Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
xDDDDD a Zetsubou Billy jobb, mert abban énekel a női dobos is x3
akkor vinnünk kell tüzesvasat is...vagy az egyszerűség kedvéért egy vasalót, oszt majd ottan előfűtjük x3
akkor vinnünk kell tüzesvasat is...vagy az egyszerűség kedvéért egy vasalót, oszt majd ottan előfűtjük x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xDDD a MTH-osra gondolsz, igaz-é? xDDDDD akkor rendben xDDD valaki tud itt úgy ordítozni? :3
Ja, a What's up people, de felőlem lehet a Zetsubou Billy is ha nagyon szeretnéd, de az kismiska az előbbihez képest... Kérlekszépen mindenki tud úgy ordítozni, csak hát simogatni kell közben... tüzesvassal!!
xDDD a MTH-osra gondolsz, igaz-é? xDDDDD akkor rendben xDDD valaki tud itt úgy ordítozni? :3
2 üveg szaké után simán.
2 üveg... na ne viccelj még a csapvíz is ütősebb nála...
jaaa, hogy 2 literesekre gondoltál... úgy talán ok
óóó karaoke....én is szeretnék csoportosan, mert hát egyedül nem fogok >.< és addig találnom kéne egy csopit....szal aki akar karaokezni, az szóljon xDDDD
Oké ha elő tudod adni a Death Note második opening-jét, akkor beszállok
óóó karaoke....én is szeretnék csoportosan, mert hát egyedül nem fogok >.< és addig találnom kéne egy csopit....szal aki akar karaokezni, az szóljon xDDDD
Japánul esélytelen.
Hihihi. Én nem énekelhetek..... mert szar a hangom
xxd még a repedt fazék hangja is jobb
Japánul esélytelen.
beküldve: 2009-01-17 15:53:29
(#280) óóó karaoke....én is szeretnék csoportosan, mert hát egyedül nem fogok >.< és addig találnom kéne egy csopit....szal aki akar karaokezni, az szóljon xDDDD
beküldve: 2009-01-17 15:50:49
(#279) Nekem sok-sok tervem van a conra való tekintettel. (Sokat akar a szarka, de menstruál a szarkalány... Haha.)
Remélem mindkét napra eljutok, ha nem lesz más, akkor a PeCsa előtt csövelek. Cosplay az valami egyszerű lesz, vagy csak kimonóba leszek, versenyek nem lesznek, karaoke talán lesz egy csoportosan az én kedveskéimmel. Vásárlás megint lesz ám dögivel.
Remélem mindkét napra eljutok, ha nem lesz más, akkor a PeCsa előtt csövelek. Cosplay az valami egyszerű lesz, vagy csak kimonóba leszek, versenyek nem lesznek, karaoke talán lesz egy csoportosan az én kedveskéimmel. Vásárlás megint lesz ám dögivel.
Nem lesz valaki Soi FOn? a BLeachből? xD
Még anno ő akartam lenni...de ink nono...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
tudom már kérdeztem de ez olyan mint egy visszatérő rémálom nem cosplayezik valaki a hellsingből?
Rég volt már ez a bejegyzés, de gondoltam hátha még érdekel; egyik barátnőm gondolkozik rajta, hogy Jan-nak öltözzön be
Helyette lesz a saját tervezésű ruha (nah, az necces lesz) meg a Matt fanservice de az majd meglepi lesz...
persze érdekel
am a saját ruha az kicsit húzós ,de szerintem ha kész lesz akkor nagyon jó lesz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-17 13:01:14
(#275) Azt akartam kérdezni, hogy hogy jön ez ide...
Ja hát nme itt írta valaki hogy ő magyarul szereti nézni az animéket?