Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Elnar:. Bulizunk?
Gyanítom szokás szerint lesz fanfic és fanart verseny is...Haj, idén kéne nevezni...De túl sok az ötlet!
Hát én fánartot nem tudok, ahhoz túl szabadosan működök. de viszek zenét, és akkor olyan ötleteim vannak hogy ihaj... Lásd: kényzerzubbonyos telekineta lányka, Reina
Gyanítom szokás szerint lesz fanfic és fanart verseny is...Haj, idén kéne nevezni...De túl sok az ötlet!
Hát akkor válassz egyet a sok ötlet közül és nevezz be!
Az a kampós nyalóka? Nyámi....
igaz is ^^. Lesznek kint olyan rajzolók és írók akiknek meg lehet néni a munkáit? x) vagy az előbb épp ezt beszéltétek? x)
Elnar: Hát akkor majd egymást lesegetjük, hogy ki-mit alkot a conon.
Az a kampós nyalóka? Nyámi....
Amúgy... ha pl cosplayezni szeretnék..(mert szeretnék) Milyen tanácsokkal látnátok el ?
Rajzcucc jöhet, szeretem nézni ha egy rajz készül. Mindig ihletet ad az íráshoz.
Nyalókát úgy kérek, ha nem árpádsávos. Nem a jelképpel van bajom, csak a mostanában ahhoz kötődő butaság-tengerrel.
Ellenben én annyira nem rajongok azért, ha rajz közben néznek. Nekem meg az írás ad ihletet a rajzhoz
az árpádsávosnyalóka, meg az amerikai stílusú kampós epervaniliát takarja, csak így egyszerűbb /annak aki ismeri/ mintha körülírom. Meg hát hagyományőrző körökben mi már azzal is poénkodtunk hogy lényegében az USA zázslója ia árpádsávos *idióta hagyományőrző*
és az se ma
, eltökéltem hogy viszek rajzcuccot conra. Aztán lehet kaptok pár karikatúrát. Már ha lesz hozzá hangulat, meg nem felejtem el addig.Meg viszek árpádsávosnyalókát, ha lesz rá idő/"kedv" - és nem felejtem el. Dragdának tuti, már csak a sütiért is
Rajzcucc jöhet, szeretem nézni ha egy rajz készül. Mindig ihletet ad az íráshoz.
Nyalókát úgy kérek, ha nem árpádsávos. Nem a jelképpel van bajom, csak a mostanában ahhoz kötődő butaság-tengerrel.
Misu-chan: Majd egy veteránt kérdezz meg, én sajna nem tudom.
Felírtalak akkor Tégedet is.
Pawky? Hát gondolom a bevonattól függ. Én ettem már epreset, csokisat. Meg csokis-mandulásat......Sima kekszrudacska beleforgatva valami finom dologba
na majd azt is meg kell kóstolni amúgy van kajálda részleg? gondolom van hisz azzal sokat keresnek x) japán kaják meg ilyenek? az a finom dolog bizonyára télleg nagyon finom mert iszonyat sok magában és animében van belőle
és az se ma
, eltökéltem hogy viszek rajzcuccot conra. Aztán lehet kaptok pár karikatúrát. Már ha lesz hozzá hangulat, meg nem felejtem el addig.Meg viszek árpádsávosnyalókát, ha lesz rá idő/"kedv" - és nem felejtem el. R'lyeh-i Dragdának tuti, már csak a sütiért is
Heh,nekem a pochky-ról mindig az Onegai Teacher jut eszembe
Felírtalak akkor Tégedet is.
Pawky? Hát gondolom a bevonattól függ. Én ettem már epreset, csokisat. Meg csokis-mandulásat......Sima kekszrudacska beleforgatva valami finom dologba