Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-07 13:04:36
(#513) Jelentem lista íródik....
Exiled:
Azzi: Megkapod, megkapod. Jut eszembe a True Kiválasztott rangoddal mi van?
クイックシルバー: Szívesen, máskor is....
mad_chan: Lustaság fél egészség! A másik fele meg a süti!
Tessék csak, tessék! Sorban! Kicsik és nagyok, fórumos hölgyek és urak! Mézeskalács először a conon!
Kívánságotok szerint.
Tessék csak, tessék!
Exiled:
Azzi: Megkapod, megkapod. Jut eszembe a True Kiválasztott rangoddal mi van?
クイックシルバー: Szívesen, máskor is....
mad_chan: Lustaság fél egészség! A másik fele meg a süti!
Meglátszik, hogy mániákus sütögető vagyok...
Tessék csak, tessék! Sorban! Kicsik és nagyok, fórumos hölgyek és urak! Mézeskalács először a conon!
Remélhetőleg nem utoljára!
Kívánságotok szerint.
Tessék csak, tessék!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 13:11:23
beküldve: 2009-02-07 12:17:10
(#512) jéé ingyen süti ezért én is sorba állok
azért nem lesz egyszerű ennyi sütit megsütni, én biztos lusta lennék hozzá
azért nem lesz egyszerű ennyi sütit megsütni, én biztos lusta lennék hozzá
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-07 11:05:42
(#511) Dragda! Én is akarok sütikéééééééét!
Mindent rádbízok, de valami jóféle Kiválasztottas legyen
Mindent rádbízok, de valami jóféle Kiválasztottas legyen
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-07 11:12:12
Hehehe.Annyit mondhatok,hogy élezettel fogom megenni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem akarod Te azt tudni....
Prekoncepcióim vannak... Ismerem az ilyen kis perverzeket... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dragda:1: én csak elfogadtam az ötletet,te ajánlottad
2: Please ne lődd le a poént majd a fórumtalin kiderül x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Exiled neked nem kell....úgyis tudom milyest szeretnél...
Nem akarod Te azt tudni....
Cenzúrásat....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-07 01:17:16
(#504) Felhívás!
Aki jönne fórumtalira és igényli, hogy ellássam pár szem mézeskaláccsal az dobjon nekem egy pü-t (az is, aki már feliratkozott a listámra). Összesítési célzattal kellene a dolog.
Előre is hálás vagyok.
Ui: Ha gondoljátok azt is megírhatjátok, hogy milyen mintával illetve cirádával kéritek. Pölö: I love Ramen! felirat egy szív alakú sütire... sötöbö.
Aki jönne fórumtalira és igényli, hogy ellássam pár szem mézeskaláccsal az dobjon nekem egy pü-t (az is, aki már feliratkozott a listámra). Összesítési célzattal kellene a dolog.
Előre is hálás vagyok.
Ui: Ha gondoljátok azt is megírhatjátok, hogy milyen mintával illetve cirádával kéritek. Pölö: I love Ramen! felirat egy szív alakú sütire... sötöbö.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 01:18:47
beküldve: 2009-02-05 22:24:31
(#503) Alister: Igen igen azért is javítottam ki magam a Dramaconnal kapcsolatban Jó hogy vannak ilyen segítőkész embörkék^^ te is meg Yaven is. Azthiszem már van szállásom, illetve ma beszéltem apummal azt mondta el tudja intézni, így nem lesz szükségem a 7-es buszra^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Még korai kérdezni,de nem tudjátok hogy mikortól lehet jegyet foglalni?
Eltaláltad.
beküldve: 2009-02-05 19:15:32
(#501) Még korai kérdezni,de nem tudjátok hogy mikortól lehet jegyet foglalni?
Ha ezt az üzenetet nem mondja el senkinek,adok magának egy epret.
beküldve: 2009-02-05 15:51:17
(#500) Asszem nekünk lehet, hogy lesz ingyenszállásunk! Egy lánynak aki lehet, hogy jön velünk, van fent ismerőse, és kitárja nekünk a lakását
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-02-05 15:39:13
(#499) spec én benne lennék,csak 2 ok: 1: bármennyire is jóban vagyunk,poggyászba rejtve nem tudnátok becsempészni egy kocsmába sem,emellett unokatesóval megyek, a másik,meg hogy éppen egy koloncra nem lesz szükségetek *most tényleg sajnálkozik a kora miatt*