Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-07 14:37:27
(#528) hát,ha minden regisztárlt emberke kapna 5 mézeskalácsot akkor...*számol* 30295 darab sütit kéne dragdának hoznia...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Uzumaki Naruto: Naná! Jól sejtem, hogy Ramen-es felirattal legyen?
Igeeeeeeennnnn!!!!
Akkor jó....
Elnar: Ne túlozzunk, ne túlozzunk, kérem. Megígértem, felviszem és megkapjátok. A többi az én gondom.
Különben is egy méretesebb zsacsival simán megvan a dolog.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Exiled: Mondtam én valaha, hogy nem kapod meg?
Igeeeeeeennnnn!!!!
beküldve: 2009-02-07 14:24:55
(#525) Dragda ha így folytatod, különvonat kell hogy a conra gyere, de minimum egy furgon. Aztán megkiállsz a hátuljába hogy:tesszék, szok, ócó
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Awww. ^.^ MézeskalácsCthulhoo! Olyatiiiis! *.* *kisgyerek :P*
Felírva... *kacsint*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hogy Dragdának segítsek, itt vannak minták: [Link]
Én Cthulhut szeretnék.
Én Cthulhut szeretnék.
Awww. ^.^ MézeskalácsCthulhoo! Olyatiiiis! *.* *kisgyerek :P*
Hogy Dragdának segítsek, itt vannak minták: [Link]
Én Cthulhut szeretnék.
Én Cthulhut szeretnék.
Megkapod...
Hm...ezt még farigcsálni sem kell, egy sima angyalra fel is lehet cicomázni...hm
beküldve: 2009-02-07 14:07:35
(#521) Hát akkor már ha mézeskalács, akkor én is had :) Sárkányosat plz ^^
Rendelés felvéve. Még egy sárkány, de ezúttal jól sejtem, hogy sima igaz?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 13:50:09
beküldve: 2009-02-07 13:48:41
(#519) Hát akkor már ha mézeskalács, akkor én is had :) Sárkányosat plz ^^
beküldve: 2009-02-07 13:43:36
(#518) Exiled: Mondtam én valaha, hogy nem kapod meg?
beküldve: 2009-02-07 13:39:37
(#517) Exiled:
óóóó,szóval mégis megkapom AZT a mézeskalácsot...ez egyenes meghívó a con-ra,még ki is szökök,ha muszály
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sárkányos mézeskalácsokat szeretnék, ha megoldható.
Mocsok nehéz lesz megcsinálni... DE! Megkapod... Csini jogász sárkányokat....*kuncog*
Aki jönne fórumtalira és igényli, hogy ellássam pár szem mézeskaláccsal az dobjon nekem egy pü-t (az is, aki már feliratkozott a listámra). Összesítési célzattal kellene a dolog.
Előre is hálás vagyok.
Sárkányos mézeskalácsokat szeretnék, ha megoldható. Előre is hálás vagyok.
És én vagyok hálás. Előre is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-07 13:29:34