Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
nyugi,kapsz 2 pofont és csendben maradsz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kevesen maradtunk, de a háttérből figyelünk... és várunk...
...amíg a csillagok állása ismét kedvezőre fordul... :greatoldones:-necrokid:
"Különben a régi jó arcok úgy látszik elmentek.."
Ismerd be, hogy ezt elhamarkodtad
Elismerem, na..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
...amíg a csillagok állása ismét kedvezőre fordul... :greatoldones:-necrokid:
"Különben a régi jó arcok úgy látszik elmentek.."
Ismerd be, hogy ezt elhamarkodtad
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-18 09:27:24
necrokid: "Különben a régi jó arcok úgy látszik elmentek.."
"És mikorra óhajtja a kivégzését: most vagy azonnal? A császár ilyen tekintetben roppant rugalmas tud lenni."
"És mikorra óhajtja a kivégzését: most vagy azonnal? A császár ilyen tekintetben roppant rugalmas tud lenni."
Jó hát úgy igszából te vagy az egyetlen aki úgy a régi körből megmaradt x) És te jófej is vagy, igaz az elején voltak kisebb összetűzéseink...
Ezt most majdnem kikértem magamnak drága kisöcsém, de ritkán vagyok, hát egye fene!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2009-02-18 08:23:10
beküldve: 2009-02-17 22:45:05
(#838) baniaa3 & Exiled: Nyugi, srácok!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-17 21:55:54
(#837) azt én is várom,régóta nem törtem el senkinek sem a kezét
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-17 21:51:01
(#836) Én már várom a talit. Találkozok bizonyos arcokkal és Exelieddel is párbajozok.
beküldve: 2009-02-17 21:47:30
(#835) mielőtt ngayon beleélnétek magatokat,még csak tervezgetünk...
Szerintem azért nem gyorsbüfés árkategória. És igen, nagyon laktató!
Na akkor ki vele: pontosan mennyi egy rámen?
beküldve: 2009-02-17 21:40:04
(#833) tudom,csak lusta voltam utánanézni De mindig itt lersz a kapitány,hogy megmutassa a fölöslegest ( is)
Szerintem azért nem gyorsbüfés árkategória. És igen, nagyon laktató!
Exiled: Ki tudja? Az még 3 hónap. Addigra még akár fel is szedhetik a síneket Budapest és Szeged között.
Exiled: Ki tudja? Az még 3 hónap. Addigra még akár fel is szedhetik a síneket Budapest és Szeged között.
Mikor tájt, bogaram?
Amúgy meg ex Elvira, jelenleg MÁV-Start a jóbarátod; [Link] (;
Amúgy meg ex Elvira, jelenleg MÁV-Start a jóbarátod; [Link] (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igen van, a Parlament mögött. Elilveg kínai étterem, de nem az a gyorsbüfé stílusú, hanem igényes berendezésű hely, különleges fogásokkal. És nem mellékesen nem is drága.
A Momotaro-ra gondolsz?
Voltam ott. Az ár valóban a megszokott kínai büfés/éttermes kategória, szóval nem rossz. A rámen... nem volt olyan egetrengető, de nagyon laktató volt
nem bírtam megenni az egészet.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-17 21:32:31
beküldve: 2009-02-17 21:32:12
(#829) felőlem is. valaki nem tudja,hogy mikor mennek vonatok pestről szegedre akkortájt?