Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
jajj, de jó, akkor már szerveződünk is rendesen ^^
legalább összeszedettebb lesz, mint az eddigi fórumtalik :3
legalább összeszedettebb lesz, mint az eddigi fórumtalik :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nos,emberkék. a lista amiből lehet álogatni( Uncsitesómat,csak égső esetben fogom éneklésre )
Beat Crusaders: Moon on the Water (japó együttes,angol szöeggel. kjönnyű megjegyezni,tessék készülni x3)
(tanulás alatt)Tankcsapda: Megyország Tourist ( csak égső esetben, nem merek tankot kalsszikuson játsznai... )
.Bkini: Közeli helyeken( ezzel még wegy felonulást is el tudok képzelni xD)
tulajdnoképpen írjatok össze egy listát én letöoltöm a cuccot és majd kiírom,mit lehet értelmesen eljátszani
Beat Crusaders: Moon on the Water (japó együttes,angol szöeggel. kjönnyű megjegyezni,tessék készülni x3)
(tanulás alatt)Tankcsapda: Megyország Tourist ( csak égső esetben, nem merek tankot kalsszikuson játsznai... )
tulajdnoképpen írjatok össze egy listát én letöoltöm a cuccot és majd kiírom,mit lehet értelmesen eljátszani
én tuti küldök akkor neked egy listát cska összeírok minden lópikulát x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
awww Tankcsapda!!!!
hozzuk el az erősítődet is, aztán már nem kell klasszikuson nyomnod >.< x33 (majd megoldjuk vhogy XD)
hozzuk el az erősítődet is, aztán már nem kell klasszikuson nyomnod >.< x33 (majd megoldjuk vhogy XD)
beküldve: 2009-02-10 18:58:08
(#645) nos,emberkék. a lista amiből lehet álogatni( Uncsitesómat,csak égső esetben fogom éneklésre )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
rendben, megegyeztünk ^^
Vezi: persze, én is japánra gondoltam...akár Aya Hirano-t, akár Ayumi Hamasakit, vagy bármilyen animezenét, jrock/jpop számot ^^
awww, de vááárom már a cont >.<
Vezi: persze, én is japánra gondoltam...akár Aya Hirano-t, akár Ayumi Hamasakit, vagy bármilyen animezenét, jrock/jpop számot ^^
Szerk: Kaminaga 2009-02-10 18:58:22
beküldve: 2009-02-10 18:56:31
(#643) Én is szeretnék karaoke-zni, akár csapatban is, de ha karaoke-znék, akkor már inkább japánul csinálnám. Eddig a Snorkel - Namikaze Satellite (Naruto 7. OP) jött számításba...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-02-10 18:55:50
(#642) Kaminaga akkor elénekelem úgy hogy tetszedjen xD arra azért gondoltam mert elvileg egész könnyű gitározni meg éneken az a gyakorlódalom és milliószor énekeltem, de persze a refrén szövegét még mindig keverem xD őm....elvileg segítek ugye szervezni a fórumtalit, szóval összeírom a számokat amiket mondotok meg ami eszembejut még esetleg
ezek egész jók, csak Rúzsa Magdit ne.......nagyon nem bírom >.< a többi jöhet x33
Usagi-chan: yay de jó ^^ duett? és ha kerítek még vkiket? x333 mert nekem nincs vmi gyönyörű hangom...csak ha nagyon megerőltetem magam, akkor megközelítem a határesetet x3 de szívesen énekelnék veled :3
Usagi-chan: yay de jó ^^ duett? és ha kerítek még vkiket? x333 mert nekem nincs vmi gyönyörű hangom...csak ha nagyon megerőltetem magam, akkor megközelítem a határesetet x3 de szívesen énekelnék veled :3
Szerk: Kaminaga 2009-02-10 18:54:49
amúgy, aki közös karaokeban is benne lenne, az szóljon, mert én nagyon szeretnék, csak egyedül nem fogok, az biztos >.<
Én is szeretnék karaokezni, de egyedül én se nagyon akarok.. a kis csapatom meg nem jelentkezik, nem tudom mi van. Ha gondolod én benne vagyok egy duettbe.
beküldve: 2009-02-10 18:51:57
(#639) én jelizem a karaoke ra
ötletek: őőőőőööö....
Rúzsa Magdi - Vigyázz a Madárra
ACDC - High way to hell
Daniel Powter - Have a Bad Day
Gabriella Cilmi - Sweet aboute me
Ákos - Ilyenek voltunk
Hooligans - Játszom
Amy Winnehouse - Rehab <-- kapásból ezek jutottak eszembe x)
Mondjuk nekem van eg yilyen karaoke cd-m, amin van 10 szám, mondjuk kicsit régiek de egy párat mindenki ismer ebból csak ugye az dvd-hez és tv(vagy valami képkivetítéshez van)
ötletek: őőőőőööö....
Rúzsa Magdi - Vigyázz a Madárra
ACDC - High way to hell
Daniel Powter - Have a Bad Day
Gabriella Cilmi - Sweet aboute me
Ákos - Ilyenek voltunk
Hooligans - Játszom
Amy Winnehouse - Rehab <-- kapásból ezek jutottak eszembe x)
Mondjuk nekem van eg yilyen karaoke cd-m, amin van 10 szám, mondjuk kicsit régiek de egy párat mindenki ismer ebból csak ugye az dvd-hez és tv(vagy valami képkivetítéshez van)
beküldve: 2009-02-10 18:51:34
(#638)
Szerk: baniaa3 2009-02-10 18:52:11
okke, akkor keresek tovább >.< xD
tökmind1, lehet magyar (8óra munka a fav xDD), angol (bármi), spanyol (ömm...nem szóltam, de felőlem az is jöhet, tudok egy párat xDDD persze, mivel a tanárunk mindig énekel velünk az óra elején gitárral xD), japán (anime dalok, jrock, jpop....az egyszerűbbek), és még bármilyen vietnámi, eszperantó és beás nyelvű dal xDDD
tökmind1, lehet magyar (8óra munka a fav xDD), angol (bármi), spanyol (ömm...nem szóltam, de felőlem az is jöhet, tudok egy párat xDDD persze, mivel a tanárunk mindig énekel velünk az óra elején gitárral xD), japán (anime dalok, jrock, jpop....az egyszerűbbek), és még bármilyen vietnámi, eszperantó és beás nyelvű dal xDDD
a beás nyelvet a múltkor láttam xDD lehet belőle érettségizni is xDD >.<
Azt azért nem vállalnám be... De sok sikert a partner kereséshez. ^^
Ötletek az énekre? Valaki?
Ötletek az énekre? Valaki?
9/28 NEVER FORGET
nemtom, én benne vagyok...bármit, amit Exiled tud gitározni xDD
amúgy, aki közös karaokeban is benne lenne, az szóljon, mert én nagyon szeretnék, csak egyedül nem fogok, az biztos >.<
beküldve: 2009-02-10 18:43:44
(#634) szuper de ugye mindenfélét? x) mert a japán dalok valahogy nem igazán mennek még