Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-07 17:47:56
(#137) Gomenne sai. Bocsánat a rossz időpontért, de ezt egy oldalon láttam XD . Köszi az újjat. :)
beküldve: 2009-01-07 17:30:34
(#136) Remek, 22-én van a névnapom, majd azt kérem rá, hogy elmehessek Tiszta jó mert a születésnapom is akkor van,mikor az őszi conok szoktak lenni.Bár jobban örültem volna, ha nem a Pecsában lesz, de hát ez van...
Jah én nem a szervezők felkészülésére gondoltam, hanem pl. magamból kiindulva a csapatomnak több ideje lesz a cps felkészülésre.
Az viszont már egy másik történet, ebből a szempontból valóban előnyös lehet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hogy egészen őszinte legyek, a jó felkészülés valamennyire kárbavész a helyszínnel. Akarom mondani, attól még hogy ennyit készülnek, az egésznek semmi értelme, ha még mindig a PeCsában tartják. A szervezéssel eddig sem volt (túl sok) gond.
Magyarul nincs annyira "jó oldala" a késői megtartásnak.
Jah én nem a szervezők felkészülésére gondoltam, hanem pl. magamból kiindulva a csapatomnak több ideje lesz a cps felkészülésre.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2009-01-07 17:18:39
Yep, olyan későn.
De nézzük a jó oldalát, több idő marad felkészülésre
Hogy egészen őszinte legyek, a jó felkészülés valamennyire kárbavész a helyszínnel. Akarom mondani, attól még hogy ennyit készülnek, az egésznek semmi értelme, ha még mindig a PeCsában tartják. A szervezéssel eddig sem volt (túl sok) gond.
Magyarul nincs annyira "jó oldala" a késői megtartásnak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-07 17:15:17
(#132) beküldve: 2009-01-07 16:25:15
(#131) Hmm...
Május.. egyenlő a vizsgákkal... de biztosan ott leszek, ezt nem hagyom ki semmi pénzért.
Május.. egyenlő a vizsgákkal... de biztosan ott leszek, ezt nem hagyom ki semmi pénzért.
MIANEVED?!
A 2009-es SakuraCon május 16-17-én lesz a PeCsában.
És ez biztos forrás, mivel MATos vagyok
Ezekszerint nem változik a helyszín... De legalább a dátumot beírhatom a naptáramba.
A 2009-es SakuraCon május 16-17-én lesz a PeCsában.
Olyan későn?
Yep, olyan későn.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-01-07 15:44:50
(#128) A 2009-es SakuraCon május 16-17-én lesz a PeCsában.
Olyan későn?
beküldve: 2009-01-07 15:34:03
(#126) A 2009-es SakuraCon május 16-17-én lesz a PeCsában.
beküldve: 2009-01-07 15:27:00
(#125) HAAli! SakuraCont 2009 tavaszán április 19.-20.án Pecsában rendezik meg de ez még nem biztos egy oldalon olvastam
beküldve: 2009-01-07 14:55:47
(#124)
Szerk: Animdog 2009-01-07 14:56:51
HAli! Új arc vagyok még Ti már tudjátok mikor lesz a con? Én már igen Akit érdekel szivesen megmondom:)
Engem érdekel mert Londonba megyek és rem nem akkor lesz