Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2008-12-29 20:14:06
(#62) szija Bou. megtaláltad a legjobb csapatot. a világ legjobb L Misa és...Light csapata....cp az életünk^^Lightnak annyira nem de majd rávesszük^^ha gondolod talizhatunk a conon..meg előtte ha a vdire gondolsz. épp ma gondoltam én is erreXDna mind1 ha érdekel irj a microice.hly@citromail.hu-ra^^
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-14 16:18:57
(#61) hali!
cp társaknak jo lenne h ha tudna jönni egy L és egy Light mert...am...csak ugy hülyülni...am..Misa...nos talán belefér h ha nem, miss és normális^^
címeme:
cp társaknak jo lenne h ha tudna jönni egy L és egy Light mert...am...csak ugy hülyülni...am..Misa...nos talán belefér h ha nem, miss és normális^^
címeme:
mewmew@vipmail.hu
nah ennyi lenne...mert gondoltam h egy kis vidit is öddzelehetne dobni^^ a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-12-14 16:16:09
(#60) tudom nem ide tartozik de lehetne egy ilyet csinálni a conon csak emberek kénének hozzá [Link]
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-10 05:47:23
(#59) Sziasztok, gondoltam regelek, ha már láttam nagyon hozzászólnék egy dologhoz ^^ Pontosabban csak tények, amiről hallottam, olvastam vagy ha jól rémik, hogy így van épp.
Szóval a helyszin. Mindenkitől folyton azt hallom, hogy a Pecsa kicsi. Tény. Kéne ennél egy nagyobb. Tény. DE mivel mindig van egy "de" vagy egy "ha". Utánaérdeklődtem kicsit és két helyszin alkalmas ilxen szintű lebonyolításhoz, mind technikailag mind minőségileg. Először is ott a Szima-csarnok, aminek igaz nem vagyok tisztába a pontos méreteivel, viszont elég szigorú biztosításügyileg, nem valami rugalmasok az üzemeltetői, így a koncertek amiket oda szerveznek is elég macerásak. Nem hinném, hogy megoldható. A másik meg ugye a legjobb megoldás, a Spprtaréna. Ezzel csak egy csekély gond van, mert hiperszuper egy létesítmény, csak sajnos van vele egy másik gond, amit elsőkézből tudok. Egyszerűen horribilis a kibérlése... Ugye ha jól emlékszem a Pecsába 2500 ember mehet be, tavasszal oylan 800 rekedt kint, szóval ha hozzáadjuk az eltelt időt számolhatunk olyan 4000 fő/nap, namármost nyáron ennek utánakérdeztem és olyan dupla árra jött ki a jegy 5000 emberre, mint most, amihez adjuk hozzá a jelenlegi világszintű pénzügyi válságot... Őszintén, szerintem a kisdiákok meg a nem éppen dolgozók vagy egyetemeisták - igen ők se feltétlen állnak jól XD - szerintetek hogy tudnának ellátogatni oda? Uh nemtudom miféle megoldás lehetne.... Ki mit hallot vagy tud ezekről a dolgokról?
Na gomen a hosszú eszmefuttatásért és a komolykodásért, de mostmár egyre inkább idegel a téma, mert komolyan katasztrófa néha milyen horgászidényt lehetne csapni abban a "konzervdobozban" XD
Szóval a helyszin. Mindenkitől folyton azt hallom, hogy a Pecsa kicsi. Tény. Kéne ennél egy nagyobb. Tény. DE mivel mindig van egy "de" vagy egy "ha". Utánaérdeklődtem kicsit és két helyszin alkalmas ilxen szintű lebonyolításhoz, mind technikailag mind minőségileg. Először is ott a Szima-csarnok, aminek igaz nem vagyok tisztába a pontos méreteivel, viszont elég szigorú biztosításügyileg, nem valami rugalmasok az üzemeltetői, így a koncertek amiket oda szerveznek is elég macerásak. Nem hinném, hogy megoldható. A másik meg ugye a legjobb megoldás, a Spprtaréna. Ezzel csak egy csekély gond van, mert hiperszuper egy létesítmény, csak sajnos van vele egy másik gond, amit elsőkézből tudok. Egyszerűen horribilis a kibérlése... Ugye ha jól emlékszem a Pecsába 2500 ember mehet be, tavasszal oylan 800 rekedt kint, szóval ha hozzáadjuk az eltelt időt számolhatunk olyan 4000 fő/nap, namármost nyáron ennek utánakérdeztem és olyan dupla árra jött ki a jegy 5000 emberre, mint most, amihez adjuk hozzá a jelenlegi világszintű pénzügyi válságot... Őszintén, szerintem a kisdiákok meg a nem éppen dolgozók vagy egyetemeisták - igen ők se feltétlen állnak jól XD - szerintetek hogy tudnának ellátogatni oda? Uh nemtudom miféle megoldás lehetne.... Ki mit hallot vagy tud ezekről a dolgokról?
