Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Én meg Ed leszek FMA-ból! (szemüvegben!)
Oda se neki! *legyint egyet* Nálam Renji lesz szemüveges, és kék szemű...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Igen, mivel a dekorgumi elég matt, viszont nem sok minden fogja be, szóval valószínűleg az akrilfesték lesz a nyerő
Értem. Köszi szépen a válaszokat. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni, még egyszer sok sikert hozzá. :) (Képet azért majd minimum kérünk róla :P)
9/28 NEVER FORGET
Aztán ha összeállt az egész, gondolom lefújod valamivel. (?) Na, mindenestre sok sikert hozzá!
Köszi
Igen, mivel a dekorgumi elég matt, viszont nem sok minden fogja be, szóval valószínűleg az akrilfesték lesz a nyerő
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Hajrá edward cosplay! Én Yoruichi leszek:) vagy Soi fon de inkább Yoruichi:) Valaki még Bleach?
Hát mivel barna hosszú hajam van /és nem fogom se levágatni se befesteni/ maximum a penge szellemének tudnék beöltözni... :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-14 21:27:03
(#224) Hajrá edward cosplay! Én Yoruichi leszek:) vagy Soi fon de inkább Yoruichi:) Valaki még Bleach?
beküldve: 2009-01-14 21:14:32
(#223) Nem is rossz ötlet a dekorgumi. Én mondjuk lehet /őszre, nem most/ Al leszek. Full vértben XD
Valaki emlegette itt Yoruichit. Majd szerzek egy fekete macskát és rámondom hogy ő az XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-14 21:26:52
beküldve: 2009-01-14 21:13:45
(#222) Én is sok sikert kívánok az edward cosplay-hez
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Szerk: Hiko-chan 2009-01-14 21:14:41
És miből / hogy csinálod? Nem muszáj válaszolnod, ha műhelytitok, csak úgy kíváncsi vagyok. (Pedig nem hiszem, hogy valaha is Edet cp-znék. ^^")
Dekorgumi, plusz egy kis modellagyag, na meg hulladék drótok, vezetékek
Aztán ha összeállt az egész, gondolom lefújod valamivel. (?) Na, mindenestre sok sikert hozzá!
9/28 NEVER FORGET
És miből / hogy csinálod? Nem muszáj válaszolnod, ha műhelytitok, csak úgy kíváncsi vagyok. (Pedig nem hiszem, hogy valaha is Edet cp-znék. ^^")
Dekorgumi, plusz egy kis modellagyag, na meg hulladék drótok, vezetékek
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Vasárnap csoportos performanceban én is Edward leszek (a magasság stimmel ) és jelentem nekem lesz automailem is A lábat nem garantálom, mert nehéz lenne abban előadni a sok mindenfélét, de a kar 100%
de jó már várom, látni akarom mindenképpen =^.^=
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Vasárnap csoportos performanceban én is Edward leszek (a magasság stimmel ) és jelentem nekem lesz automailem is A lábat nem garantálom, mert nehéz lenne abban előadni a sok mindenfélét, de a kar 100%
9/28 NEVER FORGET
Kár... Pedig kiváncsi lettem volna, még nem volt szerencsém látni olyan Ed cosplay-est akinek volt auto-mail-je... De ki tudja? lehet hogy még fogok látni ...
beküldve: 2009-01-14 20:13:27
(#216) most lövöm fejbe magam...ebben a szent pillanatban anyum elELENGEDETT A SAKURA CON-RA O.O ^^ OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!!>w<
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2009-01-14 20:03:16
(#215) De jóó! Nekem van varrónő ismerősöm, nem tudom segítene-e... Persze én is csinálnám, de mégis jó, ha van szakértő...Csak már annyira közel van az OSzi, feb. 21-éig nemtom kész lesz-e...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Én meg Ed leszek FMA-ból! (szemüvegben!)
Én is Ed szeretnék lenni, csak nem a Sakura-n, hanem az OSzAKe-n. Van valami jó ötleted a ruhához? Én nagyon suta vagyok, nem hiszem, hogy egyedül meg tudnék csinálni egy jó cosplay jelmezt.(amúgy a szemüveggel semmi baj, nekem is van )
Hát én se egyedül fogom. A köpenyt szombaton varrom meg segítséggel. A többit még nem nagyon tudom.
Kockanyúl x3