Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
*nagyon mélyen elpirult*
Felnőhet-e egyáltalán úgy az ember, hoigy egyszer se mos fogat műanyag kávéspohárba töltött szénsavmentes ásványvízzel?
Hm. Emlékeim szerint anno az erdélyi oszt.kiránduláson is ásványvízzel mostunk fogat, igaz nem műanyag-pohárból.
A dolog oka az eltérő vízösszetétel. Más vegyszerek, más bacik, sötöbö.
A válasz pedig az, hogy: NEM! Az kihagyhatatlan!
Felnőhet-e egyáltalán úgy az ember, hoigy egyszer se mos fogat műanyag kávéspohárba töltött szénsavmentes ásványvízzel?
Sajnos azzal nem szolgálhatunk, de ott van az a szép, tiszta Duna nevezetü szennyvízcsatorna ha gondolod...XD
Lehet, viszek pár Trónok Harca paklit is, ha már a Nemzetin nem futottunk össze.
Részemről okés
Asszem én is benne lennék, ha reggel tudok valahol fogat mosni. Még egy szökőkút is megtenné.....
Lehet, viszek pár Trónok Harca paklit is, ha már a Nemzetin nem futottunk össze.
Részemről okés
A tavalyi conos topikban én a "pszh-val behajtunk, altatógáztámadás, mindent fel pakolunk és távozunk" tervet forszíroztam...
Csak azért mondtam, hogy nehogy valaki belekössön az ötletembe. :)
Amúgy: azoktól a fickóktól ergy gépágyút is be lehetne vinni, nem hogy szúrószerszámot...
Dramacon: Valóban egy manga (mármint szerintem, mert egyesek vitatják), nem anime (ez azt hiszem vitán felül áll), legalábbis eddig. És imádom!
Éjszaka eltöltése: Az éjszakai 7-esen éjszakázást nem javasolnám, bár amióta ellenőrökkel járnak, a helyzet lényegesen jobb. Mi (Kiora-csan, Albin szan, Loo és szerénységem) tavaly a buli után Azzit vettük pártfogásunk alá, ami masszív kocsmázást jelentett, aztán hajnalban, amikor beindult a tömegközlekedés, mindenki hazasuhant tusolni és pár órát szunyálni.
Eltévedés: A rászorulók számára majd megadom a telefonszámomat, hogy vészes eltévedés vagy más probléma esetén segítséget kérhessenek.
Egyébként nem tanácsolnám a buszt én sem, bár nekem nincs semmiféle rossz tapasztalatom az éjszakai járatokról, pedig sűrűn jártam velük...
Yaven: Kijavítanám magam, mert manga nem anime x) Ha viszont megcsinálták animébe, akkor nekem azt meg kell néznem Remélem tetszeni fog, mert nekem az egyik kedvencem!^^ Hát jó az elvárásaimat nem bököm nagyra(végül is Mo-on élünk ) Az esti ellétet meg megoldjuk valahogy Remélem leszünk olyan ötletesek, vagy van annyi kapcsolatunk Apum félig Pesten dolgozik, de ki tudja mi sül ki belőle ha rábízom
Látom lesz forumtali^^ Vajon oda én is hivatalos vagoyk, vagy még nem?
Wakka: Ez a híradós felszólalásod nagyon tetszett x) és ráadásul milyen igaz...
Különben marad a "szombat-reggel-fel-szombat -este-le" program....
Pl. most nálam is telt ház lesz Con alatt...elvileg.
ez egy kifejezetten nem jó 5let szerintem. mer éjszakain aludni alapból nem egy jó 5let, pl ha van egy mobilod akkor az átkerül múlt időbe de ha még ezen kívül egy jól megtömött sakuraconos zacsi is fityeg rajtad akkor másnap kicsit szomorkás lesz a hangulatod. ez úgy kb minden éjszakai járatról elmondható de a 7esről kifejezetten, mer az nem csak szundikáló nagymamák meg szép villák között gurul hanem eléggé a 'sűrűjében' is a városnak. és utcánalvást sem javaslom
Igazad van, de én nem úgy gondoltam, hogy ott aludjon...meg talán ha többen vannak nem kötnek beléjük. Jó, tényleg hülye ötlet volt. A megoldás inkább valami sulis tornaterem lehetne. Cserkészotthon? Van cserkész ismerősöm, avval lehet, hogy le tudnám dumálni...csak kérdés, hogy az mekkora. Bár ezen majd elég lesz akkor filózni, amikor már biztos, hogy nem találtak helyet.
Szóval minden vidékinek ajánlom, hogy keressenek valamit, mert mi nem igazán tudunk ebben segiteni. De érdekes lenne az előző conok "csövezőit" is meghallgatni ebben a kérdésben, elvégre ők a tapasztaltak