Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Köszönöm, alister. Így már van némi esélyem eljutni a conra. (;
Azért remélem, lesznek déli kispajtások, akikkel kézenfogva, szökelve mehetünk.
Azért remélem, lesznek déli kispajtások, akikkel kézenfogva, szökelve mehetünk.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
nem tudom, hogyan is kell eljutni a conra.
A Nyugatiból legegyszerűbben úgy juthatsz el a PeCsához, ha a Teréz körúton (ott megy a pályaudvar előtt) elsétálsz a Podmaniczky utcáig (az Oktogon felé van), ott felszállsz a 72-es trolira, és azzal mész 10 megállót, az Erzsébet királyné útjáig.
A másik megoldás akkor játszik, ha a vonat megáll a zuglói vasútállomáson. Akkor a helyzet némileg egyszerűbb: a zuglói vasútállomás előtt ott a Hungária körút, ott jár az 1-es villamos, arra kell felszállni (a Bécsi út felé), leszállni szintén az Erzsébet királyné útjánál.
Mindkét megállóból már látni a Városligetet (a villamos megállótól messzebb van, a kínai büfé melletti utcácskán kell végigmenni), ott pedig csak követni kell az zajt és a tömeget.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-09 13:49:56
Ki szeretne részt venni a fórumtalálkozó szervezésében? Teljesen önkéntes alapon, persze.
Hát én szívesen segítek, ha tudok, elvégre logisztika(szervezői menedzser) szakon vagyok
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Az ottani, pesti nagy szektázást rábízom a profibb és tapasztaltabb emberekre, de ha vannak, akik Szegedről indulnak a mi szeretett vasutunkkal, vagy útközben pattanak fel rá és a Nyugatiba érkeznek, velük megbeszélhetünk valamit.
Én értékelném, mert nem tudom, hogyan is kell eljutni a conra.
Én értékelném, mert nem tudom, hogyan is kell eljutni a conra.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-09 12:16:32
(#599) Ki szeretne részt venni a fórumtalálkozó szervezésében? Teljesen önkéntes alapon, persze.
beküldve: 2009-02-09 10:24:59
(#598) Salátaöntet kinyitásához meg csak annyit, hogy oda kell menni pulthoz és a csaj/ipse ollóval elintézi az ügyet. Mi mindig így járunk...
Én egyszer a gondolataimmal nyitottam ki, de véletlenül kinyílt az összes, ami a környéken volt...bent a meki raktárában is.
Ciki volt
no pussy, just the dicks
Mi a baj a bogárral? A mekibe nincs? Akkor tuti nem megyek többet. Én, ha étterembe megyek a borravalót jóformán a bogarak alapján számolom fel.
Tudtommal ottan is van, csak a húspogácsának álcázva....
Salátaöntet kinyitásához meg csak annyit, hogy oda kell menni pulthoz és a csaj/ipse ollóval elintézi az ügyet. Mi mindig így járunk...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Röviden, tömören:
Nem sikerült kinyitni a salátaöntetes zacsit, pedig 3 haverom is megpróbálta. a végén az volt, hogy egy lány a másik asztaltól odajött és közölte, hogy rossz nézni, ahogy szerencsétlenkedünk és kinyitotta a zacsit a Bleaches kitűzőjével.
Nem sikerült kinyitni a salátaöntetes zacsit, pedig 3 haverom is megpróbálta. a végén az volt, hogy egy lány a másik asztaltól odajött és közölte, hogy rossz nézni, ahogy szerencsétlenkedünk és kinyitotta a zacsit a Bleaches kitűzőjével.
Meki és a közröhej tárgyává válásról van egy személyes élményem.
Halljuk
Envy, azt még hozzáteszem a mondatodhoz, hogy:
minnél hamarabb, mert kiváncsiak vagyunk.,,Hitler fején ugrálok!"
Halljuk
MIANEVED?!
beküldve: 2009-02-08 17:58:01
(#592) Mi a baj a bogárral? A mekibe nincs? Akkor tuti nem megyek többet. Én, ha étterembe megyek a borravalót jóformán a bogarak alapján számolom fel.
no pussy, just the dicks
És kábé félúton a PeCsa és a Meki között ott egy kínai büfé is...
...ahol ŐsziConon bogarat találtam a rizsemben.
Amellett, hogy mindig tömeg van még drága is. Plusz van egy meki a PeCsától 3 percre. Cosplayerek előszeretettel mennek oda közröhej tárgyává válni/feszültséget kelteni. Nagyon mókás látvány.
És kábé félúton a PeCsa és a Meki között ott egy kínai büfé is...
Amellett, hogy mindig tömeg van még drága is. Plusz van egy meki a PeCsától 3 percre. Cosplayerek előszeretettel mennek oda közröhej tárgyává válni/feszültséget kelteni. Nagyon mókás látvány.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-02-08 14:51:07