Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
awwwwwww <3333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Matt??? mármint AZ a Matt??? (a DNesre gondolok....bár sztem az avatarodból látszik h kire gondoltál x3)
awwwwwwwwwwww alig várom <333
awwwwwwwwwwww alig várom <333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Vizsgám... Május 18....
Con meg 16-17... de jó!
Con meg 16-17... de jó!
Az kemény!!! De a con írtó fontos!!!*ezerrel bólogat* A vizsga is, de... mindegyiken meg fogsz jelenni, igaz? Gondolom... hogy naná!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
tudom már kérdeztem de ez olyan mint egy visszatérő rémálom nem cosplayezik valaki a hellsingből?
Rég volt már ez a bejegyzés, de gondoltam hátha még érdekel; egyik barátnőm gondolkozik rajta, hogy Jan-nak öltözzön be
Én Illua-t akartam megformálni (a Final Fantasy Tactics-ből), csak nincs kedvem májusban hosszú ujjú, több rétegű ruhában járkálni a hatalmas tömegben...
Én gondolkozom rajta... de Jan melegítőjében még gázabb a tömegben nyomorogni Bár ki tudja, amilyen szerencsénk van, eső lesz...ami azt jelenti, hogy mindenki bemegy és még többen lesznek! ÁÁÁÁ! Akkor az nem is szerencse!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
tudom már kérdeztem de ez olyan mint egy visszatérő rémálom nem cosplayezik valaki a hellsingből?
Rég volt már ez a bejegyzés, de gondoltam hátha még érdekel; egyik barátnőm gondolkozik rajta, hogy Jan-nak öltözzön be
Én Illua-t akartam megformálni (a Final Fantasy Tactics-ből), csak nincs kedvem májusban hosszú ujjú, több rétegű ruhában járkálni a hatalmas tömegben...
Helyette lesz a saját tervezésű ruha (nah, az necces lesz) meg a Matt fanservice de az majd meglepi lesz...
Én a Cosplaybe Hitsugaya akkarok leni (136 centi vok)
De ez még 30%
De ez még 30%
Én Naruto leszek(shippuudenes)!
Az tök jó:)
De ez még 30%
De ez még 30%
Én Naruto leszek(shippuudenes)!
De ez még 30%
De ez még 30%
Jaj de jó:) Majd oda állok én:) Nem tudom hogy várom ki hogy con legyen
beküldve: 2009-01-15 19:14:30
(#245)
Szerk: baniaa3 2009-01-15 19:14:49
beküldve: 2009-01-15 18:56:25
(#244)