Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Szorítok^^!
Majd remélem tali =D
Majd remélem tali =D
azt én is remélem :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
akko nem lesz Ar Tonelico??? *még csak 0%-a volt készen*
ufff.....nekem meg drukkolj a táncpad versenyre Hugi! szükségem lesz rá
Szorítok^^!
Majd remélem tali =D
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
akko nem lesz Ar Tonelico??? *még csak 0%-a volt készen*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Köszi, majd utánajárok.
Bazz, Daimoon a te zseniális ötleteid.
Bazz, Daimoon a te zseniális ötleteid.
Van egy pár xD És ha sokra is mész velük, zseniálisabb vagy, mint én xD ^_^
Köszi, tudom, hogy a barátom, de én olyan embertől szeretnék választ, akinek van személyes tapasztalata a témában.
Művért...Személyes tapasztalat? Kérdezz egy művámpírt. Figyeld meg, segít^^ XD
Köszi, tudom, hogy a barátom, de én olyan embertől szeretnék választ, akinek van személyes tapasztalata a témában.
Akkor bocsánat, hogy beleszóltam. :) Egyébként szerintem tényleg nem rossz ötlet ez a kukorica olajos (a legtöbb helyen ezt láttam).
A szalagavatónk előtt néhány nappal bejött egy sminkesnek tanuló lány, hogy képeket mutasson a munkáiról, és poénból megjegyezte, hogy "csonkolni" is tud, és hogy a művért kukoricaolajból csinálják.
Ennél többet nem tudok mondani, de talán cosplay.hu-n megkérdezhetnéd, hátha tud valaki tapasztaltabb segíteni. :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: .., 2009-01-15 17:38:18
Tanács kéne: művért miből érdemes csinálni? Vagy túl nehéz, inkább dobjak fel aproneten egy "Emberi vért vásárolnék, 500 HUF/dl-ért!" hirdetést?
Beírtam a google-be, és találtam egy-két dolgot. Arról, hogy hasznosak-e, nem tudok mit mondani (sosem csináltam még művért :), de ha tudsz angolul, klikk.
Szerk.: az utolsó az egy videó. És sok sikert!
Szerk. 2.: A google a barátod :P
Szerk. 3.: Most, hogy nézem, ezek a módszerek tényleg elég jók, és nem is olyan nehéz őket összehozni. :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-15 17:25:16
beküldve: 2009-01-15 17:14:11
(#234) Tanács kéne: művért miből érdemes csinálni? Vagy túl nehéz, inkább dobjak fel aproneten egy "Emberi vért vásárolnék, 500 HUF/dl-ért!" hirdetést?
beküldve: 2009-01-15 16:58:53
(#232) Hát nagyon rég jártam itt, örülök, hogy fellendült a topic
Nagyon sokban módosult a tavaszi tervem, egészségügyi állapotom jelentősen romlott, emiatt / Kórház miatti 1 hónap benttöltés/ nem készül el időben az Ar Tonelico Cosplayem
Ilyen az élet.
Mindenesetre ott leszek, szerencsére az időpont is nagyon kedvező, anyukám szülinapját a Conon ünnepeljük majd meg^^
Versenyek : Valószínűleg csak Cosplay.
Eddig félkész Deunan Knute-tal indulok, hogyha lesz belőle valami. Hogy milyen kategória, Nem tudhatom...Ahogy Radnóti írta vala kedvenc versemben ^^
Sajnálom, pedig az AT progresse 40% volt, most itt zuhant össze a nagy tervem, és a megmaradt hungarocell-lapokba temetem bánatom. De majd az ősszel talán...Ha jobban leszek^^
Most sem rajz, sem AMV - verseny nem jöhet szóba, sokan úgy tartják, jobb a csúcson abbahagyni, rajzból az Őszi eredményemmel teljesen megelégedvén - abbahagytam XD
AMV-n pedig...Hát még fejlődgetek picit ^^
Mindenkinek sok sikert, jó készülődést, már nincs sok hátra!
Nagyon sokban módosult a tavaszi tervem, egészségügyi állapotom jelentősen romlott, emiatt / Kórház miatti 1 hónap benttöltés/ nem készül el időben az Ar Tonelico Cosplayem
Ilyen az élet.
Mindenesetre ott leszek, szerencsére az időpont is nagyon kedvező, anyukám szülinapját a Conon ünnepeljük majd meg^^
Versenyek : Valószínűleg csak Cosplay.
Eddig félkész Deunan Knute-tal indulok, hogyha lesz belőle valami. Hogy milyen kategória, Nem tudhatom...Ahogy Radnóti írta vala kedvenc versemben ^^
Sajnálom, pedig az AT progresse 40% volt, most itt zuhant össze a nagy tervem, és a megmaradt hungarocell-lapokba temetem bánatom. De majd az ősszel talán...Ha jobban leszek^^
Most sem rajz, sem AMV - verseny nem jöhet szóba, sokan úgy tartják, jobb a csúcson abbahagyni, rajzból az Őszi eredményemmel teljesen megelégedvén - abbahagytam XD
AMV-n pedig...Hát még fejlődgetek picit ^^
Mindenkinek sok sikert, jó készülődést, már nincs sok hátra!
Értem. Köszi szépen a válaszokat. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni, még egyszer sok sikert hozzá. :) (Képet azért majd minimum kérünk róla :P)
Nincs mit, én köszönöm a biztatást Naná lesz kép róla, szerintem még egy "in progress" fotósorozatot is készítek majd róla
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Én meg Ed leszek FMA-ból! (szemüvegben!)
Oda se neki! *legyint egyet* Nálam Renji lesz szemüveges, és kék szemű...
NÁlam meg Yoruichi nem lesz barna szemű hanem kék XXD
beküldve: 2009-01-15 06:52:14
(#229) Én azt hiszem Misának öltözök vagy L nek de leht h valami brutálabbnak mondjuk Kumagorónak a Graviből XD