Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-14 08:57:52
(#708) kitűző: felőlem lehet,de nem fogok összeomlani,ha nem lesz
kaja: Nem kéne csinálni egy nagy fórumtalis mecdonalds-os összeröffenést?
kaja: Nem kéne csinálni egy nagy fórumtalis mecdonalds-os összeröffenést?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hehe.te leszel az 5. akit lehívok.Első Dragda,utána Bence aztáhn Azzi,utána Alister és végezetül te
Csak negyedik vagyok? Hiába, amióta nem eszek embert az átírásos topikban, kissé megcsappant vérengző nimbuszom... A kaja-kérdésre a megoldás egyszerű:
1. kaja nem átlátszó zacskóban/dobozban
2. így a táskádban (esetleg rajta egy pulóver)
3. ???
4. profit
Kitűző: éniskérekszépen!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-13 22:37:53
(#706) Amint lesz egy szabad percem elküldök egy listát e-mail ban vagy valahogy^^ Mindenesetre mots ép egy tömeg van nálam, ezáltal nem tudom megkeresni a listát x)
Most mennem is kell de puszi mindenkinek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-13 22:35:54
(#705) először küld el,utánanézek,majd utána megmndom,hogy oké,vagy nem oké
De jó dolog,ha tőled függ valaki
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-13 22:30:59
(#704) ÁÁ kitűzőt én is kaphatok?? (vagy mih?! xD) Yaven karaokera én is jelizve vagyok Exileddel írjuk már össze a számokat, el is küldöm neki a listát még ma, vagy max holnap x) de egy lista az énekesekről is kéne sztem Más progik is kellenének.. valami nem is tudom.. feladatok nekem van ötletem csak nem biztos hogy jó lenne
beküldve: 2009-02-13 21:20:41
(#703) Yaven: Sütit megkapod. És majd igyekszem megoldani Matt-et is. És kérhetnék én is kitűzőt?
Exiled: Most már hivatalosan is én vagyok a verőleány? Vagy mi a szösz? De ha kellek csak szólj, és megyek elkapom anyudékat! Muhaha
Exiled: Most már hivatalosan is én vagyok a verőleány? Vagy mi a szösz? De ha kellek csak szólj, és megyek elkapom anyudékat! Muhaha
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-13 21:37:40
-karaoke: rendben, akkor felírlak a listára x3333
de számötleteket kérek szépen!!!
(u.i.: már 4en vagyunk x333)
-kitűző: yeeeyyy!!! akaroooook :3
4-en már csak nem lesz annyira égő a produkciónk! Bár várjuk ki a végét...
Akkor holnap elkezdek op-eket, meg ed-eket nézni, hogy megtaláljam a TÖKÉLETESET.
A kitűzőt még nem tom, hogy fogom megcsinálni. Az szinte biztos, hogy fekete alapon lesz, de az alapanyag még nincs meg hozzá...
Ja igen, mi legyen a felirat rajta?
nyááááá!!! Yaven, imááádlak!!! xDD
kommentek:
-kaja: én vittem az előző és az az előtti conra is kaját (a táskámba a kabátom alá rejtettem), és nem találták meg x333 nomeg a kabátodat (ha rajtad van) és a zsebeidet nem kutatják át (2szer is így mentem be bicskával a zsebemben xDD a szokás rabja vagyok >.< )
mondjuk a mostanin el fogják venni a Rena-bárdomat T.T jajjjjj, miért nem vihetem be? xDDD
kommentek:
-kaja: én vittem az előző és az az előtti conra is kaját (a táskámba a kabátom alá rejtettem), és nem találták meg x333 nomeg a kabátodat (ha rajtad van) és a zsebeidet nem kutatják át (2szer is így mentem be bicskával a zsebemben xDD a szokás rabja vagyok >.< )
mondjuk a mostanin el fogják venni a Rena-bárdomat T.T jajjjjj, miért nem vihetem be? xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-13 16:31:14
(#700) Micsoda szervezkedés indult meg! Én is szivesen segitenék, de nem a fórumtaliban, hanem inkább az alvóhely találásban. Szerintem azért eléggé ijesztő, hogy csomóan azt sem tudják, hogy hol töltsék az éjszakát. Asszem itt az ideje, hogy felvegyem a kapcsolatot a cserkész ismerősömmel; ő talán tud majd vmi olcsó helyet mondani.
Na de még korábban valaki azt irta, hogy lehet kaját vinni a conra; hát pont, hogy nem! Ősszel volt olyan csaj, akinek a nagyobb táskáját átkutatták a bejáratnál, majd a benne lévő étellel a parkba irányitották.
Ha már itt tartunk; Dragda esetleg én is kérhetnék még sütit? Nem kell semmi extra
azért egy Matt alakot sem utasitanék vissza
, de mondjuk egy Sakuracon '09 irásnak örülnék rajta... A karaoke-val kapcsolatban: én is szivesen beállok, de csak ha japán számról van szó, na meg az angol szöveg is jó lenne
Uhm...lehetséges, hogy fogok varrni kitűzőt...lenne rá igény? Mármint ingyen és a fórumosoknak
Azt még nem tudom pontosan, hogy milyen lenne, de valószinűleg négyszögletes és textil. (A hagyományoshoz kéne gép, meg minden nyavalya, amit nem tudok beszerezni. )
beküldve: 2009-02-12 21:40:02
(#699) Exiled: Megrendezzük a szökésedet, és eljuttatunk a conra! Megoldjuk mi helyetted is.
beküldve: 2009-02-12 21:37:53
(#698) tulajdonképpen, rá tudom őket beszélni 2 hónap alatt....nappal fogunk járni-kelni,még csak el sem kószáunl...az is lehet,hogy bencéékkel megyünk meckbe(márha ezt megbeszélem vele is )
beküldve: 2009-02-12 21:36:15
(#697) The Exiled látod el van intézve jönnöd kell és kész xD A többit meg megoldják!
beküldve: 2009-02-12 16:13:23
(#696) Hy mindenki!Na készültök már???
Én már nagyon várom a cont...főleg a mézeskalács miiii???
Én már nagyon várom a cont...főleg a mézeskalács miiii???
beküldve: 2009-02-12 16:01:48
(#695) nyugalom,nyugalom,megyek, van 2 hónapom a győzködésrex3
nemááá? hogy pont te ne gyere?? nem....ez már túl sok xDDD Exilednek jönnie kell!! Ez parancs x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."