Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Én meg Ed leszek FMA-ból! (szemüvegben!)
Én is Ed szeretnék lenni, csak nem a Sakura-n, hanem az OSzAKe-n. Van valami jó ötleted a ruhához? Én nagyon suta vagyok, nem hiszem, hogy egyedül meg tudnék csinálni egy jó cosplay jelmezt.(amúgy a szemüveggel semmi baj, nekem is van )
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-01-14 19:56:37
Edward? az jóó Az auto-mail megoldása is szerepel a terveid között, vagy azt inkább hanyagolod?
hanyagolom =)
Kár... Pedig kiváncsi lettem volna, még nem volt szerencsém látni olyan Ed cosplay-est akinek volt auto-mail-je... De ki tudja? lehet hogy még fogok látni ...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Edward? az jóó Az auto-mail megoldása is szerepel a terveid között, vagy azt inkább hanyagolod?
hanyagolom =)
szerk: majd talán nyáron
Kockanyúl x3
Szerk: Yoi 2009-01-14 19:52:06
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-01-14 19:45:37
(#209) Változtak terveim! Lehetséges, hogy mégsem Nemu leszek... ne kérdezzéket, hogy miért...
Új kiválasztottam: Abaraj Renji!!!!
De megfordult barátnőm hatására a fejemben Toushiro is, mivel elég alacsony vagyok valójában.
Igen, tom...mindkettem srácok...és én meg nőnemű vagyok!! hehe...de sztem tök zsír!!!
Segítsetek választani...légyszike...
2 kérdés:(Három lett belőle Új kiválasztottam: Abaraj Renji!!!!
De megfordult barátnőm hatására a fejemben Toushiro is, mivel elég alacsony vagyok valójában.
Igen, tom...mindkettem srácok...és én meg nőnemű vagyok!! hehe...de sztem tök zsír!!!
Milyen színű a hajad?
Milyen a természeted?
És Duplapost-e volt az imént?
Szőkés barna vagyok, de a hossza sztem pontosan megfelel Renjiének.... És ott a kimosható festék.
És a természetem milyen? Hááát... egyikre sem hasonlítok, de ink azt is Renji. És már bittos, hogy az is leszek! Kon oldalán jól fogok mutatni!!!
Hihihi:) Én Yoruichi leszek:) valószínűleg:)
Változtak terveim! Lehetséges, hogy mégsem Nemu leszek... ne kérdezzéket, hogy miért...
Új kiválasztottam: Abaraj Renji!!!!
2 kérdés:(Három lett belőle Új kiválasztottam: Abaraj Renji!!!!
Milyen színű a hajad?
Milyen a természeted?
És Duplapost-e volt az imént?
Szőkés barna vagyok, de a hossza sztem pontosan megfelel Renjiének.... És ott a kimosható festék.
És a természetem milyen? Hááát... egyikre sem hasonlítok, de ink azt is Renji. És már bittos, hogy az is leszek! Kon oldalán jól fogok mutatni!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
HAllo! Nincsen kedve valakinek Bleach-et cosplayezni? Ha igen az írjon:) Hát ha társul:) Én Bleachből cosplayezek:)
Orihime leszel?
Nem Orihime. VAlószínűleg Yoruichi:) Bár még kitudja:) Orihime semmi képp
dehogynem, én leszek Alucard kalapjáról a karima
és benned kit tisztelhetünk majd?
na most betegre röhögtem magam
am ha már kérdezed én seras leszek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-14 16:21:52
beküldve: 2009-01-13 22:14:54
(#204) yep,végre kiharcoltam,hogy egy napra feljussak pestre a con-ra^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
tudom már kérdeztem de ez olyan mint egy visszatérő rémálom nem cosplayezik valaki a hellsingből?
dehogynem, én leszek Alucard kalapjáról a karima
beküldve: 2009-01-13 20:47:37
(#201) tudom már kérdeztem de ez olyan mint egy visszatérő rémálom nem cosplayezik valaki a hellsingből?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
HAllo! Nincsen kedve valakinek Bleach-et cosplayezni? Ha igen az írjon:) Hát ha társul:) Én Bleachből cosplayezek:)
Orihime leszel?
beküldve: 2009-01-13 18:57:28
(#199) HAllo! Nincsen kedve valakinek Bleach-et cosplayezni? Ha igen az írjon:) Hát ha társul:) Én Bleachből cosplayezek:)