Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor egyikünknek sincs igaza, mert a fodrászok nem csak hidrogén-peroxidot használnak a szőkítéshez, hanem festő anyagot is (anélkül mindenki hidrogénszőke lenne).
Ja és bekaphatod!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-21 19:37:58
Kénytelen leszek kiábrándítani téged, ugyanis nincs olyan szőke hajfesték, ami pár mosás után lekopik. A szőkítéshez hidrogénezni kell, az pedig mindig tartós. Szóval, ha nem akarsz a con után is szőke maradni, akkor inkább válaszd a parókát.
Egyetértek.
MeLLLLLLo:
Ha meg ilyen hajlefújós nalhé is eszedbe jutott, mosással kijövő festékkel, NE TEDD. Ugyanis - bár nem tudom milyen az eredeti hajszíned - én pl. anno kipróbáltam a barna hajamon... ehh... a szőke helyett valami neonzöld-takony árnyalat lett belőle.
Szóval a paróka tényleg a legjobb megoldás.
Amúúúgy... Remélem látlak majd, mert érdekelne már valami "tuti Mello"...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-21 19:40:08
Kénytelen leszek kiábrándítani téged, de a szőkítéshez nem "hidrogénezni", hanem hidrogén-peroxidozni kell.
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
Kénytelen leszek kiábrándítani téged, ugyanis nincs olyan szőke hajfesték, ami pár mosás után lekopik. A szőkítéshez hidrogénezni kell, az pedig mindig tartós. Szóval, ha nem akarsz a con után is szőke maradni, akkor inkább válaszd a parókát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-21 18:58:06
(#328) de rég voltam itt...na mind1 jajj képzeljétek!! most épp varrom a mellényemet és non jól haladok. mindjárt kész van^^ bőrkabátot vettem(persze műbőr nem is igazi) bőrkesztyűt kapok a féltesómtól cipőt meg a bnőmtől...hmmmja igen a gatya. azt olcsón megúszom^^az is műbőr. aztááán. vagy parókám lesz vagy befestem a hajam szőkére. persze olyannal ami pár hajmosás után lekopik. nyakláncot meg csinálok és tádááám lesz egy tuti mello a conon^^
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
én tervezgetem a conbérlet megvételét...bár lehet h felesleges, mert az őszi vidékire úgysem megyek
(és a bérlet 8ezró...a jegy meg gondolom u.annyi mint tavaly...)
szal marad a netes jegyvétel + Daimoon titkos fegyvere xDDDD
ezekkel biztosan bejutunk a kövi conra majdnem elsőként x3333
Van olyan, hogy conbérlet? Én még ilyenről nem is hallottam...de mondjuk nekem nem is kéne, mert a nyári vidékire nem biztos, hogy lejutok, meg azért a többórás sorbanállásnak is megvan a hangulata
Az már más kérdés, hogy milyen az a hangulat...
Ősszel sikerült úgy érkezni, hogy majdnem a sor legvégén álltunk 3 óráig, ráadásul utána meleg pulcsiban, nagykabáttal a kezünkben nyomakodhattunk az embertömegben... Nah akkor pl. brutálisan idióta szintre sikerült lesüllyednünk... De vicces volt és utána egy héttel már azt tervezgettük, hogy tavaszal minek öltözzünk be
De visszatérve a témára; én most majd a trilliánból akarom megszerezni két napos jegyemet. Ők elvileg sokat kapnak, hozzám meg egész közel van a bolt.
beküldve: 2009-01-21 10:00:13
(#326) Én már naon várom a cont, kenshinként megyek le
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-01-21 09:58:47
(#325) szal marad a netes jegyvétel + Daimoon titkos fegyvere xDDDD
ezekkel biztosan bejutunk a kövi conra majdnem elsőként
Akkor csatlakozom hozzád XXD
ezekkel biztosan bejutunk a kövi conra majdnem elsőként
Akkor csatlakozom hozzád XXD
én tervezgetem a conbérlet megvételét...bár lehet h felesleges, mert az őszi vidékire úgysem megyek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kedves Snezzi! A "hihihi" postot kerüld, Bence nem azt mondta hogy Emese vagy, hanem azt hogy értelmetlen rövid hozászólás volt.+ Ne duplapostolj hanem szerkeszd!, és az fölösleges postokat kerüld! Köszönöm!
Rendben
beküldve: 2009-01-20 16:54:42
(#321) Kedves Snezzi! A "hihihi" postot kerüld, Bence nem azt mondta hogy Emese vagy, hanem azt hogy értelmetlen rövid hozászólás volt.+ Ne duplapostolj hanem szerkeszd!, és az fölösleges postokat kerüld! Köszönöm!
Szerk: baniaa3 2009-01-20 16:55:26
Na népek! Valaki tudja már mikortól lehet jegyet kapni? Idén már végre ki is szeretnék jutni...
Elvileg egy hónappal a con előtt, de az a biztos, ha néha felnézel a MAT honlapjára (http://www.animetarsasag.hu) vagy az animecon.hu -ra. Most tavasszal én sem szeretnék 3 órát várni...
Valszeg 1 max 2 héten belül megrendelem a jelmezem!!!
Boldogság vaaaaaaaan!!!
Boldogság vaaaaaaaan!!!
CSAlunk? CSalunk?
Hát biza csalunk
Spoiler a Spoilerban:)