Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Tudtommal a kettő különböző dolog.( mármitn az egyik pochki a másik pawky
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Júj én kéreeekszépeeen! Én is gondoltam hogy lehetne valami ilyesmi hogy fórumtalin enni inni blah blah x) amúgy... milyen ízű a pocky? (vagy powky nem tudom láttam így meg úgy is írva)
Húú! Gitározni fogsz?? júj az szuper aqusticuson gondolom :) lesz énekes mellé ?
Húú! Gitározni fogsz?? júj az szuper aqusticuson gondolom :) lesz énekes mellé ?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-02-07 16:08:58
részletek,dehogynem vannak!^^ Dragda sütifelelős, dragda megkért,hogy gutározzak, emellett élénk és csoportos kumunikáció várható,remélhetőleg csoportképpel
Szerintem pontos időre, és helyre gondolt..... *nagyon fogja már a fejét*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-07 16:01:00
(#540) részletek,dehogynem vannak!^^ Dragda sütifelelős, dragda megkért,hogy gutározzak, emellett élénk és csoportos kumunikáció várható,remélhetőleg csoportképpel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
^^ Szuper^^ Am köszi Nem még ráadásul az első conom is mire irdatlanul kíváncsi vagyok már x) Őhm... mikor hol merre miért kik hogyan mennyien? xD
Amúgy eddig hány sütit kell sütnöd?
Nincs mit.
Részletek még nincsenek. Messze még a május.
Hát eddig 7 rendelőm volt, de ha Te is kérsz akkor már nyolcan lesztek.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Vajon én is jöhetek fórumtalira attól függetlenül hogy új vagyok?
Már hogy a fészkesbe ne? Nekem is ez lesz az első fórumtalim...
TESSÉK JÖNNI!
^^ Szuper^^ Am köszi Nem még ráadásul az első conom is mire irdatlanul kíváncsi vagyok már x) Őhm... mikor hol merre miért kik hogyan mennyien? xD
TESSÉK JÖNNI!
a francba én mindig kimaradok az ilyen jó bulikból
TESSÉK JÖNNI!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 15:40:13
beküldve: 2009-02-07 15:36:42
(#535) Vajon én is jöhetek fórumtalira attól függetlenül hogy új vagyok?
A nevem megamarad,mert teis meg emlékeim szerint bence is kérte,hogy menjek ki con-ra gitárommal (amit lehetőleg be is tartok
felőlem is off end
kialakult a szent 3-asság:? Azzi A Strigulák Ura.Dragda a Mézeskalácsúrnő,The Exiled(Én) A Gitár Parancsolója
Azzit aláírom.... Ő alapkő.
És akkor inkább már a Boszorkányok Királynő-je lennék, ha lehetne.
A rangodat meg előbb szavaztasd meg a többiekkel.
OFF vége. Részemről.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 14:53:20
beküldve: 2009-02-07 14:48:43
(#532) kialakult a szent 3-asság:? Azzi A Strigulák Ura.Dragda a Mézeskalácsúrnő,The Exiled(Én) A Gitár Parancsolója
Szerk: The Exiled 2009-02-07 14:49:24
neee,ne ez csak a regisztráltak száma szorozva 5-el,valszeg elég lesz olya 50-60 db is ^^
Komolyan mondom....árg....Mé kekeckedsz?
Egyel kevesebb süti, megint.
Imáááááádok gonosz lenni, hehe...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 14:43:50
neee,ne ez csak a regisztráltak száma szorozva 5-el,valszeg elég lesz olya 50-60 db is ^^
hát,ha minden regisztárlt emberke kapna 5 mézeskalácsot akkor...*számol* 30295 darab sütit kéne dragdának hoznia...
Egyel kevesebbet kapsz....és még van miből levonnom....