Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
1. Felvenni a többiekkel a kapcsolatot, aztán közösen kidolgozni a részleteket, és esetleg valami programot is kiagyalni, hogy legyen kerete is a dolognak
2. Elvinni a balhét, amikor (és nem ha) a dolgok természetéből fakadóan az egész kútba esik
2. Elvinni a balhét, amikor (és nem ha) a dolgok természetéből fakadóan az egész kútba esik
Valahogy kétlem hogy új programokat kellene kiagyalni, mivel valszinüleg lesz helyben elég is , max közös progi látogatás vagy esti elfoglaltság a "hajléktalanoknak" - de gondolom te is hasonlóban gondolkodtál.
Talán a balhéelvitelből fakadó testi bántalmakat inkább átruháznám egy másik lelkes jelentkezőre, de ki tudja?...
beküldve: 2009-02-09 23:22:41
(#617) alister: Szívesen segítek bármiben amiben tudok, remélem nem sok dologban gátol hogy vidéki vagyok
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
[QUOTE]Komolyra fordítva a szót: ezúttal nem szívesen vinném el a balhét egyedül, szóval...Más jelentkező?
Mi lenne a teendő egész pontosan?
3. ???
4. Profit
na attól nem tartok, hogy lesz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[QUOTE]Komolyra fordítva a szót: ezúttal nem szívesen vinném el a balhét egyedül, szóval...Más jelentkező?
Mi lenne a teendő egész pontosan?
Hát nem te szervezed?
Tartós tejet ne vegyél... Komolyra fordítva a szót: ezúttal nem szívesen vinném el a balhét egyedül, szóval...
Misu-chan: Örülök a jelentkezésednek, hamarosan adok valamilyen elérhetőséget. Más jelentkező?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Parasikoly: Én biza pont ezen a vasúti vonalon utazom fel.
Ha gondolod találkozhatunk:)
Tudok azzal a vonattal jönni mint te..
Tökéletes lenne. ^^
Majd jól megagyaljuk. Utólagos engedelmeddel jól felvettelek MSN-en.
Exiled; téged is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
VCegyél majd fel msn-re és beszélhetünk, Unokatesómmal megyünk szegedről a conra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-09 20:19:44
(#610) Parasikoly: Én biza pont ezen a vasúti vonalon utazom fel.
MIANEVED?!
Mi a baj a bogárral? A mekibe nincs? Akkor tuti nem megyek többet. Én, ha étterembe megyek a borravalót jóformán a bogarak alapján számolom fel.
Én azt hittem ez csak a menzán divat. Ott találtam már kis fekete hernyót a rizsben, fakérget a savanyúságban (jó nagyot) sőt valaki állítólag tömött fogat talált!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Óh, köszönöm, jól hangzik. Lehet, hogy majd élek a lehetőséggel. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-09 18:46:02
(#607) majd pls szavazzatoka team-emre mert fellépünk éljena yaoi^^ köcce majd kiirom h kik leszünk és mit adunk elő...pix
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-02-09 16:24:18
(#606) A PeCsa, kicsit gyorsabb tempós sétával sincs messze a Nyugatitól. Nekem is odaérkezik majd a vonatom, és valószínűleg egy kisebb (4-5 fős) csapattal megyünk végcélunkhoz, és ha gondolod csatlakozhatsz majd hozzánk.
Szerk: Usagi-chan 2009-02-09 16:24:44
beküldve: 2009-02-09 15:57:35
(#605) alister: akkor ne segítsek?
Emberek, jön valaki Pécsről conra?
Emberek, jön valaki Pécsről conra?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-02-09 16:25:23
Ki szeretne részt venni a fórumtalálkozó szervezésében? Teljesen önkéntes alapon, persze.
Hát nem te szervezed?
Elnézést kérek az értetlenkedőktől, insider poén.