Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-29 23:24:56
(#408) Én tuti leszervezek magamnak valami szállást ha már elmegyek Pestre. Ami tőlem ugyebár jó messze van De hogy lehet felmenni úgy hogy nincs fix alvóhely? x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
hogy éjfélkor megpróbáljuk másnap reggel tízig fedélt találni...
Ez a rész csak egy bizonyos a rétegre igaz, szóval nem teljesen korrekt. A többi rendben van.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
szóval... valaki mesélne róla egy picit?
Konkréta mire vagy kíváncsi?...és aztán egy évig lelkesen várni a következőt. Ki érti...
xDxD Az nemrossz Köszi az infót ^^ konkrétan erre a részére is kíváncsi voltam és a cosplay milyen? úgymond "minőségi" ?
szóval... valaki mesélne róla egy picit?
Konkréta mire vagy kíváncsi?Egy csomó eszelős otaku és az ő szerencsétlen áldozataik bezsúfolódnak a PeCsába, ahonnan az oxigén molekulák távoznak, a hőmérséklet viszont az egekbe emelkedik, akár csak az egy köbméterre jutó emberek száma, egész az elviselhetetlenségig. Elszórunk egy csomó pénzt mindenféle értelmetlen és haszontalan vacakra, megnézünk jó pár "ezt alaposan át kellett volna gondolni" és néhány még rosszabb előadást és AMV-t, aztán este japán popzenére letapossuk egymást, hogy éjfélkor megpróbáljuk másnap reggel tízig fedélt találni... és aztán egy évig lelkesen várni a következőt. Ki érti...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-29 22:26:20
(#404) Hú, ahogy itt olvasom a dolgokat, mindenki nagyon be van sózva a tavaszi con miatt! :P mondjuk nem is igazán csoda Mesélne nekem kicsit valaki a mo-i conokról? ugyanis én még nem voltam, és ha elengednek(márpedig elvileg elengednek x) ) akkor idén megyek. szóval... valaki mesélne róla egy picit?
akkor itt vagyok én! a Matt-fanság egyezik x333
Huhú, akkor nekünk mindenképp találkoznunk kell majd! Meg sztem fog még odagyűlni néhány Matt-fan a táblácskám hatására
Amúgy sok sikert az érettségidhez! Nem olyan nehéz az, mint amilyennek a tanárok próbálják beállítani, bár a múlt évi kémia írásbeliről többen azt mondták a környezetemben, hogy szivatós volt. Amúgy meg ha nem orvosira, vagy állatorvosira akarsz menni, a ponthatárok sem olyan vészesek.
Szerk: Yaven 2009-01-29 21:04:09
beküldve: 2009-01-29 20:52:43
(#402) Én ált. barátnőkkel szoktam menni. Mondjuk a tavaszi con még nagyon kérdéses, arról nem is beszélve, hogy erősen az írásbeli érettségik környékén lesz... (Kémia, biosz)
Ergo mindenképp elmegyek (ha jól számolom, hetedik Conom lesz), csak még azt nem tudom, hogy kivel.
Szerk.: Kaminaga, rád én is kíváncsi vagyok. ^^
Ergo mindenképp elmegyek (ha jól számolom, hetedik Conom lesz), csak még azt nem tudom, hogy kivel.
Szerk.: Kaminaga, rád én is kíváncsi vagyok. ^^
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-29 20:54:03
beküldve: 2009-01-29 20:33:11
(#401) én valszeg ha megyek,uncsitesómat ráncigálom magammal,szal bármilyen új emberkét tárt karokkal fogadunk ^^ (Meg valszeg a fórumtaliról bencét fogom egy rövid sétára elrángatni dragdával együtt,meg talán picilánnyal )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
akkor itt vagyok én! a Matt-fanság egyezik x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ez megnyugtat. xD
Ha már itt fórum talinál tartunk: tavaly tavasszal úgy mentem el Conra, hogy a barátnőm, akivel mentem volna, lemondta. És kb. egy héttel Con előtt regiztem Otakuckón, és ez volt a kiírásom: ''Conra társaságot keresek.'' És hihetetlen, de bejött, és egy négy fős társasághoz csatlakoztam be. :P (Ilyennel azért a fiatalabbak ne próbálkozzanak )
Azóta ugyan már nem járok Otakuckóra, viszont ott ismertem meg az egyik legjobb barátomat, akivel nagyon szoros a kapcsolatunk, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy igen, az interneten is lehet ismerkedni, barátokat szerezni.
Ha már itt fórum talinál tartunk: tavaly tavasszal úgy mentem el Conra, hogy a barátnőm, akivel mentem volna, lemondta. És kb. egy héttel Con előtt regiztem Otakuckón, és ez volt a kiírásom: ''Conra társaságot keresek.'' És hihetetlen, de bejött, és egy négy fős társasághoz csatlakoztam be. :P (Ilyennel azért a fiatalabbak ne próbálkozzanak )
Azóta ugyan már nem járok Otakuckóra, viszont ott ismertem meg az egyik legjobb barátomat, akivel nagyon szoros a kapcsolatunk, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy igen, az interneten is lehet ismerkedni, barátokat szerezni.
Az tök jóó!! Én is szeretnék megismerni több olyan embert, akivel az érdeklődési körünk egyezik. Bár én valszeg a legjobb barátnőmmel, meg még néhány baráttal fogok menni (na meg a hozzájuk kapcsolódó testvérek, ismerősök, satöbbi...). Úgy azért nehezebb ismerkedni, mert velük is szeretnék ott dumálni.
Kaminaga
uff, biztos h kiváncsi vagy te énrám? nem vagyok vmi szép látvány, és társaságnak sem vagyok túl jó (ezt bizonyíthatják páran x3)
Ez megnyugtat. xD
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-29 20:09:46
beküldve: 2009-01-29 19:32:11
(#396) Sajna nekem ugrott a con... Valahogy a barátnőm akivel mentem volta pikkel rám, foggalmam sincs, hogy miért... És ..*hisztiroham közepén van már* Ugrott a Renjinek való beöltözésem, és, és, és minden!!!
Áh! De majd a tesómat megkérem, hogy egy pöppet vigyen el... Bittosan elvisz.. nekem nem lehet nemet mondani, mert különdben...*simogatja a mellette lapuló fejszét* Szal... szorítsatok, hogy ne kelljen testi fenyítést használnom, és, hogy elvigyen...
Áh! De majd a tesómat megkérem, hogy egy pöppet vigyen el... Bittosan elvisz.. nekem nem lehet nemet mondani, mert különdben...*simogatja a mellette lapuló fejszét* Szal... szorítsatok, hogy ne kelljen testi fenyítést használnom, és, hogy elvigyen...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-29 19:19:17
(#395) Nos,még én sem voltam 1-en se(sajna) de ha jön picilány,őt tuti felismerem,mutatott már egy rakat kpét és rajta volt a fúrumtalis csoportképen.Akire én kiváncsi leszek: Bence,Azzi,Alister,Kaminaga,Drag da ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-29 19:19:41
Nyugi...én eddig kettőn voltam és jó ha 4 embert ismerek x3333