Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Dragda: azért ahhoz már nagy tehetség kell, hogy a PeCsában eltévedj
Hidd el, képes vagyok rá. Ha rossz napom van még a saját szobámban is képes vagyok eltévedni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 11:08:23
(#422) Misu Chan: Megkaptad végül az e-mailemet? (nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jó helyre kattintottam-e )
Lady Rose: Május 16-17. PeCsa
Dragda: azért ahhoz már nagy tehetség kell, hogy a PeCsában eltévedj (na persze ezt pont egy olyan mondja, aki egyszer egy épületben tévedt el... )
Noriko: Eredetileg úgy terveztem, hogy én sem megyek fórumtalira, de Kaminaga miatt megéri
Lady Rose: Május 16-17. PeCsa
Dragda: azért ahhoz már nagy tehetség kell, hogy a PeCsában eltévedj (na persze ezt pont egy olyan mondja, aki egyszer egy épületben tévedt el... )
Noriko: Eredetileg úgy terveztem, hogy én sem megyek fórumtalira, de Kaminaga miatt megéri
beküldve: 2009-01-30 10:17:21
(#421) Juj lesz fórumtali?! Már naon kíváncsi vok mindenkire ...már én is kiváncsi vok Kaminagára...szerintem ő lesz a fórmutali főlátványossága Tavalyit ki kellett hagynom de az idén 100% h ott leszek
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk.: Kaminaga, rád én is kíváncsi vagyok. ^^
OMG! ennyire nem vagyok érdekes látvány x333
én is érettségizek szal egy kicsit nehéz lesz a 2közt (angol és infó...) elmenni, de tuti ott leszek x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-30 09:26:02
(#419) Exiled: Mi a francért akarsz te külön bóklászni? Részemről örülök, hogyha nem fogok elveszni... asszem rakatnom kéne magamra egy gps-t vagy mi a francot... (off vége)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 08:29:43
(#418) Életemben először most szeretnék Sakuraconra menni és egy kis segítségre szorulok, hol és mikor lesz? Előre köszi,minden ezzel kapcsolatos információt!!!
Lady Rose
beküldve: 2009-01-30 00:38:14
(#417) Jah rendben! bocsesz x) ugye az új arc felirat teljesen illik rám köszi a segítséget++ ^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
jah... és az egyik fő kérdés...-el is felejtem- az árak azok körülbelül hogyan? mennyire vészesek, hogy készüljek anyagilag? x)
Az attól függ, hogy mit akarsz venni és melyik pultnál:)
Az árak azok ugyanazok ott is, mint amik az üzletekben vannak...asszem...
Most felsorolhatnék jónéhány dolgot, hogy mit, hol érdemes venni, de ezt inkább e-mailben irnám meg, mert nem lenne szép dolog tőlem itt más boltokat hirdetni.
Szóval, ha akarod, megirom még most neked, mielőtt lefekszem
Ja és a duplapostolást nem igazán szeretik errefelé...ha eszedbe jut még valami, akor inkább szerkeszd a korábbi hozzászólásod!
Szerk: Yaven 2009-01-30 00:06:04
beküldve: 2009-01-29 23:59:54
(#415) jah... és az egyik fő kérdés...-el is felejtem- az árak azok körülbelül hogyan? mennyire vészesek, hogy készüljek anyagilag? x)
beküldve: 2009-01-29 23:51:50
(#414) Sok jó dolog kis helyen is elfér ;) szóval hely, biztos lesz a tárolásukra
Amúgy a conon vannak olyanok, akiknek a saját munkájukat lehet megnézni? és lehet kapni powky-t? x) amiről sajnos még mindig nem tudom hogy micsoda, de mindenki szereti xD
Persze, van helybenrajzolós verseny, he erre gondoltál...És Pockyt szinte MINDENHOL lehet kapni! Még én sem kóstoltam, de ez lesz a Sakuraconon az egyik "muszáj vennem" dolog. Na meg a Hell Girl-ös wallscroll...csak azt tudnám, hogy ezeket hol fogom tudni tárolni...
beküldve: 2009-01-29 23:37:02
(#412) Amúgy a conon vannak olyanok, akiknek a saját munkájukat lehet megnézni? és lehet kapni powky-t? x) amiről sajnos még mindig nem tudom hogy micsoda, de mindenki szereti xD
De hogy lehet felmenni úgy hogy nincs fix alvóhely? x)
Gondolom, Pesten is számtalan kultúrközpont várja majd a hontalanokat másnapig. Májusban pedig már jó idő szokott lenni. Ha nem fogunk ki egy alapos esőt, akkor egy kisebb társasággal el lehet szektázni biztos. (;
igaz is ^^ De este mér nem folytatódik? akármilyen progival Mondjuk ha egy nagyobb banda összevergődik szektázni akkor az egy tuti folytatás x)
De hogy lehet felmenni úgy hogy nincs fix alvóhely? x)
Gondolom, Pesten is számtalan kultúrközpont várja majd a hontalanokat másnapig. Májusban pedig már jó idő szokott lenni. Ha nem fogunk ki egy alapos esőt, akkor egy kisebb társasággal el lehet szektázni biztos. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Egy csomó eszelős otaku és az ő szerencsétlen áldozataik bezsúfolódnak a PeCsába, ahonnan az oxigén molekulák távoznak, a hőmérséklet viszont az egekbe emelkedik, akár csak az egy köbméterre jutó emberek száma, egész az elviselhetetlenségig. Elszórunk egy csomó pénzt mindenféle értelmetlen és haszontalan vacakra, megnézünk jó pár "ezt alaposan át kellett volna gondolni" és néhány még rosszabb előadást és AMV-t, aztán este japán popzenére letapossuk egymást, hogy éjfélkor megpróbáljuk másnap reggel tízig fedélt találni... és aztán egy évig lelkesen várni a következőt. Ki érti...
Az a vicces, hogy tényleg nagyjából igy néz ki egy con Na meg én hozzátenném, hogy bizony már perverzzel is összefutottam (igaz, az AnimeKarácsonyon volt ). De mégis megvan az egésznek az a jó alaphangulata, hogy bármit is csinálsz és veszel fel, garantált, hogy nem égeted be magad, mert mindig van rosszabb Na meg lehet fényképezni is Az emberek pedig 99%-ban kedvesek és egyben furák, szóval nyugodtan önmagad lehetsz, nem kell a miatt izgulnod, hogy jaj, most ki néz hülyének...