Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Ha a Hellsinges komornyikra gondolunk, akkor tervezem...
WAAAAH. De shotáról, mármint kisfiú alakról beszélünk, ugye? Dark/normalWaltert (tehát összefogott hajjal) szokták férfiak cosplayelni, ezzel nincs probléma, csak mikor még kissrác.
Sajnálatos módon 22 vagyok hosszú hajjal, szóval nem stimmelnek a paraméterek... :P
Még talán Batou-n gondolkodok a GitS-ből .. /de most megint vágjam le a hajam?... eh/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-11-02 15:39:23
WAAAAH. De shotáról, mármint kisfiú alakról beszélünk, ugye? Dark/normalWaltert (tehát összefogott hajjal) szokták férfiak cosplayelni, ezzel nincs probléma, csak mikor még kissrác.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-02 15:21:55
(#45) mikortól lehet jegyet szerezni/lefoglalni:
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Első és legfontosabb: végre eljutni!
Aztán szerintem rajzversenyre is bejelentkezek. Tényleg, saját karaktert is lehet? Vagy mindenképpen valami ismert szereplő kell? /Utálok másolni/
Remélem eljön az a con, amikor shotaWaltert fiúk is cosplayelik...
Aztán szerintem rajzversenyre is bejelentkezek. Tényleg, saját karaktert is lehet? Vagy mindenképpen valami ismert szereplő kell? /Utálok másolni/
Karaktert lehet csekkolni a honlapomon Reina néven
Remélem eljön az a con, amikor shotaWaltert fiúk is cosplayelik...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-11-02 15:07:58
beküldve: 2008-11-02 14:58:16
(#43) Sajna én nem tok kimenni con-ra... Max ha tesómmal elcsórjuk apám kocsiját Úgyis van már jogsija
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én is remélem, hogy eljutsz
Konkrét mégis = Hallgatni Daimoon fárasztásait egész nap, bevásárolni, fórumtalizni^^ Majd helyet keresni Cosplay előtt, betolakodni a sorba...
Valami ilyesmi lehet, nem?
de mostmár az első sor közepére kell helyet szerezni a cpre xD és én is megyek, nem úgy mint most (persze h megint elnyomom a vérkeringést a lábamban xD)
Fárasztás? Az inkább én vagyok, amikor már nincs elég pénzem, sem a pénztárcámban, sem a mobilomon (szegény Berni, és Riku volt az áldozat ebben az ügyben xD)
Én is remélem h eljutsz, Riku...vagyis ajánlom (ez fenyegetés volt... vigyázz, mert a conra kész lesz a 2m-es baltám xD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én is remélem, hogy eljutsz
Konkrét mégis = Hallgatni Daimoon fárasztásait egész nap, bevásárolni, fórumtalizni^^ Majd helyet keresni Cosplay előtt, betolakodni a sorba...
Valami ilyesmi lehet, nem?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-11-02 13:42:08
Ki találtam egy akciót 1et fizetsz 5öt kapsz!! :d
Ekkora csőd után a MangaFantól semmit sem kapsz.
SakuraCon 2009? Hmm, remélem eljutok, semmi konkrét.
beküldve: 2008-11-01 20:45:14
(#39) beküldve: 2008-10-30 11:44:15
(#38) :3
Akkor hajrá mindenkinek, olvasom a terveket. Ahhoz képest, hogy még egy bő félév hátravan, elég jók az elképzelések, ennek örülök xD
5000 ft-os jegynek nem örülnék, de ha ennyi kellene egy Conhoz, lennék olyan fanatikus, hogy bevállaljam xD
Akkor hajrá mindenkinek, olvasom a terveket. Ahhoz képest, hogy még egy bő félév hátravan, elég jók az elképzelések, ennek örülök xD
5000 ft-os jegynek nem örülnék, de ha ennyi kellene egy Conhoz, lennék olyan fanatikus, hogy bevállaljam xD
Az már egy dolog, hogy kicsit szűkölnék shopping-ügyben xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-30 11:31:51
(#37) Nekem táncpados/szőnyeges élményem csak annyi van, hogy MATsurinapos afterpartyn a szervezői szobában még kicsit visszadugtuk táncszőnyeget (nem pad volt) és életemben először kipróbáltam. Valami Gundamra táncoltunk, már nem pontosan emlékszem, melyikre, de arra igen, hogy mivel kissé ittas voltam, mindutalan "letáncoltam" a szőnyegről
Nagy móka volt.
Nagy móka volt.
no pussy, just the dicks
Táncpad:
-Természetesen,de csak a kezdőbe (*jó régen gyakoroltam már...*
jó hogy eszembe juttattad...életemben először én is nevezni fogok a kezdő kategóriába xD *pár hónapja van táncszőnyege*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-30 09:52:18
(#35) Állítólag a helyszínen azért nem változtatnak,mert nem tudnak.
nincs más hely,ahol rendezhetnék, csak a végletek. Ha a Symában lenne,akkor 5000Ft lenne a jegy...Nos,gondolom ezt mindenki látja, hogy akkor tényleg csak a "legelvetemültebbek" mennének^^
Kiváncsi vagyok a megoldásukra, mit találnak ki a helyszín megoldására.
~~Versenyeim:~~
Cosplay:
-Craftmanship: Huhh. Nagy kihívás lesz, életemben először fogok craftezni. A jelölt még titok
Rajzverseny:
-Érdekesen nézne ki,ha pont én nem versenyeznékxD
Fanart,original a biztos cg még nem (életkép kizárva )
Táncpad:
Azthiszem ennyi.
nincs más hely,ahol rendezhetnék, csak a végletek. Ha a Symában lenne,akkor 5000Ft lenne a jegy...Nos,gondolom ezt mindenki látja, hogy akkor tényleg csak a "legelvetemültebbek" mennének^^
Kiváncsi vagyok a megoldásukra, mit találnak ki a helyszín megoldására.
~~Versenyeim:~~
Cosplay:
-Craftmanship: Huhh. Nagy kihívás lesz, életemben először fogok craftezni. A jelölt még titok
Rajzverseny:
-Érdekesen nézne ki,ha pont én nem versenyeznékxD
Fanart,original a biztos cg még nem (életkép kizárva )
Táncpad:
Azthiszem ennyi.
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Nos, igen, tény, hogy ha úgy vesszük, akár időm is lenne rá tanulni, csak az a baj, hogy mindezt a suli mellett... kicsit nehézkes beütemezni. A fanfiction szempontjából abban a tekintetben szerencsés vagyok, hogy egyik-másik nagy kedvencem M.on. is forgalmazott. Szerintem még választani is tudnék, de az az 1800 szó... Kész, nekem annyi.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-10-30 09:53:25
beküldve: 2008-10-30 08:28:51
(#33) Még sajna sohasem voltam. de mostmár mindenáron elakarok jutni odaa
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^