Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-24 14:21:12
(#348) JUJ! Aki Craftma-ba akart indulni, avval van változás. NEm is kicsi, akit érdekel nnézze meg.
Itt minden le van írva.
Itt minden le van írva.
http://www.cosplay.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=76
beküldve: 2009-01-22 18:08:01
(#347) Mégegyszer bocsiii... *szegyelli magát, de nem tehet róla, belébújt a kisördög*
beküldve: 2009-01-22 17:15:06
(#343) a nővérem azt találta ki hogy öltözzek be Azuminak (nem tom mi köze van hozzá,de felőlem )Majd meglátom mi lesz belőle
Juj, de perverz itt mindenki! *pirul*
Nem a saját testrészemre gondoltam, de még csak nem is valami mobil póteszközre. *nagyon pirul* Majd, ha tettekre kerül a sor, kitalálok Bencének valami.
Nem a saját testrészemre gondoltam, de még csak nem is valami mobil póteszközre. *nagyon pirul* Majd, ha tettekre kerül a sor, kitalálok Bencének valami.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-22 15:45:22
(#341) [QUOTE/]Amúúúgy... Remélem látlak majd, mert érdekelne már valami "tuti Mello"... [/QUOTE]
Engem is:)
Engem is:)
de rég voltam itt...na mind1 jajj képzeljétek!! most épp varrom a mellényemet és non jól haladok. mindjárt kész van^^ bőrkabátot vettem(persze műbőr nem is igazi) bőrkesztyűt kapok a féltesómtól cipőt meg a bnőmtől...hmmmja igen a gatya. azt olcsón megúszom^^az is műbőr. aztááán. vagy parókám lesz vagy befestem a hajam szőkére. persze olyannal ami pár hajmosás után lekopik. nyakláncot meg csinálok és tádááám lesz egy tuti mello a conon^^
AZ fain
beküldve: 2009-01-22 03:13:05
(#337) A tavaly nagy sikert aratott I. MAR (Magyar AMV Rettenet) után az AMVART 2.0 közössége idén ismét meghirdeti felhívását a 2. MAR elkészítésére.
A MAR projekt egy publikus MEP, azaz továbbra is bárki részt vehet aki szeretne: tapasztattól, AMV-s múlttól és a használt videóvágó programtól függetlenül.
A legfontosabb kikötés annyi, hogy az AMV csak és kizárólag magyar zenére vagy szövegre épülhet. Tehát a magyar zeneszámok és filmek, trailerek, reklámok magyar szövegei (magyar szinkron, ha külföldi a mű) felelnek meg. Ezen felül továbbra is vicces darabokat várunk, amit majd a MAR szerkesztője válogat ki egy zsűri segítségével.
A videóban bármilyen anime és zene felhasználható, a korhatáros dolgok a cenzúrázatlan verzióba, a többi a CONpatibilis cenzúrázottba fog kerülni. A cenzúrázott verziót szeretnénk az előző részhez hasonlóan levetíttetni a 2009-es SakuraConon.
A videók hossza minimum 5 mp, maximum 30 mp legyen.
Technikai feltételek:
Az alább sorolt formában kérjük benyújtani majd a műveket:
Videó:
Frame size: 640x480 (4:3)
Frame rate: 29,97 fps
Field order: None (progressive scan)
Konténer: .avi, .mpg, .wmv
Hang: 44 000 khz, stereo, 192 kbits
Kizáró ok: FANSUB, DIVX LOGÓ, TV LOGÓ, INTERLACE, TOVÁBBRA SEM JÁTSZANAK !
További információ és jelentkezés:
az AMVART 2.0 fórumban.
Beküldési határidő: 2009. március 31. (kedd) éjfél.
Jó vagdosást és MARhulást mindenkinek !
A MAR projekt egy publikus MEP, azaz továbbra is bárki részt vehet aki szeretne: tapasztattól, AMV-s múlttól és a használt videóvágó programtól függetlenül.
A legfontosabb kikötés annyi, hogy az AMV csak és kizárólag magyar zenére vagy szövegre épülhet. Tehát a magyar zeneszámok és filmek, trailerek, reklámok magyar szövegei (magyar szinkron, ha külföldi a mű) felelnek meg. Ezen felül továbbra is vicces darabokat várunk, amit majd a MAR szerkesztője válogat ki egy zsűri segítségével.
A videóban bármilyen anime és zene felhasználható, a korhatáros dolgok a cenzúrázatlan verzióba, a többi a CONpatibilis cenzúrázottba fog kerülni. A cenzúrázott verziót szeretnénk az előző részhez hasonlóan levetíttetni a 2009-es SakuraConon.
A videók hossza minimum 5 mp, maximum 30 mp legyen.
Technikai feltételek:
Az alább sorolt formában kérjük benyújtani majd a műveket:
Videó:
Frame size: 640x480 (4:3)
Frame rate: 29,97 fps
Field order: None (progressive scan)
Konténer: .avi, .mpg, .wmv
Hang: 44 000 khz, stereo, 192 kbits
Kizáró ok: FANSUB, DIVX LOGÓ, TV LOGÓ, INTERLACE, TOVÁBBRA SEM JÁTSZANAK !
További információ és jelentkezés:
az AMVART 2.0 fórumban.
Beküldési határidő: 2009. március 31. (kedd) éjfél.
Jó vagdosást és MARhulást mindenkinek !
Szerk: Luggi 2009-01-22 03:14:17
És neked nincs olyan!
Ejj, hát nem mondta, hogy mire gondol. Célozhatott a fülére, a lábujjaira stb... Sok mindent belehet ám kapni x).
Hm, con. Ismét nem tudom, hogy elmék'e vagy sem, mert közbeszólt az áprilisi Nightwish koncert. A két programra meg nem hiszem, hogy lesz "kedvem". (Értsd: pénzem)
Bár igencsak kedvszegő volt mikor a tavalyi (asszem tavaszi) conról felhívott egyik ismerősöm nem kicsit idegbeteg hangulatban, hogy: itt áll már sorban reggel óta, megtaposták, idegeit megtépázták (állandóan kérdezgették, hogy milyen karaktert cosplayel, pedig szegénykém csupán önmagának öltözött be), a fülébe visítoztak, majd az orra előtt pár méterrel közölték, hogy elfogytak a jegyek. x) Hehe
Az én eddigi conos "élményeim" csupán ennyi. Ez is másodkezes.
Azta, ehhez képest, az awwwww-os, tüzes vasalós, esős hozzászólások nem is off-osok
Nem mintha zavarna; ettől szórakoztató a fórumot olvasni
Nem mintha zavarna; ettől szórakoztató a fórumot olvasni
Szerk: Yaven 2009-01-21 22:07:48
És neked nincs olyan!
Honnan tudod... Lehet, hogy van Neki... csak a fiókban/ágy alatt... amolyan mobil-póteszköz... *össze-vissza szégyelli magát*
Sumimasen Mariko-chaaan!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-21 20:54:55