Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Yaven télleg hosszú az üzi, de nagyon köszönöm hogy ennyi időt szántál rá(m)!^^ Így már tudom mire számíthatok ilyen téren, hisz nekem ez lesz az első conom. Szóval ezt valahogy mindenképpen meg fogom hálálni
Nincs mit.
Annak idején én is örültem volna, ha valaki felvilágosit, hogy ne meleg pulcsiban menjek az Animeconos tömegbe.
beküldve: 2009-02-01 21:59:46
(#437) Yaven télleg hosszú az üzi, de nagyon köszönöm hogy ennyi időt szántál rá(m)!^^ Így már tudom mire számíthatok ilyen téren, hisz nekem ez lesz az első conom. Szóval ezt valahogy mindenképpen meg fogom hálálni
Yumi mindenkinek szüksége lesz rá, köszi és viszont kívánjuk a kitartáshoz szükséges erőt!
Yumi mindenkinek szüksége lesz rá, köszi és viszont kívánjuk a kitartáshoz szükséges erőt!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-01 16:55:33
(#435) Köszi, nekem szükségem lesz rá XD
I'm your little butterfly, but who my butterfly?
beküldve: 2009-01-31 19:00:47
(#434) Óóó, igen a sakuracon 2009 Úgy tűnik idén is el tudok majd menni. Csak még messze van.... Addig is kívánok mindenkinek ez utóbbi ok miatt sok kitartást.
Hmmm....kutyust akarsz varrni? Az szép nagy munka lesz... Csak aztán a ruháról se feledkezz meg, mert nem lenne jó, ha mindössze egy kalap, meg egy kesztyű lenne rajtad...
Holnap kidolgozom a szabásmintát, és jövő héten meglesz. Nem sokkal durvább, mint egy másfél méteres szalag mindkét oldalára felvarrni egy vékony kis csipkét, kézzel...
Huh, csak kalap és kesztyű! Ez már hentai! De eszembe jutott róla egy vicc!
Az ifjú menyasszony állandóan azt hallja az anyjától, hogy sose mutatkozzon teljesen ruhátlanul a férje előtt. Mikor megházasodik, minden egyes alkalommal igyekszik ezt betartani. Egy hét múlva a férj nem bírja tovább:
-Szívem, volt nálatok valami elmebaj a családban?
-Nem, miért?
-Akkor ez valami egyéni perverzió, hogy mindig, amikor lefekszünk, rajtad van ez a kalapka?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-01-31 18:54:10
Ujjjéééé, már majdnem kész a lolita-kalapkám! *visítva ugrál* A húgommal egymást bátorítva végre nekiláttunk, és hihetetlen módon majdnem be is fejeztük!!!! Jeeee!
Ilyenkor mindig kedvem támad még többet varrni! A következő egy új kesztyű lesz! Aztán egy kutyus!
Ilyenkor mindig kedvem támad még többet varrni! A következő egy új kesztyű lesz! Aztán egy kutyus!
Hmmm....kutyust akarsz varrni? Az szép nagy munka lesz... Csak aztán a ruháról se feledkezz meg, mert nem lenne jó, ha mindössze egy kalap, meg egy kesztyű lenne rajtad...
Kaminaga: neee, én tényleg szeretnék találkozni avval az emberrel, aki nemcsak Mattért, de Kiráért is rajong! Amúgy tetszik az aláirásod...ez eddig még fel sem tűnt nekem... *már két perce ezen röhög*
Misu-chan: huh, hát nem könnyited meg a dolgomat...na jó, akkor számits egy iszonyat hosszú e-mailre még ma
beküldve: 2009-01-30 18:48:06
(#431) vki nem tudna belépnoi hozzánk?egí kjakashit kleresek örülten fontos lenne
msn:
msn:
mewmewm@vipmail.hu
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-01-30 18:14:57
(#430) Yaven megkaptam az e-mailt, köszönöm szépen! Sok fontos infó volt benne^^ Hát az érdeklődési köröm: minden ami jó
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ujjjéééé, már majdnem kész a lolita-kalapkám! *visítva ugrál* A húgommal egymást bátorítva végre nekiláttunk, és hihetetlen módon majdnem be is fejeztük!!!! Jeeee!
az tök jó én is akartam varrni a mostani conra anko cp-t csak nincs rá időm de a nyárira megcsinálom
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-30 17:48:26
beküldve: 2009-01-30 16:53:16
(#428) Ujjjéééé, már majdnem kész a lolita-kalapkám! *visítva ugrál* A húgommal egymást bátorítva végre nekiláttunk, és hihetetlen módon majdnem be is fejeztük!!!! Jeeee!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Misu Chan: Megkaptad végül az e-mailemet? (nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jó helyre kattintottam-e )
Lady Rose: Május 16-17. PeCsa
Dragda: azért ahhoz már nagy tehetség kell, hogy a PeCsában eltévedj (na persze ezt pont egy olyan mondja, aki egyszer egy épületben tévedt el... )
Noriko: Eredetileg úgy terveztem, hogy én sem megyek fórumtalira, de Kaminaga miatt megéri
Lady Rose: Május 16-17. PeCsa
Dragda: azért ahhoz már nagy tehetség kell, hogy a PeCsában eltévedj (na persze ezt pont egy olyan mondja, aki egyszer egy épületben tévedt el... )
Noriko: Eredetileg úgy terveztem, hogy én sem megyek fórumtalira, de Kaminaga miatt megéri
wíííí, én is megyek, két bnőmmel... méghozzá 2 cp lesz XD
1. misamisa leszek, Keenga meg Raito XD
2. Miyavi leszek és Michiii meg Keenga meg fangörlök XD szal elleszünk XD
°Oo. Aimi-chan ^^ .oO°
beküldve: 2009-01-30 16:28:53
(#426) na, kösz mindenkinek majd vmi teljes álcában megyek a conra x3 és jó messze elkerülöm a fórumtalit >.<
(bár ha vmelyik verseny közben lesz, akkor télleg ki kell hagynom...de nem lenne jó... )
(bár ha vmelyik verseny közben lesz, akkor télleg ki kell hagynom...de nem lenne jó... )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nyugi,nem fogsz elveszni,vigyázok rád
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jaja, majd kérünk tőle autogrammot amíg még ingyen adja
najó elmegyek beveszem az agymenés elleni gyógyszerem mielőtt még alkapja valaki...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-01-30 11:32:43