Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
Rage Against The Machine De ez nem komoly; kicsit nehéz is lenne a gitárszólam...
ha véletlenül mégis, akkor a Revolver c. szám refrénjét szivesen énekelem
beküldve: 2009-02-15 13:04:49
(#737) jólvan,ha mondtok együttest akkor utána nézek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-15 12:53:07
(#736) Ehhh....sztem a fórumtalis dologra nem feltétlen muszáj japán dalokat hozni. (vagy az meg megölné a con hangulatát? )
A karaoket pedig verseny, vagy sima szinten vigyük? *nagy elképzelések *
A karaoket pedig verseny, vagy sima szinten vigyük? *nagy elképzelések *
Könyörgöm legyen aaa Naruto Shippuuden op 4-Closer teljes változata!!!
Az valami istenkirály szám.. azt szeressük ám, nem kicsit, nagyon.
jajj emberek... legyen egy megegyezés: kaptok 1 hetet,hogy összeírjátok azokat a számokat amiket el akarjátok,hogy játsszak. max.: 10 szám.
Könyörgöm legyen aaa Naruto Shippuuden op 4-Closer teljes változata!!!
beküldve: 2009-02-15 12:20:07
(#733) jajj emberek... legyen egy megegyezés: kaptok 1 hetet,hogy összeírjátok azokat a számokat amiket el akarjátok,hogy játsszak. max.: 10 szám.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-15 12:20:43
beküldve: 2009-02-15 12:17:21
(#732) Amúgy a karaokera választható számok kb. ezek, nem? [Link] Mármint ha fellépünk a Sakuraconon.
No de akkor ki mire jelentkezett? Mert van ugye ez, meg a fórumtalis éneklés (Exiled gitárkiséretével )
No de akkor ki mire jelentkezett? Mert van ugye ez, meg a fórumtalis éneklés (Exiled gitárkiséretével )
Én mindkettő éneklésre jelentkezek.. bár megfontolandó, mert nem szeretnék álmatlan éjszakákat okozni senkinek sem.
beküldve: 2009-02-15 12:00:36
(#730) őőő,kaphatnék egy szűkített listát? inenn amit el merek játszani az a beck-es hit in the usa(talán),meg a moon on the water...a többinek meg csak a címe dereng...egy szűkített lista kéne,azt le ellenőrzöm,hogy mi megy
khm....énis kértem xDDD
am. én is pesti vagyok, szal felőlem is bármikor lehet tali >.<
főleg a pénteki napok lennének a jók :3
am. én is pesti vagyok, szal felőlem is bármikor lehet tali >.<
főleg a pénteki napok lennének a jók :3
ÁÁ bocs, tényleg...
Amúgy a karaokera választható számok kb. ezek, nem? [Link] Mármint ha fellépünk a Sakuraconon.
Mellesleg én kitanult "próóófi" énekes vagyok, szóval, ha exiled hoz gitárt és megtanul valami egyszerűt, akkor azt szívesen elnyomom, akár 4-5 számot is és akkor egy remek Mangafanos előadás lol
Exiled, ha tuti jösz, meg kedved is van hozzá, akkor küldök pár egyszerű dalt, max ilyen 4-6 akkordosat és kicsit elszórakoztatjuk az embereket
Exiled, ha tuti jösz, meg kedved is van hozzá, akkor küldök pár egyszerű dalt, max ilyen 4-6 akkordosat és kicsit elszórakoztatjuk az embereket
nos,ha ezt nem részegen és mámorosan mondod,és tényekkel alá tudod támasztani,akkor nyugodtan küldheted
Azzi:Akkor más ketten vagyunk!Watashi wa Profi énekes amúgy! De ien magas női hangszólammal nem próbálkozok!
Pedig azt is illik tudni egy énekesnek legalább Maroon 5 -os szinten
Az megy!Mikor először megjelentek ők voltak a kedvenceim nem vicc!! This love...stb
A she loved a király
no pussy, just the dicks
Azzi:Akkor más ketten vagyunk!Watashi wa Profi énekes amúgy! De ien magas női hangszólammal nem próbálkozok!
Az megy!Mikor először megjelentek ők voltak a kedvenceim nem vicc!! This love...stb
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-14 23:08:17
(#724) Azzi:Akkor más ketten vagyunk!Watashi wa Profi énekes amúgy! De ien magas női hangszólammal nem próbálkozok!