Na gomen a hosszú eszmefuttatásért és a komolykodásért, de mostmár egyre inkább idegel a téma, mert komolyan katasztrófa néha milyen horgászidényt lehetne csapni abban a "konzervdobozban" XD
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...
én lehet h mek a Hungariancomixra ott lehet cosplalyezni?
Lehetni bárhol lehet... ...max. furcsán fognak rád nézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Aaaw, őt láttam, nagyon kis cukor volt a srác. :)
Eheheh...Hanon, vegyünk neked egy ShotaTiger-t? ;) /
Hehe én lehet h mek a Hungariancomixra ott lehet cosplalyezni?
Hehe én lehet h mek a Hungariancomixra ott lehet cosplalyezni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Inkább csak többnyire. Most a Conon pl. találkoztam egy nagyon aranyos Alucard-al. Ő aztán tényleg fiatal volt.^_^
Azzal a kölökkel leáltam dumálni.Áá,nem nézte hülyének a nénit. Megkérdeztem,hogy mondta-e neki valaki,hogy Alucardnak cosplayezzen,azt mondja senki,az ő kedvenc karaktere a Hellsing mangából.Azt is mondta,hogy mennyi idős,azt már elfelejtettem,ehh,de olyan korban én még a Sailor Moont nyomtam XD
Mellesleg csak nekem tűnt fel,hogy szülők nélkül flangált végig,vagy valaki látott vele apukát/anyukát?
Meg lőttem róla egy jó képet,hogy áll valami magasan ecchi-faktorú,sok cicisnénis palkát előtt,kicsit nyitva van a szája úgy nézi^.^Milyen kár,hogy megdöglött a gépem és nem sikerült újraélesztenem. -.-"
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A fiatalabb fiúk mindig vagy Inuyashát vagy valami narutos kölköt cosplayelnek, milyen kár. :/
Inkább csak többnyire. Most a Conon pl. találkoztam egy nagyon aranyos Alucard-al. Ő aztán tényleg fiatal volt.^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
mikortól lehet jegyet szerezni/lefoglalni:
Az majd még odébb lesz, először helyszín, és időpont a kérdéses. ^^
Reméljük, hamarosan több információhoz jutunk
van bene valami
Általában a con előtt egy hónappal lehet az elővételeseket megvenni. (~2009.március)
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Sajnálatos módon 22 vagyok hosszú hajjal, szóval nem stimmelnek a paraméterek... :P
Akkor innentől kezdve ez már nem érdekes, volt hogy 3 Walterrel futottam össze egy conon (vagy valamelyiket kétszer számoltam x)).
A fiatalabb fiúk mindig vagy Inuyashát vagy valami Narutos kölköt cosplayelnek, milyen kár. :/
//update: Karaoken komolyan gondolkozom, karaoke sátorban tapasztaltak alapján nem is lenne olyan vészes (bent teng-leng pár ember, felük nem is figyel a dalokra). Persze kizárt, hogy egyedül, de sikerült találnom valakit, aki hajlandó lenne kiállni velem. A számon még gondolkozunk. Ha csak poénból és a saját szórakoztatásunk érdekében dalolászunk akkor egy lame jpop szám, 'Arashi - Sakura Sake' lenne a választott dal, de ha komolyan gondoljuk és valamilyen szinten kihívást jelentő számot akarunk, akkor 'Angela - Gravitation (Heroic Age opening)'. Előbbivel az a probléma, hogy nem létezik hivatalos instrumental verzió - vagy csak nem találjuk (nem meglepő). Tudom, hogy meg lehet oldani, én is próbálgatom itthon a vocal cutot, de akármilyen profi programmal csinálják, a vocal alapja mindig hallatszani fog, és persze ront az egész minőségén.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-02 16:01:51
van bene valami
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)