Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
On: a conon van bármiféle büfé szerű cucc amúgy vagy amit eszek/iszok azt hozzam magammal?
Van egy büfé, de célszerűbb hoznod a kaját, mert ott óriási tömeg szokott tolongani (nem mintha máshol nem...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
*edzsem meg*
Nem szükséges...Nem vagyok valami finom falat, szomszéd kutya szerint legalábbis.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azzit aláírom.... Ő alapkő.
*edzsem meg*
Most visszaolvasgattam ebben a topicban is, amikor Alister egyik postjában írja említésképpen, hogy tavaly mi volt,nem tudtam megállni kellemes kacagás nélkül Egy hasonló talán lehet majd idén is, csak még kérdéses, hogy szombat délután vagy vasárnap hajnalban jövünk haza conról Ez ugye nagyban befolyásol mindent.
no pussy, just the dicks
Köszönöm....
Igaz nem egészségre ment, hanem a májam kárára.....
dehogy, napi 1 pohár még a szívet erősíti /orvvostól tudom/
On: a conon van bármiféle büfé szerű cucc amúgy vagy amit eszek/iszok azt hozzam magammal?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Egészségedre!
Köszönöm....
Igaz nem egészségre ment, hanem a májam kárára.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Asszem megyek iszom még egy pohár bort... Slainte!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem is kell vágni, van pár ilyen dolgom. Akinek leesik az mosolyog rajta akinek nem az lépjen tovább, nem éri meg rágódni ^^
Asszem megyek iszom még egy pohár bort... Slainte!
Elnar írta...
Nagyon, de nagyon nem vágom.....
Asszem fel is adom mára a gondolkodást....
Nem is kell vágni, van pár ilyen dolgom. Akinek leesik az mosolyog rajta akinek nem az lépjen tovább, nem éri meg rágódni ^^
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Biztos jó lesz!Az erő veled van!!!!
köszönöm mester
neked is szurkolok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Elnar írta...
Nagyon, de nagyon nem vágom.....
Asszem fel is adom mára a gondolkodást....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 19:16:23
Remélem jó lesz!Mert programot is szeretnék csinálni!
RASENGANNAL
nem vicc Kivitelezhető!Csak meg kell találnom hozzá a kellő felszerelést! wow azt az biztos megnézem, mondjuk én biztos nem lennék elég kreatív hozzá seras fegyverét fogom megcsinálni remélem jó lesz
Biztos jó lesz!Az erő veled van!!!!
Remélem jó lesz!Mert programot is szeretnék csinálni!
RASENGANNAL
nem vicc Kivitelezhető!Csak meg kell találnom hozzá a kellő felszerelést! wow azt az biztos megnézem, mondjuk én biztos nem lennék elég kreatív hozzá seras fegyverét fogom megcsinálni remélem jó lesz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-07 19:09:08
R'lyeh-i Dragda? Miért is?
Ezer bocs, de most nagyon nem vágom a dolgot. Miről van szó?
Elnar írta...
R'lyeh-i Dragda? Miért is?
Ezer bocs, de most nagyon nem vágom a dolgot. Miről van szó?