Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Szorítok^^!
Majd remélem tali =D
Majd remélem tali =D
azt én is remélem :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
akko nem lesz Ar Tonelico??? *még csak 0%-a volt készen*
ufff.....nekem meg drukkolj a táncpad versenyre Hugi! szükségem lesz rá

Szorítok^^!
Majd remélem tali =D
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
akko nem lesz Ar Tonelico??? *még csak 0%-a volt készen*

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Köszi, majd utánajárok.
Bazz, Daimoon a te zseniális ötleteid.

Bazz, Daimoon a te zseniális ötleteid.

Van egy pár xD És ha sokra is mész velük, zseniálisabb vagy, mint én xD ^_^
Köszi, tudom, hogy a barátom, de én olyan embertől szeretnék választ, akinek van személyes tapasztalata a témában.

Művért...Személyes tapasztalat? Kérdezz egy művámpírt. Figyeld meg, segít^^ XD
Köszi, tudom, hogy a barátom, de én olyan embertől szeretnék választ, akinek van személyes tapasztalata a témában.

Akkor bocsánat, hogy beleszóltam. :) Egyébként szerintem tényleg nem rossz ötlet ez a kukorica olajos (a legtöbb helyen ezt láttam).
A szalagavatónk előtt néhány nappal bejött egy sminkesnek tanuló lány, hogy képeket mutasson a munkáiról, és poénból megjegyezte, hogy "csonkolni" is tud, és hogy a művért kukoricaolajból csinálják.
Ennél többet nem tudok mondani, de talán cosplay.hu-n megkérdezhetnéd, hátha tud valaki tapasztaltabb segíteni. :)
9/28 NEVER FORGET

Szerk: .., 2009-01-15 17:38:18
Tanács kéne: művért miből érdemes csinálni? Vagy túl nehéz, inkább dobjak fel aproneten egy "Emberi vért vásárolnék, 500 HUF/dl-ért!" hirdetést?

Beírtam a google-be, és találtam egy-két dolgot. Arról, hogy hasznosak-e, nem tudok mit mondani (sosem csináltam még művért :), de ha tudsz angolul, klikk.
Szerk.: az utolsó az egy videó. És sok sikert!

Szerk. 2.: A google a barátod :P
Szerk. 3.: Most, hogy nézem, ezek a módszerek tényleg elég jók, és nem is olyan nehéz őket összehozni. :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-15 17:25:16
beküldve: 2009-01-15 17:14:11
(#234) Tanács kéne: művért miből érdemes csinálni? Vagy túl nehéz, inkább dobjak fel aproneten egy "Emberi vért vásárolnék, 500 HUF/dl-ért!" hirdetést?

beküldve: 2009-01-15 16:58:53
(#232) Hát nagyon rég jártam itt, örülök, hogy fellendült a topic
Nagyon sokban módosult a tavaszi tervem, egészségügyi állapotom jelentősen romlott, emiatt / Kórház miatti 1 hónap benttöltés/ nem készül el időben az Ar Tonelico Cosplayem
Ilyen az élet.
Mindenesetre ott leszek, szerencsére az időpont is nagyon kedvező, anyukám szülinapját a Conon ünnepeljük majd meg^^
Versenyek : Valószínűleg csak Cosplay.
Eddig félkész Deunan Knute-tal indulok, hogyha lesz belőle valami. Hogy milyen kategória, Nem tudhatom...Ahogy Radnóti írta vala kedvenc versemben ^^
Sajnálom, pedig az AT progresse 40% volt, most itt zuhant össze a nagy tervem, és a megmaradt hungarocell-lapokba temetem bánatom. De majd az ősszel talán...Ha jobban leszek^^
Most sem rajz, sem AMV - verseny nem jöhet szóba, sokan úgy tartják, jobb a csúcson abbahagyni, rajzból az Őszi eredményemmel teljesen megelégedvén - abbahagytam XD
AMV-n pedig...Hát még fejlődgetek picit ^^
Mindenkinek sok sikert, jó készülődést, már nincs sok hátra!

Nagyon sokban módosult a tavaszi tervem, egészségügyi állapotom jelentősen romlott, emiatt / Kórház miatti 1 hónap benttöltés/ nem készül el időben az Ar Tonelico Cosplayem

Ilyen az élet.
Mindenesetre ott leszek, szerencsére az időpont is nagyon kedvező, anyukám szülinapját a Conon ünnepeljük majd meg^^
Versenyek : Valószínűleg csak Cosplay.
Eddig félkész Deunan Knute-tal indulok, hogyha lesz belőle valami. Hogy milyen kategória, Nem tudhatom...Ahogy Radnóti írta vala kedvenc versemben ^^
Sajnálom, pedig az AT progresse 40% volt, most itt zuhant össze a nagy tervem, és a megmaradt hungarocell-lapokba temetem bánatom. De majd az ősszel talán...Ha jobban leszek^^
Most sem rajz, sem AMV - verseny nem jöhet szóba, sokan úgy tartják, jobb a csúcson abbahagyni, rajzból az Őszi eredményemmel teljesen megelégedvén - abbahagytam XD
AMV-n pedig...Hát még fejlődgetek picit ^^
Mindenkinek sok sikert, jó készülődést, már nincs sok hátra!

Értem.

Nincs mit, én köszönöm a biztatást

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Én meg Ed leszek FMA-ból! (szemüvegben!)

Oda se neki! *legyint egyet* Nálam Renji lesz szemüveges, és kék szemű...

NÁlam meg Yoruichi nem lesz barna szemű hanem kék XXD
beküldve: 2009-01-15 06:52:14
(#229) Én azt hiszem Misának öltözök vagy L nek
de leht h valami brutálabbnak mondjuk Kumagorónak a Graviből XD