Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-01-07 14:19:28
(#122) HAli! Új arc vagyok még Ti már tudjátok mikor lesz a con? Én már igen Akit érdekel szivesen megmondom:)
Weee.
tudom nagyon okos vagyok de ezt nem teljesen értem kifejtenéd egy picit? *közben elkaparja magát* Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
én sajna a rendszer áldozata vagyok szóval kék
valaki nem gondolkodik hellsinges cosplay-en?
Még szép hogy de ^^ Heinkel leszek,és ha minden összejön,márpedig miért ne,még Yumikom is lesz
Weee.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még szép hogy de ^^ Heinkel leszek,és ha minden összejön,márpedig miért ne,még Yumikom is lesz
az tök jó nincs kedved performance-t csinálni?
bocsi a duplázásért nagyon nem vok itt am a kérdés mindenkinek szól
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-01 22:28:38
az tök jó nincs kedved performance-t csinálni?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-12-31 18:46:05
(#116) már várom én is, bár én nem cp.zek, meg semmi ilyesmi, de mégis van vmi hangulata a connak eddig csak a győrin vtam, de ide bitti megyek. amugy nem tni még mikor lesz pontosan?
beküldve: 2008-12-31 17:03:29
(#115) Én nem fogok most a viszga miatt cp-zni.
rajzverseny alap, táncszőnyeg és talán karaoke...
viszont a helyszínen nekem jó lenne ha nem változtatnának,mert ha messzebb van már nem mehetek el:'(
ugye régebben szó volt a SYMÁról,hát oda 6000Ft volna a belépő állítólag, úgyhogy akkor meg azért (se) mennék.
inkább megveszem a jegyet amint lehetséges...
rajzverseny alap, táncszőnyeg és talán karaoke...
viszont a helyszínen nekem jó lenne ha nem változtatnának,mert ha messzebb van már nem mehetek el:'(
ugye régebben szó volt a SYMÁról,hát oda 6000Ft volna a belépő állítólag, úgyhogy akkor meg azért (se) mennék.
inkább megveszem a jegyet amint lehetséges...
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Óh, milyen féle? Tv sorozat kék egyenruhája, az erdeti sárga, vagy a true-vampire piros ruha?
Szerk: mad_chan 2008-12-31 16:46:43
mad_chan te kinek fogsz beöltözni?
nekem már meg van a seras ruhám azt varrattam
Óh, milyen féle? Tv sorozat kék egyenruhája, az erdeti sárga, vagy a true-vampire piros ruha?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
nekem már meg van a seras ruhám azt varrattam és akarok csinálni egy mitarashi anko cosplay-t
versenyen nem tom,h indulok-e performance-on akarok,de azt valamelyik előbbi hsz-ban írtam is
Szerk: mad_chan 2008-12-31 16:25:08
Drága mulatság a varratás?
nem olcsó az bizti nekem 20 000Ft volt (mondjuk ezt kértem szülinapomra) , megvan az az előnye,h nagyon jó lett, nekem biztos nem sikerült volna ilyen jól
nem olcsó az bizti nekem 20 000Ft volt (mondjuk ezt kértem szülinapomra) , megvan az az előnye,h nagyon jó lett, nekem biztos nem sikerült volna ilyen jól
20 000Ft O.O Hát... Ha már ennyit költöttél rá, remélem meg is nyered azt a versenyt ^^ (már ha indulsz rajt.. Indulsz egyébként?)
Szerk: mad_chan 2008-12-31 12:59:36
Amúgy ti veszitek vhol készen a jelmezeket/kellékeket vagy varrattjátok/csináltatjátok? ^^
én varrattam de ,majd én is akarok csinálni egyet csak még nem tudom,h mit