Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-04 21:51:03
(#483) Hát pedig a hsz-eket olvasva, nem én vagyok az egyetlen, akinek nincs alvóhelye, de nem tudna hazamenni szombat éjjelre... És hát ez biza éjszakai szektázást jelent... vacak az élet....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ez egy kifejezetten nem jó 5let szerintem. mer éjszakain aludni alapból nem egy jó 5let, alapból ha van egy mobilod akkor az átkerül múlt időbe de ha még ezen kívül egy jól megtömött sakuraconos zacsi is fityeg rajtad akkor másnap kicsit szomorkás lesz a hangulatod. ez úgy kb minden éjszakai járatról elmondható de a 7esről kifejezetten, mer az nem csak szundikáló nagymamák meg szép villák között gurul hanem eléggé a 'sűrűjében' is a városnak. és utcánalvást sem javaslom
igaz és ha ellenkezel akkor be is durvulnak és a végén még kap egy kis zsebpénz a fogorvosod is, de csak ha szerencsés vagy
a rosszabb esetekre most nem térnék ki
nagyon várom már a con-t , meg a fórum talit is bár én elég inaktív tag vagyok, de majd távolról megkukucskálok mindenkit
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Amúgy az éjszaka eltöltésére a 7-es buszt ajánlom (mármint ha annak van éjszakai verziója)...a menetideje kb. 1 óra és meleg van.
ez egy kifejezetten nem jó 5let szerintem. mer éjszakain aludni alapból nem egy jó 5let, pl ha van egy mobilod akkor az átkerül múlt időbe de ha még ezen kívül egy jól megtömött sakuraconos zacsi is fityeg rajtad akkor másnap kicsit szomorkás lesz a hangulatod. ez úgy kb minden éjszakai járatról elmondható de a 7esről kifejezetten, mer az nem csak szundikáló nagymamák meg szép villák között gurul hanem eléggé a 'sűrűjében' is a városnak. és utcánalvást sem javaslom
-
Szerk: ∂z 2009-02-04 21:40:56
Szívesen. Végülis ha rendelsz az nekik is jó, szal elvileg nem lehet gond . De azért sok sikert hozzá!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Sztem próbáld meg. Nekem már párszor felajánlották, hogy a Conon is átvehetem pl. az újságot, mert úgy egyszerűbb nekik is, nekem is.
Kösz a választ! Remélem az én esetemben is igy tesznek majd
Amúgy szerinted az lehetséges, hogy Animestarsból rendelek egy wallscrollt és megkérem őket, hogy vigyék ki magukkal oda? Csak mert nincs kedvem postaköltséget fizetni...
Sztem próbáld meg. Nekem már párszor felajánlották, hogy a Conon is átvehetem pl. az újságot, mert úgy egyszerűbb nekik is, nekem is.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Hűha, én még nem próbálkoztam ilyennel, hogy őszinte legyek. Szóval passzolom a kérdést. ;) Conra még sose rendeltem semmit, úgyis mindig volt bőven mit vennem, meg ált. az egész év folyamán rendelek dolgokat innen-onnan. (Főleg persze mangákat)
9/28 NEVER FORGET
Ja-ja, meg akkor már valakit cosplay cimszó alatt beöltöztetünk Nagy Sándornak
Amúgy szerinted az lehetséges, hogy Animestarsból rendelek egy wallscrollt és megkérem őket, hogy vigyék ki magukkal oda? Csak mert nincs kedvem postaköltséget fizetni...
Szerk: Yaven 2009-02-04 20:35:22
Igen, igen! És ha mindenki hoz lándzsát magával, akkor még egy phalanxot is alkothatunk, mint a makedónok anno!
Ezzel csak annyi a bibi, hogy szúrófegyvert nem lehet bevinni. xD
* ma egy csomót törizett *
Ezzel csak annyi a bibi, hogy szúrófegyvert nem lehet bevinni. xD
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 20:30:12
A lényeg, hogy az ember lánya / fia úgy tolakodjon, mintha kémia ötösöket osztogatnának. xD Nem szabad engedni, hogy össze-vissza nyomjanak meg lökdössenek téged. TE lökdösd a többieket.
Á, jó terv! Vagy akár fórumtali cimszó alatt hadsereggé is felfejlődhetnénk és akkor tuti, hogy mindent meg fogunk tudni szerezni, amit meg akarunk
A lényeg, hogy az ember lánya / fia úgy tolakodjon, mintha kémia ötösöket osztogatnának. xD Nem szabad engedni, hogy össze-vissza nyomjanak meg lökdössenek téged. TE lökdösd a többieket.
/Ezt egy olyan lány mondja, aki alacsony, így nem bízhatja a véletlenre, hogy mi lesz Conon./
Ezt azért ne vegyétek annyira komolyan.
/Ezt egy olyan lány mondja, aki alacsony, így nem bízhatja a véletlenre, hogy mi lesz Conon./
Ezt azért ne vegyétek annyira komolyan.
9/28 NEVER FORGET
Fú már nagyon várom a sakuracont! Nagyon kíváncsi leszek minden egyes mozzanatára! Van egy anime a Dramacon és ugye hát magáért beszél a cím... iszonyat jó manga nekem nagyon bejön^^ Ismered?
Azért annyira ne várd... Nagyon rossz a tömegben tolakodni...és szinte lehetetlen odaférni egy-egy pulthoz.
Túl nagy elvárásokkal tuti nem fog tetszeni...inkább készülj fel a legrosszabbra
Dramacon c. animéről még csak hallottam, de foggalmam nincs, hogy az pontosan miről szól. De most utánanézek...
Még jó hogy elengedtek, különben idegbajt kaptam volna, hogy 2 terjedelmes e-mailt tök feleslegesen irtam
Amúgy az éjszaka eltöltésére a 7-es buszt ajánlom (mármint ha annak van éjszakai verziója)...a menetideje kb. 1 óra és meleg van.
Jó anyukád van neked én sztem nem leszek ott túl sokáig (értsd éjfél/fél egy utánig), mert akikkel megyek mind korán mennek majd haza....anyukámat pedig nem szeretném, hogy izguljon a miatt, hogy kikkel és hol vagyok.
Fú már nagyon várom a sakuracont! Nagyon kíváncsi leszek minden egyes mozzanatára! Van egy anime a Dramacon és ugye hát magáért beszél a cím... iszonyat jó manga nekem nagyon bejön^^ Ismered?
ne kérdezd, hogy ezt honnan tudom
Jó anyukád van neked én sztem nem leszek ott túl sokáig (értsd éjfél/fél egy utánig), mert akikkel megyek mind korán mennek majd haza....anyukámat pedig nem szeretném, hogy izguljon a miatt, hogy kikkel és hol vagyok.
arra úgyis ott van a bátyám
[/QUOTE]Fú már nagyon várom a sakuracont! Nagyon kíváncsi leszek minden egyes mozzanatára! Van egy anime a Dramacon és ugye hát magáért beszél a cím... iszonyat jó manga nekem nagyon bejön^^ Ismered?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
ez nagyon szép kalap tök ügyi vagy, hogy iet tudsz varrni
Köszi! Az alapja karton. A szalag eltakarja a folytonossági hiányokat (na erre most nem kéne büszkének lenni)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
ez nagyon szép kalap tök ügyi vagy, hogy iet tudsz varrni