• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>
beküldve: 2008-12-30 13:02:41
(#77)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Linkelsz egy képet a ruháról?

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-12-30 12:59:34
(#76)
MeLLLLLLo
MeLLLLLLo
[ Új arc ]
inkább előbb elmek egy turkálóbaXDv nemtom sokba ott minden van. lehet h hasonló ruha isXD

Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 12:49:28
(#75)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Ahol én is csinálnálnám ha nem tom elkészíteni! Varrónőnél

beküldve: 2008-12-30 12:45:59
(#74)
MeLLLLLLo
MeLLLLLLo
[ Új arc ]
sztetek mello cuccot h csináljak ha nem találok a boltokban oat és nem akarok kölcsönözni?

Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 12:32:39
(#73)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Megpróbálom,de ha elakadok elviszem magánhoz akkor.Nem ismertek valakit pesten aki végszügséklet esetén elvállalja?

beküldve: 2008-12-30 12:30:33
(#72) Válasz Kuran Kaname (#71) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Hát mindenképpen meg kell csinálnom!(Csináltatnom) Ez lesz az első con amin részt veszek illetve a program is amit eltervesztem nagyon jó szerintem.
Mennyi idő alatt készítheti el egy varroda?Avagy---egyáltalán elvállalják?

Sz'tem ne varrodánál próbálkozz, hanem maszeknál. A munkatempó ember és pénzfüggő. Ha azt mondod, hogy neked holnapra kell, akkor megcsinálják holnapra, de nyilván drágább lesz, mintha pl. egy hetet adnál rá.

De mint mondtam a naruto-cucc nem túl bonyolult, nekem kb. 2 max 3 nap lenne kézzel

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-12-30 12:26:57
(#71)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Hát mindenképpen meg kell csinálnom!(Csináltatnom) Ez lesz az első con amin részt veszek illetve a program is amit eltervesztem nagyon jó szerintem.
Mennyi idő alatt készítheti el egy varroda?Avagy---egyáltalán elvállalják?

beküldve: 2008-12-30 12:22:38
(#70) Válasz Kuran Kaname (#65) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!Segítsetek kérlek!Naruto Shippuudenes Naruto cosplay-t szeretnék vásárolni de nem tom honnan vagy valami :P és nem tudtok ebben nekem segíteni? Sakuraconra szeretnék valami attrakciót

Akkor már egyszerűbb ha megvarratod, sőt ha te magad készíted, akkor még olcsóbb is Az a ruha még nem olyan bonyolult. Szerintem

Nálam conra be van tervezve a csoportos craft (Kingdom Hearts) és az elmaradhatatlan csoportos performance, egy újabb BATár eszementséggel

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-12-30 12:21:52
(#69) Válasz Bou (#61) üzenetére
Rue Ryuzaki
Rue Ryuzaki
[ Új arc ]
hali!
cp társaknak jo lenne h ha tudna jönni egy L és egy Light mert...am...csak ugy hülyülni...am..Misa...nos talán belefér h ha nem, miss és normális^^

Bou-sama!
Tudnék menni, mint L. Fogok is menni, mint L. Menjek veled? OO És tudok vinni egy Misát vagy Mellot. Az egyiket biztosan. Sajnos Misának nagyobb az esélye, de nyugi, hiszen nem miss, és tökéletesen normális Misához képest...
Beleegyezésedet e-mailben jelezd, kérlek. Ha nem felelünk meg a kritériumoknak, arról is szeretnék tudni, mivel én is épp egy csapatot szervezek.
L

beküldve: 2008-12-30 09:46:59
(#68)
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Tervbe van véve a con, remélhetőleg most semmiféle osztálytalálkozó és egyéb nem akadályoz.
És persze viszem, amit megígértem. ;)

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-30 01:46:10
(#67) Válasz Kuran Kaname (#66) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Duplaposzt helyett használja ön is a nagyszerű szerkesztés funkciót! Szerkesztés: hogy a Kiválasztott dühe elkerülje.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-29 21:57:16
(#66) Válasz Bou (#61) üzenetére
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
hali!
cp társaknak jo lenne h ha tudna jönni egy L és egy Light mert...am...csak ugy hülyülni...am..Misa...nos talán belefér h ha nem, miss és normális^^

címeme:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
mewmew@vipmail.hu
nah ennyi lenne...mert gondoltam h egy kis vidit is öddzelehetne dobni^^

Még egy kicsit növesztem a hajam,és közel leszek a Light feelinghez ha gondolod :)

beküldve: 2008-12-29 21:43:02
(#65)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Sziasztok!Segítsetek kérlek!Naruto Shippuudenes Naruto cosplay-t szeretnék vásárolni de nem tom honnan vagy valami :P és nem tudtok ebben nekem segíteni? Sakuraconra szeretnék valami attrakciót

beküldve: 2008-12-29 21:37:49
(#64) Válasz Hiromi (#63) üzenetére
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
szeretnék cosplayezni csak nem tudom mi legyek T.T Valaki segíííítsen! (Középhosszú barna hajú lány vagyok kékeszöld szemekkel)

Parókával és kontaktlencsével bármi.

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-12-29 20:47:56
(#63)
Hiromi
Hiromi
[ Addiktgyanús ]
nyau annyira várom már a cont!! szeretnék cosplayezni csak nem tudom mi legyek T.T Valaki segíííítsen! (Középhosszú barna hajú lány vagyok kékeszöld szemekkel)

"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>