Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Tök jól sikerült! A szalag nagyon feldobja.
Az a húgom kalapkája
Na itt van még egy kép, ez a sajátomról:[Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hú... emberek! Engem elengedtek conra(sőt még anyum is jönne legszívesebben x) ) Csakhogy 1etlen szálláshelyem lenne de ha ott leszek akkor nem mehetek az esti partyra. Azt meg semmiképpen sem hagynám ki ha már végre Pesten járok! Mivel az egyik barátom is velem jön valószínűbb az esély hogy nem lesz szállásunk :S Bízom benne hogy össze tudunk majd vergődni pár arccal hogy elüssük az éjszakát. (nem kell rosszra gondolni )
Még jó hogy elengedtek, különben idegbajt kaptam volna, hogy 2 terjedelmes e-mailt tök feleslegesen irtam
Amúgy az éjszaka eltöltésére a 7-es buszt ajánlom (mármint ha annak van éjszakai verziója)...a menetideje kb. 1 óra és meleg van.
ne kérdezd, hogy ezt honnan tudom
Jó anyukád van neked én sztem nem leszek ott túl sokáig (értsd éjfél/fél egy utánig), mert akikkel megyek mind korán mennek majd haza....anyukámat pedig nem szeretném, hogy izguljon a miatt, hogy kikkel és hol vagyok.
arra úgyis ott van a bátyám
beküldve: 2009-02-04 16:20:17
(#466) Hú... emberek! Engem elengedtek conra(sőt még anyum is jönne legszívesebben x) ) Csakhogy 1etlen szálláshelyem lenne de ha ott leszek akkor nem mehetek az esti partyra. Azt meg semmiképpen sem hagynám ki ha már végre Pesten járok! Mivel az egyik barátom is velem jön valószínűbb az esély hogy nem lesz szállásunk :S Bízom benne hogy össze tudunk majd vergődni pár arccal hogy elüssük az éjszakát. (nem kell rosszra gondolni )
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
A linkben van egy plusz helyköz, de amúgy jó. :P
Tök jól sikerült! A szalag nagyon feldobja.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 15:27:16
beküldve: 2009-02-04 15:01:14
(#464) Hihetetlen fejlemény: elengedtek SakuraCon-ra. *még mindig nem hiszi el*
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Fishi:ha kész a kalapod esetleg nem akarsz róla képeket mutogatni? *kíváncsi*
Ma már nem tudom lefotózni, nem leszek otthon gépnél, de holnap, ha nem felejtem el, fölrakok róla egy képet
(tudom hogy duplapost, bocs )
Na, mégis csak sikerült belinkelnem egy képecskét:
http://fisi.deviantart.com/art /Gothic-lolita-hat1-111701097
Ez a húgom kalapja
Holnap jön még egy, de ez a rühös sz@r (a számítógép ) tökre belassult, úgyhogy most megyek inkább olvasni.
Ciao mindenkinek! (remélem, működik a link)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Egyébként az Animeconos fotók szemlélése közben az én anyám is hasonlókat mondott...
Bezzeg amikor kisdobos korukban farsangkor Lenin és Sztálin elvtárs külsejét öltötték magukra az smafu...
Fishi:ha kész a kalapod esetleg nem akarsz róla képeket mutogatni? *kíváncsi*
Ma már nem tudom lefotózni, nem leszek otthon gépnél, de holnap, ha nem felejtem el, fölrakok róla egy képet
(tudom hogy duplapost, bocs )
Miféle emberek járnak con-ra??? Ezek után azon se lepődnék meg ha egyensen az elefántemberrel futnék össze..
Haha, ha látsz egy emberszabású gekkót, az leszek én
Egyébként az Animeconos fotók szemlélése közben az én anyám is hasonlókat mondott...
Bocs, rég játszottam a Golddal, Diamondban meg nem jutottam el odáig, hogy valamit feltoljak lvl 100-ra.
Nyugi srác, én is magamon érzem lassan a szenilitás jegyeit... Ezt valahogy hirtelen kezelni kéne egy kis újból elővett FF VIII-cal!
Bocs, rég játszottam a Golddal, Diamondban meg nem jutottam el odáig, hogy valamit feltoljak lvl 100-ra.
Szerintem a Firered lett a legjobb, mivel az a régi és egyben első game átdolgozása, nekem top fav
A Yellow akkor is visz mindent a szuper szexi expresszív színvilágával... (..>*___*) "zöldellőváros" zöld stb, hát nem FATASZTIKUS?
XD ott a pont
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerintem a Firered lett a legjobb, mivel az a régi és egyben első game átdolgozása, nekem top fav
A Yellow akkor is visz mindent a szuper szexi expresszív színvilágával... (..>*___*) "zöldellőváros" zöld stb, hát nem FATASZTIKUS?
Mellékesen jegyzem meg hogy az utolsó nekem tetsző pokémon rész a Crystal volt. ez után semmi lélek és dizájn nem volt bennük...(szinte )hüp-hüp
kedves QuickSilver. csak úgy tájékoztatásul közlöm hogy a max szint nem a 99, hanem a 100
Bezony 100 a max
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Bezzeg amikor még fiatal voltam 3 nap alatt letoltam a Pokémon Sapphire-t.. nyehehe
Azt hogyan? Azoknak a játékoknak kicsit több játékidejük van, ha nem csak végigrohansz a dolgokon... Én most tartok a Diamondban 104 óránál és 7 jelvény plusz 45-50 körüli pokék...
Mármint annyi idő alatt rohantam végig rajta és utánna kezdtem finomítani a dolgokon...
(fúúú azok a kib*szott, szemét legendás dögök, hogy azokkal mennyit szívtam.. )
Mellékesen jegyzem meg hogy az utolsó nekem tetsző pokémon rész a Crystal volt. ez után semmi lélek és dizájn nem volt bennük...(szinte )hüp-hüp
kedves QuickSilver. csak úgy tájékoztatásul közlöm hogy a max szint nem a 99, hanem a 100