Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Miféle emberek járnak con-ra??? Ezek után azon se lepődnék meg ha egyensen az elefántemberrel futnék össze..
Azért tudunk mi normálisan is viselkedni...ha nagyon akarunk
Elefántember barátunkat meg majd megkérjük, hogy szintén látogasson el a Con-ra csak a TE kedvedért.
](nah, ennyit arról, hogy normális legyek... )
Fúú, anno én is mennyi időt beleöltem még a Goldba Coloron. A Diamond már nem fogott meg annyira. DS-re a Yo-gi-oh!-t próbáljátok ki, nagyon nagy game!
Bezzeg amikor még fiatal voltam 3 nap alatt letoltam a Pokémon Sapphire-t.. nyehehe
Azt hogyan? Azoknak a játékoknak kicsit több játékidejük van, ha nem csak végigrohansz a dolgokon... Én most tartok a Diamondban 104 óránál és 7 jelvény plusz 45-50 körüli pokék...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Nem tudok mást mondani; függő!...
Nagyon király játék és itthon nem tudom min játszani, plusz jöttek értem és az ismerősök hamar elmentek, így maradt a konzolozás. Ja, és az ott lévő sráccal (aki a PS3-makra vigyázott) tök jól elbeszélgettem a sorozatról.
Bezzeg amikor még fiatal voltam 3 nap alatt letoltam a Pokémon Sapphire-t.. nyehehe
Mindent lvl 99-re? Az az igazi kijátszás.
Cirka 4 órán keresztül...
Nem tudok mást mondani; függő!...
(francba, kellett volna hozni egy Vexile-es posztert is csak már nem volt hova dugni...(''>.<)
És az tuti, hogy rajtad kivül is lesz ott több tucat gothic lolita...
*lolitasznob megjött* Én azért az eddigi Conokon nem láttam több tucat olyan lányt,akit teljes szívvel lolitának lehetett volna nevezni,mert szvsz aki felvesz egy skótkockás miniszoknyát,egy csíkos térdzoknit,egy csipkés csájnízmárketes topot,és egy fejbizbaszt,az attól még nem lesz lolita ^^ És ennek egyéb változatai.Így külön örültem Conon,mikor valami minőségi lolitestvérrel összefutottam /aww,az a cilinderes kodona de jó volt T , T /
Szóval,akik lolitának készülnek,mint szerény személyem újból,az igyekezzen egy kis minőséget és eleganciát belevinni,és ezzel nem a saját nem létező tökéletességem akartam ecsetelni,de ne erőszakoljuk már meg minden adandó alkalommal a lolita titulust XD
Fishi:ha kész a kalapod esetleg nem akarsz róla képeket mutogatni? *kíváncsi*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2009-02-02 21:02:39
Helyes, gózni jó.
És én is kikérem magamnak, az újhullámos F-1 nem az én világom, én Lost: Via Domusoztam PS3-on!
És én is kikérem magamnak, az újhullámos F-1 nem az én világom, én Lost: Via Domusoztam PS3-on!
Cirka 4 órán keresztül...
Sportoltál? Az F-1 szimulátor nem sport!
Hé-hé! Én nem te vagyok te kis függő... kikérem magamnak, én góztam! (^---^)v..
Ja és ejnye-bejnye, nem jöttél fórumtalira!
Boccs, de sok mindennel voltam elfoglalva; vásároltam, sportoltam, csodáltam a művészembereket és nem utolsó sorban kerestem a budit... XD
szép... szép tiszta volt.. ( *o*)//
Nyugi, a legközelebbin ott leszek.
Emlékezetül álljon itt egy AK-os szösszenet egy átvonuló családapa szájából családja irányában: Úristen ezek a gyerekek... annyira elvontal hogy még saját maguktól is el vannak vonva... inkább ne kérdezzétek hogy ezzel mit akart kifejezni...
LOL
Ja és ejnye-bejnye, nem jöttél fórumtalira!
beküldve: 2009-02-02 20:42:34
(#442) Miféle emberek járnak con-ra??? Ezek után azon se lepődnék meg ha egyensen az elefántemberrel futnék össze..
Azért nem kell mindent túldramatizálni. Emlékezetül álljon itt egy AK-os szösszenet egy átvonuló családapa szájából családja irányában: Úristen ezek a gyerekek... annyira elvontal hogy még saját maguktól is el vannak vonva... inkább ne kérdezzétek hogy ezzel mit akart kifejezni...
Azért nem kell mindent túldramatizálni. Emlékezetül álljon itt egy AK-os szösszenet egy átvonuló családapa szájából családja irányában: Úristen ezek a gyerekek... annyira elvontal hogy még saját maguktól is el vannak vonva... inkább ne kérdezzétek hogy ezzel mit akart kifejezni...
Szerk: wakka 2009-02-02 20:42:58
Yavenkém nem ártott volna ha tájékozódtunk volna, mielőtt odamegyünk. De most már bölcsebbek vagyunk! *leül a sarokba és nyalogatja a szemgolyóját*
Jut eszembe, forgatja valaki a fejében, hogy gótikus vagy lolita ruhában jön? (esetleg gothic lolita?)
Jut eszembe, forgatja valaki a fejében, hogy gótikus vagy lolita ruhában jön? (esetleg gothic lolita?)
Fisikém felhivnám a figyelmed arra, hogy ősszel pont te voltál az, aki elrángatott! Ráadásul nekem csak annyi infót mondtál, hogy 1500 Ft-ot hozzak. De azóta már hálás vagyok *megpuszilja egy másik szemgolyódat* ! Mellesleg ez a szemgolyós dolog nagyon gusztustalan...
És az tuti, hogy rajtad kivül is lesz ott több tucat gothic lolita...csak mondjuk műbársony kutyusra nem mindenkinek futja...
Kaminaga: addig ne hidd, hogy ciki vagy, amig nem láttál minket...
Szerk: Yaven 2009-02-02 20:03:16
hehe xD kössz x333
de előre figyelmeztetek mindenkit h marha unalmas és ciki vagyok xDD
jahh, én sem vettem észre addig, amíg nem olvastam ezt vhol >.<
de előre figyelmeztetek mindenkit h marha unalmas és ciki vagyok xDD
jahh, én sem vettem észre addig, amíg nem olvastam ezt vhol >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Yavenkém nem ártott volna ha tájékozódtunk volna, mielőtt odamegyünk. De most már bölcsebbek vagyunk! *leül a sarokba és nyalogatja a szemgolyóját*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.