a számhoz.
Megnyugtató, hogy nemrég frissített lista.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-02-15 16:04:13
bocs, baniaa,de vn 2 ok,amiért nem lehet: 1:nincs egy komplett zenekar a zsebemben,szal nem adná azt vissza,amit te szeretnél.2: klasszikus giárt fogok vinni,ha viszek,szal ez alapból nem jöhetne szóba
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-15 14:29:14
(#743) Csókolom, Laruku - New Worldre szavaznék. Még le is játszható
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-15 14:27:23
(#742)
Szerk: baniaa3 2009-02-15 14:27:33
beküldve: 2009-02-15 14:23:54
(#741) karaoke: mindenképpen vmi anime op/ending kéne...
Persze, én személy szerint a Higurashi vmelyik openingjének örülnék nagyon xDD
egyik:
[Link]másik:
[Link]persze...ez nem azt jelenti h énekeljük ezt, csak sztem ez a két szám baromi jó *o*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-15 14:25:09
beküldve: 2009-02-15 13:59:48
(#740) valami olyat is tudtok mondani,amit emberi erővel is el lehet játszani?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Rage Against The Machine De ez nem komoly; kicsit nehéz is lenne a gitárszólam...
ha véletlenül mégis, akkor a Revolver c. szám refrénjét szivesen énekelem
Könnyítsünk neki akkor: DreamTheater vagy DragonForce, mondjuk a Fury of the storm [Link] *viccel csak persze*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-15 13:42:16