Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
NE duplapostolj!
NEM chat! FORUM! ÉS NEM ISMERKEDŐS TOPIC, HANEM 2009 SAKURACON!
EZEN A FORUMON EZT NEM TŰRJÜK!
te vagy a szerki...?
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
NE duplapostolj!
MIANEVED?!
Legyetek szívesek ezt befejezni!
Ez nem chat, hanem egy forum!
És a témának már semmi köze a 2009-es SakuraCon-hoz!
2009 Sakuracon alkalmából azt mondom szia^^
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
ömm..bocs a b******-ért^^
Na látod!
miután beirtam a bocsit rájöttem h kellXD
beküldve: 2008-12-30 13:26:38
(#88) Legyetek szívesek ezt befejezni!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:21:22
(#86) ömm..bocs a b******-ért^^
beküldve: 2008-12-30 13:20:29
(#85) A zt a csúnyaszót szerkezd át mert szerintem a moderátor nem fogja jó szemmel nézni!
beküldve: 2008-12-30 13:16:55
(#84) nekem még egyetlenegy mangám sincsXDugyh sztem ezt megbeszéltük. de ja bp-i vok^^
http://images.google.hu/images?q=mello%20cosplay&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi
Ez meg kidobta a Google főoldalt,de láttam képet szal no problem Amúgy te is Pesti vagy?Esetleg nincsen mangád eladó?
beküldve: 2008-12-30 13:12:28
(#82) na b******XD ez nem is azt dobja ki amit linkeltemXD
Szerk: MeLLLLLLo 2008-12-30 13:21:56
beküldve: 2008-12-30 13:11:43
(#81) http://images.google.hu/images?q =mello%20cosplay&ie=utf-8&am p;oe=utf-8&rls=org.mozilla:h u:official&client=firefox-a& amp;um=1&sa=N&tab=wi
beküldve: 2008-12-30 13:10:44
(#80) keresek másikXD v nemtom
http://www.fan-store.net/catalog/C00087_02.jpg
Azt írja "Not Found" na de sebaj mert kuglin rákerestem--azt kidobta hogy Madonnának is ugyanien ruhája van
beküldve: 2008-12-30 13:05:05
(#78) http://www.fan-store.net/catalog /C00087_02.jpg