Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-12 14:28:59
(#693) hehe.te leszel az 5. akit lehívok.Első Dragda,utána Bence aztáhn Azzi,utána Alister és végezetül te
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát,ugyan nem akarnak engedni,de meggyőtöm őket x3 akkor is,ha le kell hozzá hívnom dragdát vagy valakit a fórumról,hogy mllettem pártoljon
"UGYE, eljöhet Exiled Sakuraconra? Mert mi tudjuk ám, hogy igen. Örülünk, hogy ilyen szépen egyetértünk."
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-12 14:09:29
(#691) hát,ugyan nem akarnak engedni,de meggyőtöm őket x3 akkor is,ha le kell hozzá hívnom dragdát vagy valakit a fórumról,hogy mllettem pártoljon
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-12 13:31:34
(#690) ennyi idősen engem se engedtek volna el. Sőt, a nagyszüleim még most is keltik a pánikot, ha valahova mondjuk vonattal akarok menni.
Oh, gondolom, conig már nem várhatunk új mangákat... és az a nagy gázság, hogy egyes könyvesboltokban pl. Libri, nemhogy 3-as, de még a kettes Death Note-ot se sűrűn látni. MIlyen dolog ez?
Oh, gondolom, conig már nem várhatunk új mangákat... és az a nagy gázság, hogy egyes könyvesboltokban pl. Libri, nemhogy 3-as, de még a kettes Death Note-ot se sűrűn látni. MIlyen dolog ez?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nemtom, lehet,hogy nem megyek... Apám szerint túl veszélyes elmennem 13 évesen pestre,a 21-22 éves unokatesómmal,fényes nappal...
Nem veszélyesebb, mint iskolába járni...
SakuraCon - van rosszabb az iskolánál
BAN PLZ
Szerintem nem kéne izgulni conon nem szokot semmi baj történi,gyere nyugotan
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
Nemtom, lehet,hogy nem megyek... Apám szerint túl veszélyes elmennem 13 évesen pestre,a 21-22 éves unokatesómmal,fényes nappal...
SakuraCon - van rosszabb az iskolánál
BAN PLZ
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lol...
??? Ilyen nincs! Neked jönnöd kell!! engem ennyi idősen elengedtek volna pestre de nem mentem... viszont 1 hónapja voltam 14 amikor felmentem Pestre tök egyedül a barátnőmhöz akivel életemben akkor találkoztam először. ha engem felengedtek, téged is fel kell^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-11 22:04:46
(#684) Nemtom, lehet,hogy nem megyek... Apám szerint túl veszélyes elmennem 13 évesen pestre,a 21-22 éves unokatesómmal,fényes nappal...
beküldve: 2009-02-11 22:01:36
(#683) Na emberek van valakinek ötlete a forumtalival kapcsolatban? ^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Aizen 2009-02-11 20:28:08
xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Hogy fogunk valószínűségszámítással oroszlánt?
1. Annak a valószínűsége, hogy az oroszlán a ketrecben van, nagyobb nullánál.
2. Várunk...
2. Várunk...
Ismerem.
Szerk: .., 2009-02-11 19:10:19