Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-18 17:56:29
(#303) Csak NE LEGYEN ESŐ!!! Akkor nem csak én, de a táblám is elázna!
Fogadjunk, hogy lesz! (csak hogy elázz )
Fogadjunk hogy nem lesz:)
Csak NE LEGYEN ESŐ!!! Akkor nem csak én, de a táblám is elázna!
Fogadjunk, hogy lesz! (csak hogy elázz )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
am a saját ruha az kicsit húzós ,de szerintem ha kész lesz akkor nagyon jó lesz
Hát én is nagyon remélem, hogy a végére jól fog kinézni Tegnap mondjuk még enyhe Tarzan feelingje volt az egész tervnek, de mára már csiszoltam rajta...elvégre eléggé gáz lenne, ha úgy néznék ki a conon, mint aki az őserdőből jött ki
Nem hiszem hogy esne az eső
A varázserőmmel megmondom előre:)
am a saját ruha az kicsit húzós ,de szerintem ha kész lesz akkor nagyon jó lesz
Hát én is nagyon remélem, hogy a végére jól fog kinézni Tegnap mondjuk még enyhe Tarzan feelingje volt az egész tervnek, de mára már csiszoltam rajta...elvégre eléggé gáz lenne, ha úgy néznék ki a conon, mint aki az őserdőből jött ki
beküldve: 2009-01-17 22:28:43
(#298) Májusba már dög vész lesz:( (nagyon nagyon meleg, tavaly is így volt) vagy nem?
Ha a tavalyi tavaszból nem csak arra emlékeznék hogy mit csináltam a felvételi vizsgáimra akkor biztosan igazat tudnék adni... (''X .x) ...Na jó akkor úgy volt legyen igazad
az lehet xDDDDD
Tüzes vasalót? elég lesz ha kifekszel a napra xxd
Ja, csak aztán nehogy sz*rrá faggy...
Májusba már dög vész lesz:( (nagyon nagyon meleg, tavaly is így volt) vagy nem?
Ja, a What's up people, de felőlem lehet a Zetsubou Billy is ha nagyon szeretnéd, de az kismiska az előbbihez képest... Kérlekszépen mindenki tud úgy ordítozni, csak hát simogatni kell közben... tüzesvassal!!
A What's Up People hörgésébe én is nagyon szívesen beszállnék Biztos jól jönne a 8 évnyi énekkaros tapasztalatom
Oké, de akkor nem csak a végén mint a sakál hanem a dallamos részeket is tessék tisztán kihörögni
Ja, a What's up people, de felőlem lehet a Zetsubou Billy is ha nagyon szeretnéd, de az kismiska az előbbihez képest... Kérlekszépen mindenki tud úgy ordítozni, csak hát simogatni kell közben... tüzesvassal!!
A What's Up People hörgésébe én is nagyon szívesen beszállnék Biztos jól jönne a 8 évnyi énekkaros tapasztalatom
az lehet xDDDDD
Tüzes vasalót? elég lesz ha kifekszel a napra xxd
Ja, csak aztán nehogy sz*rrá faggy...
Szerk: wakka 2009-01-17 19:54:54
az lehet xDDDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xDDDDD a Zetsubou Billy jobb, mert abban énekel a női dobos is x3
akkor vinnünk kell tüzesvasat is...vagy az egyszerűség kedvéért egy vasalót, oszt majd ottan előfűtjük x3
akkor vinnünk kell tüzesvasat is...vagy az egyszerűség kedvéért egy vasalót, oszt majd ottan előfűtjük x3
XDDDDDDDD Hát ja csak a leányzók tudnak ilyen praktikusan gondolkodni..
Mellesleg a csaj énekel vagy két sort és kész... mondjuk lehet hogy a hörgésben ő is besegít csak jól titkolja.
..v(´----´)