Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
[QUOTE]
meg szerettem volna hellsing -et csak ahhoz meg nincs senki csak én
[QUOTE]
Én lettem volna szívesen, de a gothic lolita ruhámhoz is ragaszkodok
[QUOTE]
Lehetne két ruhád, hiszen két nap van...
[QUOTE]
[QUOTE]
[QUOTE]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-27 19:30:31
(#361) Misa színű xD LOL
De komolyan, csak kicsit pirosabb, meg az enyém kisebb.( Mandarina Duck- piros, asszem a pannon oldalán van talán kép is )
A beöltözés: Ezt nem igazán CP-nek szánom.
I'm your little butterfly, but who my butterfly?
Misa színű xD LOL
De komolyan( Mandarina Duck- piros) majdnem olyan színű, csak kicsit pirosabb, meg nekem kisebb mint Misájé.
A beöltözés: ezt nem igazán CP-nek szánom.
Inkább csak nem akarok sima ruhában menni.
én szurkolok
mondjuk szerencsés vagyok , mert anyám simán elenged
Engem is simán elenged, de persze nem úszom meg a megjegyzéseket: "hülyeség, felesleges idő- és pénzpocsékolás, inkább valami értelmeset csinálj, milyen emberek járnak oda stb." És most a 13 éves húgomat is vinném! Na kváncsi vagyok, mit szól hozzá
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszönöm, nagy mázlid van! Esetleg cosplayezel? Kéne csinálni egy csapatot...
egyenlőre úgy tűnik,h igen death note-ot abból én leszek L ehhez mondjuk van csapatom (de nincs Ryuk pedig az jó lenne )
de a csapat az jó ötlet, te mire gondoltál?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-27 18:00:25
beküldve: 2009-01-27 17:41:58
(#356) Köszönöm, nagy mázlid van! Esetleg cosplayezel? Kéne csinálni egy csapatot...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Nekem is ez lesz (lenne) az első Conom. Én szívesen beöltöznék Edward-nak (FMA) vagy L-nek (Death Note). Bár ez még abszolút nem biztos. Még az se, hogy kijutok. Bár ha mégis, és nem cosplay-ezek, akkor karaoke-zni fogok! A Naruto 4. ópeningjét énekelném, a Namikaze Satellite-t. Olyan tök jó lenne végre kijutni a Conra! Amikor a tavaji ŐsziCon-t vezettem fel anyának, hogy mit csinálnánk, hova mennénk, még csak hümmögött, de amikor mondtam, hogy kétnapos, rávágta hogy nem, és nem is engedett. Most azonban elkezdtem felvezetni a SakuraCont, de már nem mondta, hogy nem (és azok is szimpatikusak neki, akikkel mennék), szóval lehet, hogy idén én is kint leszek!
én szurkolok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-27 17:32:13
beküldve: 2009-01-27 17:18:24
(#354) nekem is ez lesz az első con-om,jelenlenleg is puhítom a szüleimet,majd meglátjuk,hogy sül el AM haveromat már egy 2 hete azzal nyaggatom,hogy menjük fel együtt.Ő beöltözik Light-nak,én L-nek,viszünt magunkkal egy bilicset,felspékelt olyan 3 méteres lánccal és fogunt magunknak 2 misa-t Önként jelentkező? ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-27 16:36:50
(#353) Nekem is ez lesz (lenne) az első Conom. Én szívesen beöltöznék Edward-nak (FMA) vagy L-nek (Death Note). Bár ez még abszolút nem biztos. Még az se, hogy kijutok. Bár ha mégis, és nem cosplay-ezek, akkor karaoke-zni fogok! A Naruto 4. ópeningjét énekelném, a Namikaze Satellite-t. Olyan tök jó lenne végre kijutni a Conra! Amikor a tavaji ŐsziCon-t vezettem fel anyának, hogy mit csinálnánk, hova mennénk, még csak hümmögött, de amikor mondtam, hogy kétnapos, rávágta hogy nem, és nem is engedett. Most azonban elkezdtem felvezetni a SakuraCont, de már nem mondta, hogy nem (és azok is szimpatikusak neki, akikkel mennék), szóval lehet, hogy idén én is kint leszek!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-01-27 15:37:23
(#352) Misa színű xD nekem am ha mehetek akk ez lesz az első conom *-* úgyhogy én biztos nem fogok beöltözni
Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.
beküldve: 2009-01-27 10:47:23
(#351) Ez ütött XD
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-01-26 21:10:14
(#349) Sziasztok! Nekem külön CPm nem lesz, de megpróbálok valami hasonlóba öltözni mint L a második filmben amikor Lighttal találkozik az egyetemen ( ugye ez nem számít spoilernek?) és lesz nálam Misa színű telefon. ( olyan színű a saját telóm is XD) Csak sajna nincs egyszínű fehér hosszúujjú felsőm. Úgyhogy lehet hogy egy póló lesz rajtam