• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Oldalak: ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 <<>>
beküldve: 2008-10-30 08:06:05
(#32) Válasz Arishima (#31) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Az AMV versenyen igen erősen gondolkozom, viszont akad egy bökkenő: nincs olyan programom (vagy van, csak éppen kezelni nem tudom), amivel igazán ütős videót lehetne összerakni. Ha mégis lesz valami jó ötlet, megcsinálom, max nagyon extra effektek nélkül.

sok sikert, bár még jó hosszú idő van a conig ahhoz h akár beszerezz egy új progit és megtanuld használni

A fanfiction-írás állna a legközelebb hozzám, viszont ezt ott bukom, hogy nem tudok össz-vissz 1800 szóban gondolkozni, egy jó sztorihoz (még ha csak egy egyszerű novelláról beszélünk), számomra ez túl kevés.

A fanfictionhoz sztem is nagyon kevés az 1800...én amit eddig írtam, az 6fejezetes volt, és egyik fejezet sem volt kevesebb, mint 1800...

Bár ezen még én is gondolkozok, lehet h valami jót összelehetne dobni, csak az a kár h csak s kizárólag a M.o. forgalmazott animékből lehet...

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-10-29 23:41:48
(#31)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Életem első Conjával kapcsolatos remények, hát...

Barátaim győzködnek, hogy jó lenne cosplayelni, de a karakter nagyon kérdéses, ráadásul nem hiszem, hogy kapásból így kellene kezdenem xD

Az AMV versenyen igen erősen gondolkozom, viszont akad egy bökkenő: nincs olyan programom (vagy van, csak éppen kezelni nem tudom), amivel igazán ütős videót lehetne összerakni. Ha mégis lesz valami jó ötlet, megcsinálom, max nagyon extra effektek nélkül.

A fanfiction-írás állna a legközelebb hozzám, viszont ezt ott bukom, hogy nem tudok össz-vissz 1800 szóban gondolkozni, egy jó sztorihoz (még ha csak egy egyszerű novelláról beszélünk), számomra ez túl kevés.

Szóval, legrosszabb esetben csak kimegyek, és jól érzem magam. Aztán meglátjuk, mit hoz még a jövő.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-10-29 22:39:37
(#30) Válasz Daimoon (#22) üzenetére
Hiromi
Hiromi
[ Addiktgyanús ]
Hiromi, és mit/kit fogsz Cosplayezni?^_^

Nah ez az amit még nem tudok XD ^^"" ha van vkinek ötlete akkor azt szívesen fogadnám (hosszú barna haj, kék/zöld szem és csaj ^^)

"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-10-29 22:07:22
(#29)
 Ayu-chan
Ayu-chan
[ Új arc ]
Rendben és mégegyszer nagyon koszi ^^

beküldve: 2008-10-29 22:06:18
(#28) Válasz Ayu-chan (#26) üzenetére
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]

Holnap küldök PÜ-t,ok?

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-29 22:08:04
beküldve: 2008-10-29 22:05:31
(#27)
 Ayu-chan
Ayu-chan
[ Új arc ]
És orulok hogy mosolyt csaltam néhány ember arcára XD

beküldve: 2008-10-29 22:04:55
(#26)
 Ayu-chan
Ayu-chan
[ Új arc ]
Nagyonszépenkérlek kuldd el nekem *-* nana95@citromail.hu
Végre valaki aki lefényképezett xD

beküldve: 2008-10-29 22:04:01
(#25) Válasz Ayu-chan (#23) üzenetére
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Nekem még fotóm is van rólad,a barátnőm kiköpte az italát úgy röhögött xD

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-10-29 22:02:17
(#24) Válasz Ayu-chan (#23) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Rettegjetek mert újra egy vicces/orult/hulye/perverz kérdéssel fogok mászkálni a Conon xD. Ha esetleg valakinek nem ugranék be ''Szerinted hány farka van Narutonak?'' feliratú lapos kiscsaj voltam .

Igeen!!!! Megint!
Az nagyon jó volt ^_^ Éppen mentünk bé, és a kordon mögül kérdeztél xD Én meg visszakérdeztem, hogy az első-és a hátsó is annak számít-e? Nagyon Káó voltam xD

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-29 21:55:23
(#23)
 Ayu-chan
Ayu-chan
[ Új arc ]
Rettegjetek mert újra egy vicces/orult/hulye/perverz kérdéssel fogok mászkálni a Conon xD. Ha esetleg valakinek nem ugranék be ''Szerinted hány farka van Narutonak?'' feliratú lapos kiscsaj voltam .

beküldve: 2008-10-29 20:27:59
(#22) Válasz Hiromi (#21) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Hiromi, és mit/kit fogsz Cosplayezni?^_^

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-29 10:51:31
(#21) Válasz Ayumibaba (#19) üzenetére
Hiromi
Hiromi
[ Addiktgyanús ]
Tudnám díjazni,ha tavasszal nem a Pecsában lenne,mert már tényleg tömegnyomor volt,főleg a nagyteremben.-.- De ha netán mégis ott lenne,sztem jó lenne mobilwcket kirakni a sátoroktól nem messze(legalább egyet),mert én con idején pont fel voltam fázva,és a karaoke zsűri miatt egész nap a sátorban dekkoltam,és elegem lett már abból,hogy egyfolytában vissza kellett mennem a pecsáig vécére....de ez csak az én véleményem

Szerintem is jobb volna ha nem a pecsában tartanák a con-t... Az animecon már kinőtte a Pecsát... de ha ott lesz én akkor is megyek, nem hagynám ki... és most már cosplayezni is fogok ^^

"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-10-29 10:48:38
(#20) Válasz Shoujo (#18) üzenetére
Csinzisztikus
Csinzisztikus
[ Rászokóban ]
Én még sose voltam, de azon tűnödtem, hogy egyszer elmehetnék egy Anime/Sakura Con-ra... majd meglássuk, mennyire esik egybe szülinapommal, vagy Húsvéttal, ha közel lesz, egyszerűbb lesz meggyőznöm anyámékat

Én se voltam még conon,de szeretnék menni nekem egyszerűbb lenne az őszi cont a szülinapomhoz egyeztetni,de kétlem,hogy az emberek elmehetnének az évnyitóról
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
nem egy álom szeptember elsején ünnepelni szülinapom

Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-10-27 19:02:03
(#19)
Ayumibaba
Ayumibaba
[ Rászokóban ]
Tudnám díjazni,ha tavasszal nem a Pecsában lenne,mert már tényleg tömegnyomor volt,főleg a nagyteremben.-.- De ha netán mégis ott lenne,sztem jó lenne mobilwcket kirakni a sátoroktól nem messze(legalább egyet),mert én con idején pont fel voltam fázva,és a karaoke zsűri miatt egész nap a sátorban dekkoltam,és elegem lett már abból,hogy egyfolytában vissza kellett mennem a pecsáig vécére....de ez csak az én véleményem

beküldve: 2008-10-27 16:10:41
(#18)
Shoujo
Shoujo
[ Gyalog ]
Én még sose voltam, de azon tűnödtem, hogy egyszer elmehetnék egy Anime/Sakura Con-ra... majd meglássuk, mennyire esik egybe szülinapommal, vagy Húsvéttal, ha közel lesz, egyszerűbb lesz meggyőznöm anyámékat

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Oldalak: ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 <<>>