Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
beküldve: 2009-02-14 22:54:31
(#723) Mellesleg én kitanult "próóófi" énekes vagyok, szóval, ha exiled hoz gitárt és megtanul valami egyszerűt, akkor azt szívesen elnyomom, akár 4-5 számot is és akkor egy remek Mangafanos előadás lol
Exiled, ha tuti jösz, meg kedved is van hozzá, akkor küldök pár egyszerű dalt, max ilyen 4-6 akkordosat és kicsit elszórakoztatjuk az embereket
Exiled, ha tuti jösz, meg kedved is van hozzá, akkor küldök pár egyszerű dalt, max ilyen 4-6 akkordosat és kicsit elszórakoztatjuk az embereket
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-14 21:51:53
(#722) nah emberek,küldhetnétek már a listát,tudjátok mennyi idő egy gitárkíséretet rendesen megtanulni,igazodni az énekeshez rögönzve is,meg leellenőrizni,meik szám megvalósítható? x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-14 21:37:04
(#721) húzok aludni,mert már hármat látok a betűkből is
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-14 21:49:21
yayy de jó ^^
még nem tudjuk, de lehet ötletekkel előállni ^^
én fogok jelizni, szal majd egyszer össze kéne már írnom h kik is azok x333
még nem tudjuk, de lehet ötletekkel előállni ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
akkor gyere velünk karaokezni x33
már 5en lennénk...az mégsem olyan ciki ^^"
egy ilyen kérésnek nem lehet nemet mondani mit éneklünk? mondjuk nekem mindegy
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-14 21:25:42
akkor gyere velünk karaokezni x33
beküldve: 2009-02-14 21:18:34
(#717) énekelni én is mennék csak ne rémüljön meg senki a csodás hangomtól
am ezek nagyon jó ötletek én minden rosszban benne vagyok
ez az én titkos, gyilkos fegyverem
am ezek nagyon jó ötletek én minden rosszban benne vagyok
khm....énis kértem xDDD
am. én is pesti vagyok, szal felőlem is bármikor lehet tali >.<
főleg a pénteki napok lennének a jók :3
am. én is pesti vagyok, szal felőlem is bármikor lehet tali >.<
főleg a pénteki napok lennének a jók :3
beküldve: 2009-02-14 12:25:14
(#715) Akkor majd ott kitaláljuk a dalt, és hozzá a gitárt^^ az is jó programnak,nem? ezzel kapcsolatban jelenleg ez a legjobb ötletem és semmiképp nem szeretnék belőle kimaradni!^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Na zseni, az tuti nem vagyok, mert nekem is csak most jutott eszembe, hogy együtt kéne gyakorolni a karaokera Hangfájlokkal meg sztem nem igazán lehetne...
beküldve: 2009-02-14 11:55:04
(#713) Yaven te egy zseni vagy.... kéne írni egy számot amit elénekelhetünk !^^ Sajnos én pécsi vagoyk szal számomra kilőve a talizós gyakorlás... Max hangfájlok küldözgetése msn en...
karaoke: rendben...én is nézegetek op/endingeket és minden animezenémet meghallgatom....am. nekem nincs vmi magas hangom, szal ne vmi olyat énekeljünk >.< és Maximum the hormone-t sem kéne xDD az gáz lenne xDD
Nekem sincs magas hangom, sőt... Jó, akkor majd ha találunk valami számot, ami szóba jöhet, megirjuk itt.
És hogy fogjuk tudni begyakorolni? Kéne találkozni még előtte legalább 3x. Én bp-i vagyok, van bérletem is, szal a városban felőlem bárhol és majdnem bármikor talizhatunk. Ti?
Ja és van ez a fórumtalis énekelgetés is, ugye? Na abban már nem vagyok biztos, hogy részt akarok venni, mert nagyon sok rossz elményem volt.
Kitűzők akkor lesznek! Eddig Dragda, Misu-chan, alister, Exiled kért, de még veszek fel "rendelést"
Az alap fekete, két oldalon piros csikkal (legalábbis eddig ez a terv, remélem találok hozzá anyagot is ), hogy a fórum szineiben pompázzon
csak meg ne változzon az oldal designja
A szöveg még mindig nem tudom, mi legyen rajta.
Dragda: Juhúú!! Már alig várom, hogy lássam a sütidet!
kaja: Nem kéne csinálni egy nagy fórumtalis mecdonalds-os összeröffenést?
Legjobb!!!
Kaminaga:Ez is nagyon jó 5let,majd rágyúrok kicsit itthon hogy mondjuk ha lesz Naruto op 3(Kanashimiwo...)akkor azt el lehessen énekelni! Éni is gyűjthetek ha gondolod klippel együtt Karaoke-t!
beküldve: 2009-02-14 11:35:02
(#710) Én mindenféle éneklésben benne vagyok,(csak ne rémüljetek majd meg...)
A mekis kajás dolog egy egészen jó ötlet^^ (csak legyen pénzem...)
Am... nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nekem valami nagoyn piszkálja az oldalam(talán a felfázott vesém xD) de fórumtaliról még hiányzik valami, de nem tudom mi az .... x)
A mekis kajás dolog egy egészen jó ötlet^^ (csak legyen pénzem...)
Am... nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nekem valami nagoyn piszkálja az oldalam(talán a felfázott vesém xD) de fórumtaliról még hiányzik valami, de nem tudom mi az .... x)
beküldve: 2009-02-14 10:26:05
(#709) meki jöhet x333
karaoke: rendben...én is nézegetek op/endingeket és minden animezenémet meghallgatom....am. nekem nincs vmi magas hangom, szal ne vmi olyat énekeljünk >.< és Maximum the hormone-t sem kéne xDD az gáz lenne xDD