Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-29 19:01:58
(#393) Én még sose voltam fórum talin, de biztos érdekes lehet. Tuti, hogy nem tudnám megjegyezni, hogy ki kicsoda így elsőre.
9/28 NEVER FORGET
ez mondjuk biztos érdekes dolog lesz. milyen ember lakozi amögött a 70*70 pixeles kép mögött akiről annyit tudunk kb h melyik animéket kedveli, nagyon sekélyesen 1-2 dolog még, hány éves, vagy ha kicsit pszichopaták vagyunk megpróbáltuk a nickje/msnje alapján megkeresni iwiwen és ott láttuk, h xy gimibe járt és van 543.4 ismerőse
-
beküldve: 2009-01-29 16:59:27
(#390) csoportos komunikációt végzünk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-29 16:26:58
(#389) Engem az érdekelne, hogy mit csinálunk, miután összetalálkoztunk? A bemutatkozás rész, az oké, de utána?
Mi az a fórumtalálkozó?
Bocs a tudatlanságért, de tényleg érdekel
Az itteni fórumos emberkék fogják magukat és találkoznak a májusi szektázáson*. ;)
*Sakuracon 2009
Ja, azt gondoltam, de bővebben?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mi az a fórumtalálkozó?
Az itteni fórumos emberkék fogják magukat és találkoznak a májusi szektázáson*. ;)
*Sakuracon 2009
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-29 15:58:35
beküldve: 2009-01-29 15:50:49
(#386) Mi az a fórumtalálkozó?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-29 15:11:29
(#385) Szerintem biztos lesz, általában minden kiadó kihozza az összes kiadványát, ami csak van
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-01-29 14:31:19
(#384) Élnit hoznak még ki a conra? Mert érdekelne erősen, de hamarabb nem akarom megvenni, nehogy a tanulmány rovására menjen. - Másrészt meg Libriben már egy ideje nem látom...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-29 14:32:01
Köszi! :) Pesten lesz igaz?
(őhm... mi a külömbség egy animecon és a sakuracon között? )
Mindössze annyi, hogy a sakuracon tavasszal van ^^ az elnevezés más, amúgy semmi ^^
köszi szépen! :) az egyik barátommal régóta tervezzük az egyik con megközelítését, és remélem végre eljön az alkalom hogy el is jussunk
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Köszi! :) Pesten lesz igaz?
Mindössze annyi, hogy a sakuracon tavasszal van ^^ az elnevezés más, amúgy semmi ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-29 14:12:49
(#381) Köszi! :) Pesten lesz igaz?
Szijjasztok
Írna nekem valaki egy rövid összefoglalót a tavaszi SakuraCon-ról? (mikor, hol, mennyi a jegy, mi lesz, merre lesz, blah blah... ) én már láttam május 16-17 et meg április 19-20-át, szóval nemtudom x) Előre is köszi a segítséget!
Írna nekem valaki egy rövid összefoglalót a tavaszi SakuraCon-ról? (mikor, hol, mennyi a jegy, mi lesz, merre lesz, blah blah... ) én már láttam május 16-17 et meg április 19-20-át, szóval nemtudom x) Előre is köszi a segítséget!
Szia! Május 16--17. ig. Az április 19-20 az atavalyi volt
beküldve: 2009-01-29 14:02:17
(#379) Szijjasztok