Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Ja csak aztán nehogy 10db fénymásolópapírral és egy csomag zsírkrétával szúrják ki a szemedet...
Ajándék lónak ne nézd a fogát, és a conos versenyeknek sz'tem nem a nyereményekről kéne szólnia Jó persze mindenki szeret(ne) nyerni és díjat kapni, de sokkal többet ér a feeling. Szerintem
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Akkor induloook!!
Jól jönne valami jó rajzfelszerelés.
Jól jönne valami jó rajzfelszerelés.
Ja csak aztán nehogy 10db fénymásolópapírral és egy csomag zsírkrétával szúrják ki a szemedet...
beküldve: 2009-01-10 21:45:27
(#178) Ha jól tudom, Daimoon rajzmesternő a beküldős kategóriában nyert díjat. Elvégre előbb tudtam meg, mint ő.
(Nem! Én nem a pénzért csinálom! ) Ahaa.... és milyen díjak?
Ez végülis attól függ, hogy miket vadásznak össze az adott versenykategória szervezői díjaknak. Én pl. a 2008-as nyári con helybenrajzolósán csupa rajzfelszerelést nyertem, skiccfüzetek, cerkák, radírok meg egyéb hasznosítható nyalánkságok.
A cosplayen meg pl. pólót és szórólapokat nyertünk XD
Szóval tiszta zsákbamacska
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
De erről inkább Daimoont kérdezd, ő nyert a 2008as ŐsziConon.
Éljen a Hugiiii!!!!! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerintem senki nem azért, hanem az élményért, de azért senki nem utasítja vissza a díjat.
Asszem mangák, animék, mangás/animés cuccok. De erről inkább Daimoont kérdezd, ő nyert a 2008as ŐsziConon.
Asszem mangák, animék, mangás/animés cuccok. De erről inkább Daimoont kérdezd, ő nyert a 2008as ŐsziConon.
beküldve: 2009-01-09 20:27:50
(#174) ojjjjjj...el kéne kezdeni ötletekkel előjönnöm a fanart/cg/original kategóriákra
legjobban a cosplayt várom :3
meg persze az AMV versenyt.... (addig még újra kéne rakni a vindóózt, és el kéne kezdeni a Shakugan no Shana-s AMV-t )
legjobban a cosplayt várom :3
meg persze az AMV versenyt.... (addig még újra kéne rakni a vindóózt, és el kéne kezdeni a Shakugan no Shana-s AMV-t )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ez a "helybenrajzolós" cucc mégis mit takar egész pontosan?
Leülsz, rajzolsz valami eredetit, talán még téma is van és az arrajárók szavaznak a legjobb rajzra. Persze díjak is vannak.
(Nem! Én nem a pénzért csinálom! ) Ahaa.... és milyen díjak?
Ez a "helybenrajzolós" cucc mégis mit takar egész pontosan?
Leülsz, rajzolsz valami eredetit, talán még téma is van és az arrajárók szavaznak a legjobb rajzra. Persze díjak is vannak.
beküldve: 2009-01-09 18:37:03
(#171) beküldve: 2009-01-09 18:35:04
(#170) Ja és a fanart kategóriában is kizárólag egyedi ötleteket, kompozíciókat fogadnak el
Igen, ezt akartam kifejezni.
Hörr, rajzolás!
Saját karaktert is lehet vagy csak fángrafikot? *utál másolni*
Saját karaktert is lehet vagy csak fángrafikot? *utál másolni*
Az ősziconon a beküldősön volt original, fanart, CG és japán életkép kategória is , ezek elvileg maradnak is, plusz ugyebár ott van a helyben rajzolós verseny is, ott kizárólag original rajzzal lehet indulni.
Ja és a fanart kategóriában is kizárólag egyedi ötleteket, kompozíciókat fogadnak el