Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
mert múltkor én is mindenkit összevissza ölelgettem, akinél ilyen tábla volt...és nálam még nem volt egyszer sem, szal most viszek egyet xD
és am. is szeretethiányos vagyok, szal tökmind1, hogyha jön egy nagy darab perverz Jiraiya-cosplayes, és megfolyt xD
és am. is szeretethiányos vagyok, szal tökmind1, hogyha jön egy nagy darab perverz Jiraiya-cosplayes, és megfolyt xD
Én hozzád megyek (mondjuk bátran) Onnan fogtok megismerni hogy Narutó van a pólomon, és a hátamon lesz a nevem: Morduk
Ha hozzátok lép egy kis gyerek és azt mondja hello fúrumozó, akkor ne lepődjetek meg... Mert az én vagyok
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
addig jó amíg csak megfolyt am ne legyél szeretet hiányos, mert itt szeretnek az emberek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ez kicst szomorúan hangzik
gondoltam...xD
szerk: Yaven: am...karaoke....mind1, felveszlek msn-re x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-17 19:37:59
mert múltkor én is mindenkit összevissza ölelgettem, akinél ilyen tábla volt...és nálam még nem volt egyszer sem, szal most viszek egyet xD
ha meglátom a free hug táblát én biztos oda megyek
neked ebben amúgy mi a jó? mer azt értem h nekem mér jó egy 17 évest lányt freehuggoni, de azt nem, h neked mi
neked ebben amúgy mi a jó? mer azt értem h nekem mér jó egy 17 évest lányt freehuggoni, de azt nem, h neked mi
sok minden lehet még egy freehug-ból
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
engem a free hug tábláról és a véres baltáról lehet majd felismerni..gyertek oda nyugodtan
ha meglátom a free hug táblát én biztos oda megyek
-
Amúgy a SakuraConos karaokera Kaminagával kieszeltük, hogy talán mégiscsak a Zetsubou Billyt kéne vinni, mert az poén lenne. SZóval ki van benne? Úgy tűnik, hogy akkor mi ketten fogjuk intézni a dolgot, hacsak fel nem lázadtok a dalválasztásunk ellen Mindegy, aki énekelni szeretne, az elér MSN-en (cz@mailbox.hu), vagy akár itt is.
nekem jó
addig megtanulom a szövegét
Tiltakozom ez nem az én stílusom.... Nem tok annyira hevimetálosan énekelni!
csak 52 cm...xD
engem a free hug tábláról és a véres baltáról lehet majd felismerni..gyertek oda nyugodtan ^^"
ha nagyon nagy lesz az a bárd lehet megijedek és elfutok
bár most a gyilkos náthámmal mindenkit leverek
Szerk: mad_chan 2009-02-17 19:14:57
felőlem rendben a Zetsobou Billy ^^ nagyon bírom azt a számot ^^ x333
és majd pontosan írjuk össze h kik jönnek karaokezni... x3
engem a free hug tábláról és a véres baltáról lehet majd felismerni..gyertek oda nyugodtan ^^"
és majd pontosan írjuk össze h kik jönnek karaokezni... x3
Amúgy a SakuraConos karaokera Kaminagával kieszeltük, hogy talán mégiscsak a Zetsubou Billyt kéne vinni, mert az poén lenne. SZóval ki van benne? Úgy tűnik, hogy akkor mi ketten fogjuk intézni a dolgot, hacsak fel nem lázadtok a dalválasztásunk ellen Mindegy, aki énekelni szeretne, az elér MSN-en (cz@mailbox.hu), vagy akár itt is.
nekem jó
addig megtanulom a szövegét
beküldve: 2009-02-17 18:56:43
(#756) Megyek az tuti a fórumozóknak (keresem a táblákat ) felismerhettek hogy egy Narutós kép van a pólon, és a hátamra lesz írva a nevem (Morduk) hogy felismerjetek.
Ne lepődjetek meg ha egy kis gyerek oda lép hozzátok és így szól: hello pl.:Yaven. Mert az én vagyok
Na kissé késve: nem tudom, írt-e már valaki valamit, de nincs kedvem az utóbbbi négy oldalt elolvasni. Én ajánlanám a Darker Than Black endingjét (hehe Yaven érti ezt, bocs hogy itt érthetetlenkeddek ), ami nagyon lassú és nyugis szám, tehát még az olyan zenei bénaságok is el tudják énekelni, mint én. Valami ilyesmit én is hajlandó lennék énekelni, csoporttal poén, egyedül gáz (nekem).
Fisikém! Te a Mangafan fórumán vagy! Itt még azt is mindenki értené, ha azt mondanád; DTB ed. !
Amúgy tudom én, hogy csak azért akarnád azt a számot, mert akkor az aoit yaoinak énekelnéd De majd arra is sor kerül. Egyelőre nagycsoportban vmi ütős, nyáron meg majd duózhatunk... Tudod: (y)aoi, (y)aoi, sora ni...
-karaoke: rendben, akkor felírlak a listára x3333
de számötleteket kérek szépen!!!
(u.i.: már 4en vagyunk x333)
:3
de számötleteket kérek szépen!!!
(u.i.: már 4en vagyunk x333)
:3
Na kissé késve: nem tudom, írt-e már valaki valamit, de nincs kedvem az utóbbbi négy oldalt elolvasni. Én ajánlanám a Darker Than Black endingjét (hehe Yaven érti ezt, bocs hogy itt érthetetlenkeddek ), ami nagyon lassú és nyugis szám, tehát még az olyan zenei bénaságok is el tudják énekelni, mint én. Valami ilyesmit én is hajlandó lennék énekelni, csoporttal poén, egyedül gáz (nekem).
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.