Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2008-10-27 13:19:37
(#2) Szerintem nem korai a topic!
Várom nagyon...
Nincs semmilyen terv (pl. Cp) de h ott leszek, az halál biztos
Várom nagyon...
Nincs semmilyen terv (pl. Cp) de h ott leszek, az halál biztos
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-27 13:14:15
(#1) Sziasztok!
Szokás szerint Én indítom a lavinát, a következő Con-váró topicot. Mindenki mindent leírhat, verseny-terveket, reményeket, hogy szerinte miben kellene változtatni, esetlegesen ha valaki fülébe jut valami információ, itt megoszthatja a fórumozók népes táborával.
/ Ha valaki azzal jön, hogy korai még a topic, azt megeszem, mert egy rajongónak sosem korai semmi xD/
Akkor kezdeném is.
Szerintem már régóta megértünk már egy nagyobb helyszínre. Gondolom, a szervezők nem szeretnének tavasszal AnimeCon helyett FishingCon-t rendezni a szardínia feeling-miatt. ( Erőltetett vicc xD)
Első napirendi pont szerintem, az új helyszín.
Mert szükség van rá, örömünkre legyen mondva, elértük már azt a létszámot, ami miatt érdemes változtatni.
Programok? Szerintem eddig is magas volt a színvonal, úgyhogy ebbe nem szólnék bele konkrétan.
/ Esetlegesen egy külföldi mangaka beszervezése - de ismerjük a mondást, miszerint pénz beszél, mangaka jön. Vagy hogy is van ez, volt ott valami kutya is. Nah mind1...? xD/
Versenyek :
Akkor Terveim : Már ezermegegyszer leírtam, de akkor ide is, hogy teljes legyen a kép .
- Cosplay : Erre fektetem most a szabadidőm nagy részét : Craftmanship - Team Mangafan xD Szerintem nagyon jók leszünk
Karakterem : Syureria az Ar Tonelico-ból
- AMV : Próba cseresznye, most is bepróbálom. Ezúttal nem kapkodom el. xD
- Rajzverseny : Most kimarad. Vagy nem. Még eldöntöm. xD
Ez, ami biztos
És persze a fórumtali. Az kihagyhatatlan.
És találkozás a barátokkal. Mert ezért Con. Mert ezért szeretjük.
Szokás szerint Én indítom a lavinát, a következő Con-váró topicot. Mindenki mindent leírhat, verseny-terveket, reményeket, hogy szerinte miben kellene változtatni, esetlegesen ha valaki fülébe jut valami információ, itt megoszthatja a fórumozók népes táborával.
/ Ha valaki azzal jön, hogy korai még a topic, azt megeszem, mert egy rajongónak sosem korai semmi xD/
Akkor kezdeném is.
Szerintem már régóta megértünk már egy nagyobb helyszínre. Gondolom, a szervezők nem szeretnének tavasszal AnimeCon helyett FishingCon-t rendezni a szardínia feeling-miatt. ( Erőltetett vicc xD)
Első napirendi pont szerintem, az új helyszín.
Mert szükség van rá, örömünkre legyen mondva, elértük már azt a létszámot, ami miatt érdemes változtatni.
Programok? Szerintem eddig is magas volt a színvonal, úgyhogy ebbe nem szólnék bele konkrétan.
/ Esetlegesen egy külföldi mangaka beszervezése - de ismerjük a mondást, miszerint pénz beszél, mangaka jön. Vagy hogy is van ez, volt ott valami kutya is. Nah mind1...? xD/
Versenyek :
Akkor Terveim : Már ezermegegyszer leírtam, de akkor ide is, hogy teljes legyen a kép .
- Cosplay : Erre fektetem most a szabadidőm nagy részét : Craftmanship - Team Mangafan xD Szerintem nagyon jók leszünk
Karakterem : Syureria az Ar Tonelico-ból
- AMV : Próba cseresznye, most is bepróbálom. Ezúttal nem kapkodom el. xD
- Rajzverseny : Most kimarad. Vagy nem. Még eldöntöm. xD
Ez, ami biztos
És persze a fórumtali. Az kihagyhatatlan.
És találkozás a barátokkal. Mert ezért Con. Mert ezért szeretjük.
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)