Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Közös éneklés! Az tök jó lenne. Akkor viszont ki lenne benne, és mit éneklünk?
9/28 NEVER FORGET
persze h van!!! szívesen hallgatunk mindenkit! x333
sőt...sztem lehet h a végén még közös éneklés is lesz >.<
sőt...sztem lehet h a végén még közös éneklés is lesz >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-10 18:34:06
(#631) Ha gondoljátok én is szívesen énekelek gitárhoz^^ <-- ha van még rá igény (mert mint olvastam énekes már van x) ) Az egyetlen dolog maximum a lámpaláz lesz, de ha megasztárt kibírtam, akkor ennek gyerekjátéknak kell lennie *nem dicsekedni akart, csak valami hasonlatszerűt keresett*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ha így folytatjuk kénytelen leszek felajánlani egy fórumnyi adag muffin leszállítását XD
Szerintem kezdheted is, én kérek egy vaníliásat csokidarabkákkal.
Én meg egy finom specialitással állok majd elő, bajor szívek.
Szerk: Usagi-chan 2009-02-10 18:22:18
beküldve: 2009-02-10 18:13:06
(#629) Nyüff,én is szeretnék mézeskalácsoot ^^
Ha így folytatjuk kénytelen leszek felajánlani egy fórumnyi adag muffin leszállítását XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Dragda, hát nem is tudom.. én is szeretnék jelentkezni a mézeskalácsos emberkékhez, ha nem nagy gond. Tudni illik nem szeretek kimaradni a finomságokból.
igen, van rá igény!!! meg az énekre is x333
És szóljon, ha tud vki egy jó varrónőt Pesten >.<
btw...cosplay: megrendeltem a baltámat (mert nincs, és nem is lesz sajna rá idő h én készítsem el....)...így csak 52 cm-es lesz, de legalább hasonlítani fog az animéhez x333 (csak az a helyzet h elég drága >.< ) xD a parókát még nem tudom h kell-e...con előtt elmegyek fodrászhoz, és egy kicsit hosszabb ugyan, de hasonló lesz, mint Rena-é....
És szóljon, ha tud vki egy jó varrónőt Pesten >.<
Én is csatlakozhatok még esetleg a mézecskalácsot igénylőkhöz?
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-10 16:31:25
(#625) heh,ez lesz az első con-om és hallom,hogy máris forradalmi áltozások lesznek... Én hozom a változás szelét,vagy mi?
Meg dragda kérte tőlem,.hogy gitározzak is.van rá igény? ( ha nagyon kell megkérem uncsitresómat,hogy énekeljen hozzá, ő egy bandában énekes )
Meg dragda kérte tőlem,.hogy gitározzak is.van rá igény? ( ha nagyon kell megkérem uncsitresómat,hogy énekeljen hozzá, ő egy bandában énekes )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na igen, kb mindig ez volt...kivéve animekarin, amikor még ott maradtunk páran alistert kiidegelni ^^ x33
beküldve: 2009-02-10 15:50:05
(#623) esetleg valami programot is kiagyalni, hogy legyen kerete is a dolognak
Na ez az, ami eddig nem volt. Összegyűltünk 5 percre és csá.
Csatlakozhatok én is a mézeskalácsot igénylők (szerintem nemsokára rohamosan növekvő) táborához?
Alister: én is szívesen segítenék a fórumtalis témát illetőleg.
Alister: én is szívesen segítenék a fórumtalis témát illetőleg.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-10 11:44:24
Szerk: SötétOldal 2009-02-10 11:04:23
beküldve: 2009-02-10 09:28:21
(#619) Na szóval kérem alássan. Néztem buszt és vonatot is.
Khm.
És hát a busz félórával korábban van pesten úgy szombat reggel fél kilenc körül.
Tehát, ha itten van valaki zalaegerszegi és jönne conra, akkor profilomnál ottan az msn-címem, tessék már felvenni. Nem szívesen buszoznék 3 és fél órát tök egyedül. Figyelem ez egy felhívás volt!
Helyzetjelentés a sütikről: Tervek készülgetnek, és most azt számolom, ki mekkorából mennyit kapjon. És hogy mennyi mézet kell hozzá vennem. Van még mézeskalácsigénylő? Figyelem! Ez is egy felhívás volt!
Khm.
És hát a busz félórával korábban van pesten úgy szombat reggel fél kilenc körül.
Tehát, ha itten van valaki zalaegerszegi és jönne conra, akkor profilomnál ottan az msn-címem, tessék már felvenni. Nem szívesen buszoznék 3 és fél órát tök egyedül. Figyelem ez egy felhívás volt!
Helyzetjelentés a sütikről: Tervek készülgetnek, és most azt számolom, ki mekkorából mennyit kapjon. És hogy mennyi mézet kell hozzá vennem. Van még mézeskalácsigénylő? Figyelem! Ez is egy felhívás volt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]